mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Arkadaşlar selam

Çok kafam karışık, sizlerden yardım istemeye geldim.

2 televizyon arasında kaldım diyebilirim aslında. Ama önerilerinize de açığım :)

-Sony 49X7055
-Samsung 50TU8000

Ekstradan, nasıl bir TV aradığıma dair bilgi olsun.

-3bin ila 5.500 arası
-En az 5 sene sorunsuz çalışacak
-Herhangi işletimsel sorun ile beni üzmeyecek
-Ses konusunda beni tatmin edecek
-Geçişlerde kasma, donma VS yapmayacak

Genellikle netflix, YouTube vb platformları izleyeceğim bir adet televizyon aramaktayım. Önerilerinize her zamankinden daha çok açığım.

Şimdiden çok teşekkürler...

albanez albanez MMTECH MMTECH

mightythor mightythor
Samsung derim.Sony nin bu modelinde hareketli sahnelerde titreme var,8 serisi olsa hadi neyse.
Açıkçası Philips PUS8505 bu iki modelden de daha iyi tv.(Parlaklık daha yüksek,renk gamutu daha iyi,tüm hdr formatlarını destekliyor,dts ses desteği var)
Uzun ömür dayanıklılık gibi konularda Samsung daha önde.
Teknik servis olayında da Samsung daha iyi.
Sony 49X7055'i eleyip Samsung'a yönelmek senin için daha hayırlı olur düşüncesindeyim.
Eğer biraz daha bütçe yükseltebilirsen Samsung Q60'a çıkarak TU8000'den biraz daha iyi bir tv almış olursun.

E Çevrimdışı

Emrec

Yeni Üye
23 Ara 2020
3
31
Merhabalar arkadaşlar Lg nanocell 796 almak üzereyim Samsung Tu 8500 veya Samsung q60t de bakıyorum ama en son Q60t ile arasında kaldım ve şuan 796 da kampanya var 1.000 tl daha ucuz sizce ne yapmalıyım.@mightythor MMTECH MMTECH albanez albanez Adem Helvacı Adem Helvacı

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

Dcup77 

Yeni Üye
16 Kas 2020
27
47
Arkadaşlar selam

2 televizyon arasında kaldım diyebilirim aslında. Ama önerilerinize de açığım :)

-Sony 49X7055
-Samsung 50TU8000

-3bin ila 5.500 arası

Genellikle netflix, YouTube vb platformları izleyeceğim bir adet televizyon aramaktayım. Önerilerinize her zamankinden daha çok açığım.

mightythor mightythor
Ben 49UA9800 kullanıyorum. Bu bahsettiğiniz TV lerden fazlası var, eksiği yok. Bence işinizi görecektir.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Merhabalar arkadaşlar Lg nanocell 796 almak üzereyim Samsung Tu 8500 veya Samsung q60t de bakıyorum ama en son Q60t ile arasında kaldım ve şuan 796 da kampanya var 1.000 tl daha ucuz sizce ne yapmalıyım.@mightythor MMTECH MMTECH albanez albanez Adem Helvacı Adem Helvacı
albanez albanez üstad nanolar da eğer alınacaksa 866 yı öneriyordu.
Bu arada 796'nın 50 olanı VA 55 olanı IPS olarak görünüyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Degerli ustalarım selamlar öncelikle şu aralar bir tv alma arefesindeyim.Sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.Futbol izlerim genellikle karşıdan izlerim ama kiracıyım şimdilik odanın konumu itibarıyla karşıdan ama yandan solma olayı pek hoşuma gitmedi.Kafamda bazı modeller belirledim
Modeller: Toshiba 55ul3b63dt 4099
Grundig 55geu7900 4059
toshiba 55v6863 3999
Tcl 55p8m 4299 yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı
boe , lg, samsung üretim yani karma 55ul3b63dt
lg ve samsung panel 55v6863
yani karma bu nedenle açı problemi olabilir. ikisinin arasında ben 55v6863 derim çünkü mb130s ana kart

B Çevrimdışı

baran5454 

Süper Üye
14 Kas 2019
559
Degerli ustalarım selamlar öncelikle şu aralar bir tv alma arefesindeyim.Sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.Futbol izlerim genellikle karşıdan izlerim ama kiracıyım şimdilik odanın konumu itibarıyla karşıdan ama yandan solma olayı pek hoşuma gitmedi.Kafamda bazı modeller belirledim
Modeller: Toshiba 55ul3b63dt 4099
Grundig 55geu7900 4059
toshiba 55v6863 3999
Tcl 55p8m 4299 yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

Toshiba 55v6863 için nerden fiyat aldınız?

