Hocam foto açılmıyorEvet doğru dedin.
Sence hangisi daha iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
[image]Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam foto açılmıyorEvet doğru dedin.
Sence hangisi daha iyidir
[image]Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Android ise ,sanki zor gibi ,çünkü servis menüye girmek lazım (yine de tam belli olmaz)Mereba Riffel markali smart tv yazilim guncelleme yapmak icin ana kart bilgilerine bakamiyorum.Help me
Hareketli tv aparatı konusunda inan bilgim yok,çünkü bendekiler sabitti,biri de masa üzerindeSelamlar,
55XH9096 televizyonuma tv aparatı önerebilir misiniz sabit istemiyorum ama sağa sola ve yukarı aşağı hareket eden bir şey olursa sevinirim... Adem Helvacı Aragorn teraspy F fikoloji
merhaba. tvden memnun musunuz acaba? uydu yayınlarında truemotion açık olduğunda saliselik bir göz kırpma gibi bir bozulmadan şikayetçiymiş kullanıcılar. sizde durum nasıl? TVnin kendi TUNERiyle de, harici uydu cihazlarıyla da bu sorunu yaşayanlar var. Sizde durum nasıl acaba? teşekkürler.Selamlar,
55XH9096 televizyonuma tv aparatı önerebilir misiniz sabit istemiyorum ama sağa sola ve yukarı aşağı hareket eden bir şey olursa sevinirim... Adem Helvacı Aragorn teraspy F fikoloji
Yardımcı olacak arkadaş yok muMerhabalar
Yeni bir TV alacağım 5 bin TL bütçem var TV fazla bilgim yok ps5 oyun ve film izlemek için LG 50nano976 önerdiler bana lütfen yardımcı olur musunuz
Aradaşlar atık son verdim ailem için TV arayışına. Sony 55xh9096 aldım az önce...kurtuldum...
3-4metre mesafe karşıdan ve yanlardan seyredilecek oturma düzeni belgesel futbol seyrederim müzik oseverim youtbe olmalı bilgisayar baglantılı olmalı televizyon almayı düşünüyorum bütçe 3/4 arası Smart LED Tv lütfen yardımcı olurmusunuz 4/5 bütçe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 30 Kasım 2020
bütçeyi 4ve 5 arası düşünüyorum 5,5 olabilirenson
bizim buralardaki tabirle az yakan çok kaçan olsun isteriz hep
10 15 gün sonra ben unuturum hatırlat ozaman bakalım demiştiniz
adem hocam
bu esnada formdayım ama bana ne bir tavsiye ne bir cevap vermediniz hcm
Ben kesin unuturum, lütfen yaz ve hatırlat bana.
Bu esnada bir yere ayrılma, sohbetleri takip et bak o dahi çok ciddi fikir verir sana. Arada merak ettiğin olursa sorarsın.
Beğen Alıntı Cevapla Etiketle
adem hocam
bu esnada formdayım ama bana ne bir tavsiye ne bir cevap vermediniz .Artık bi bakıven garii