mightythor
Aktif Üye
- 6 Tem 2018
- 499
- 50
Samsung menüsünü bilmiyorum ama galiba servis menüsünde seçeneklerin altında bir ayar açık kalmış ya da tanımlanmamış.Merhabalar arkadaşlar, burdan sormamda sakınca var mı bilemedim, o yüzden öncelikle lütfen kusuruma bakmayın.
Bir kaç gün önce Samsung 43TU8500 tv aldık. Servis geldi kurulumu yaptı gitti. Fakat tv.yi her açtığımızda ekranın sağ üst köşesinde bir bildirim çıkıyor; "Please go into service mode and setup below options. - Type, Local Set, Front Color Option" diye. Altında "Tamam" yazıyor, basınca gidiyor ama dediğim gibi tv.yi her açtığımızda çıkıyor bu bildirim. Ne yapmam gerek bilemedim. Çözümü basitse ve eğer benim yapabileceğim bir şey ise servisi durduk yere rahatsız etmeyim diye düşündüm. Bilen, anlayan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Servisin kurcalaması gereken bir menü olabilir.
Servisi arayın basit bir şeydir büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İkisi de çok iyi,tabiki üst modeller her zaman daha iyi.Çok eşekkürler tavsiyeler için.
65Q70T ve Q80T ye alternatif olarak onerebileceginiz baska bir marka model var mi peki buna da bakin diyeceginiz?
O ikisine alternatifler Sony 90x/95x serileridir.
Ve tabiki Oled'lerdir.(Oled alacak birisinin normal tv kanalı seyretmesini tavsiye etmem çünkü Oled teknolojisinin tek dezavantajı burn in dir yani kalıcı logo izi oluşabilir.Artık Oled'ler buna karşı yeni yazılımsal düzenlemeler geliştirse de risk hala var,ama en iyi görüntü de Oled'lerde.
Son düzenleme: