Dediğiniz model Edge LedMerhaba arkadaşlar LG 65nano796 direct led mi edge led mi? Epey.com da direct yazıyor onun dışında farklı sitelerde LG nin kendi sitesi de dahil edge led yazıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Ben de 43NANO796, 43TU8500 ve 43TU8000 modelleri arasında kararsızım. LG'nin arayüzü ve sihirli kumandasını sevdiğim için LG'ye yöneldim ama ışık sızması ve karanlıkta siyah sahnelerde ki performansı beni düşündürüyor.Işık sızması olayı gözümü korkutuyor. Edge led olduğu için nano796 yı eleyip direct led olan un7100 veya un7300 modellerine mi baksam. Rica etsem bu üç tv yi kıyaslayabilir misiniz peki arkadaşlar? Ebat 65 inç.
65 inç tv almak istiyorum. Bütçemin elverdiği tv ler de bunlar. Nano796 diğer ikisinden daha iyidir belki ama aldıktan sonra ışık sızması sorunu ile uğraşmak istemiyorum. Diğer iki tv özelliklerine baktım direct led. Oyun oynamam. Sadece dizi film izliyorum. (Netflix). Tv den de haberlere bakarım bazen. 50hz yeterli olur mu emin değilim. Usb ye 1080p film ve maç özeti attım. Yarın mağazada almayı düşündüğüm bu tv lere takıp deneyeceğim. Sizlerin de görüş ve önerilerine açığım. Özellikle de Adem Helvacı hocamın.Işık sızması olayı gözümü korkutuyor. Edge led olduğu için nano796 yı eleyip direct led olan un7100 veya un7300 modellerine mi baksam. Rica etsem bu üç tv yi kıyaslayabilir misiniz peki arkadaşlar? Ebat 65 inç.
F fikolojiustalar forum daha önce açıldıysa özür dilerim sizlerden tv tavsiye istiyorum
1,5 yada 2 metreden yan açılardan izlemekteyim 50 inc uygun güşünüyorum netfilix youtube kullanıyorum ama hızlı sahnelerde hayalet görüntü olsun istemiyorum parlak ekranı severim bütcem 6 bin civarı ne tavsiye olunur
not nanocell tv ler ilgimi çekiyor
Artık uzun ömürlü ürün yok.Fakat satış sonrası hizmetlerde Samsung Türkiyede Sony markasına göre çok çok önde ,buda Samsung'un kıyasladığınız iki ürüne nazaran artılarından biri ,ikinci artısıda ses kalitesi XH9096 ya göre çok önde fakat bunlar aradaki fiyat farkına değer mi bence değmez.Sagolasin cevap icin, uzun omurluluk konusunda fikrin nedir. Bu arada q80t nin fiyati 9900 e dustu suan
ustalar forum daha önce açıldıysa özür dilerim sizlerden tv tavsiye istiyorum
1,5 yada 2 metreden yan açılardan izlemekteyim 50 inc uygun güşünüyorum netfilix youtube kullanıyorum ama hızlı sahnelerde hayalet görüntü olsun istemiyorum parlak ekranı severim bütcem 6 bin civarı ne tavsiye olunur
not nanocell tv ler ilgimi çekiyor
LG nano866 takıldım direk LED mi acaba iyimidirTV tavsiyesi vermiyorum ama Nano ve parlaklık konusunda lgnano 8 ve 9 serisinden bahsedilmişti. (Adem helvacı ve sevgili mightythor)
Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim şu anda onerebilecegim vestel yok, regal geç, Toshiba olarak benim çok sevdiğim 55v6863dat modeli var ama hem Samsung panel hem 2019 üretimi olması ve fiyat olarak makul sayılmama nedeni ile LG bakabilirsiniz.
Daha mantıklı yorumları yine arkadaşlar verecektir.
Adem Helvacı mightythor Aragorn
Edge LED slim kasaLG nano866 takıldım direk LED mi acaba iyimidir
Direk LED diye okudum sanki forumlardaEdge LED slim kasa
Direk LED diye okudum sanki forumlarda
55 inç sizin link aynimidirlar öyleyse almiyacam demekZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.forumda da edge LED olarak belirtilmiş