Merhabalar,
Ben hala eski, en az 15 senelik tüplü arçelik kullanıyorum. Eğer TV ler öyle kalsaydı düşünmeden gene arçelik alır geçerdim.
Ama malum, TV ler artık başka bir dünya olmuş.
.
Forumu okuduğum kadarı ile anakart ve panel en önemli 2 özellik sanırım bu yeni TV. Lerde.
İki model belirledim ama hala netleştiremedim
Toshiba 50ua3a63dt hoşuma gitti, hem özellik yönünden hem Android vs. Ama panel va diyor. 3 yıl garanti, arkada vestel servisi.
Diğeri ise
LG 50nano796 modeli, ips ekran diyor, özelliklerde kağıt üzerinde neredeyse Toshiba kadar iyi görünüyor. 2 yıl garanti, arkada lg servisi.
Son 5 yıldır Notebook başta olmak üzere, full HD ips ekran kullanıyorum herşey, telefon, tablet, notebook. Full HD olmazsa olmazım. TV büyük olacağından 4k olmazsa olmaz oluyor.
Toshiba görüntü olarak yan açıdan, 30 derece gibi güzel görüntü verir mi yoksa lg ye mi bakayım direkt?, arda 1000 TL oynuyor en az... Para da kıymetli yani
Yada başka bir tavsiyeniz olur mu 4k lı, uzun süre baş ağrıtmayacak bir TV.
İlk Led televizyonu olacak.
Yerden dolayı max 50_55 inc bakıyorum. Daha büyüğü çok büyük olacak. Salon L şeklinde, bu sebepten yan açıda görüntü kaybı yaşamamak önemli.
Bu arada, forum çok güzel, çok tavsiye ve tartışma var, gerçekten adına yakışır bir forum. Yöneticilere de çok teşekkürler bu arada.