B Çevrimdışı

brk51

Yeni Üye
6 Ara 2020
25
36
boe , lg, samsung üretim yani karma 55ul3b63dt
lg ve samsung panel 55v6863
yani karma bu nedenle açı problemi olabilir. ikisinin arasında ben 55v6863 derim çünkü mb130s ana kart
55ul3b63dt lg yada boe bulursam nasıl üretim olarak 2020 ve daha güncel 4 çekirdek işlemci 55v6863 2018 iki yıllık ve 2 çekirdek işlemci olduğunu göz önüne alındığında güncellik konusunda da yinede fikrin aynımı.Zaman ayırdığın için teşekkürler

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Tv
55ul3b63dt lg yada boe bulursam nasıl üretim olarak 2020 ve daha güncel 4 çekirdek işlemci 55v6863 2018 iki yıllık ve 2 çekirdek işlemci olduğunu göz önüne alındığında güncellik konusunda da yinede fikrin aynımı.Zaman ayırdığın için teşekkürler
Tavsiyesi ben vermiyorum sadece vestelde yönlendirme yaparım.
55v6863dt çok sevdiğim modeldir.
bu videoda neden mb130s kullandığımı anlamışsındır. Çünkü on numara TV ben bu yüzden bunun ana kartını kendi TV ne kullandim.
Aslında Toshiba larda 4. Çekirdektir epey de hep 2 yazılıyor nedeni bilmiyorum.
Mb230 ana kartta çok şikayet oluşuyor. Ama pek Toshiba larda bu şikayeti almıyoruz. Forumda cümle alem benim mb130s hastası olduğumu bilir ?

B Çevrimdışı

brk51

Yeni Üye
6 Ara 2020
25
36
Tv

Tavsiyesi ben vermiyorum sadece vestelde yönlendirme yaparım.
55v6863dt çok sevdiğim modeldir.
bu videoda neden mb130s kullandığımı anlamışsındır. Çünkü on numara TV ben bu yüzden bunun ana kartını kendi TV ne kullandim.
Aslında Toshiba larda 4. Çekirdektir epey de hep 2 yazılıyor nedeni bilmiyorum.
Mb230 ana kartta çok şikayet oluşuyor. Ama pek Toshiba larda bu şikayeti almıyoruz. Forumda cümle alem benim mb130s hastası olduğumu bilir ?

Teşekkürler sağolasın

MMTECH Çevrimdışı

MMTECH 

Aktif Üye
24 Mar 2020
101
31
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için evet vatan mağazalarında stokta gözüküyor internet satısına kapalı. Yarın mağazaya gidip sanırım alacağım sizin öneriniz üzerine çok teşekkür ediyorum ilginiz için ?
Hocam aldıktan sonra lütfen burada görüşlerinizi, deneyimlerinizi paylaşın, hayırlı olsun!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam maalesef bütçe 7000 TL , buna uygun tavsiyeleriniz var ise seve seve dinlemeye hazırım
Hocam 8096 alırsan haberim olsun bende Sony'ye ısındım bu aralar.

Arkadaşlar selam

-Sony 49X7055
-Samsung 50TU8000

-3bin ila 5.500 arası

mightythor mightythor
Bence Sony bir tık daha önde dostum.

Arkadaşlar selam

-Sony 49X7055
-Samsung 50TU8000

-3bin ila 5.500 arası

mightythor mightythor
Bence Sony bir tık daha önde dostum.
Selamlar, arkadaşım için 2000 TL 'lik bir tv arıyoruz. Amazonda şöyle bir ürün var :

Odası küçük, izleme için bu tür tv uygun herhalde.. Klasik izleyici kendisi... Yani genel olarak uydu yayınları izleyecek...Görüşlerinizi alabilir miyim...
32" genelde 720p olur bu FHD daha keskin görünür, gayet güzel, indirim var sanırım 1980₺ banka kampanyası falan derken iyi gider.

Son düzenleme:
Tesla Çevrimdışı

Tesla

Aktif Üye
2 Ara 2020
88
20201223_165929.jpg

55Q60R tv geldi. Bugün kurulum yaptım. Tv güzel fakat sağ üst köşede ve sağ alt tarafta panel açıklığı bulunuyor. Çok ayrık değil fakat yine de toz alırsa ledler bozulur diye iade etmeyi düşünüyorum.
Bu kadarlık ayrık hali ileride ne gibi sıkıntılar çıkarır ?
Adem Helvacı Adem Helvacı albanez albanez F fikoloji

MMTECH Çevrimdışı

MMTECH 

Aktif Üye
24 Mar 2020
101
31
49XH8096 için bulabildiğim bilgiler,
-IPS, Edge Led, 10bit(8bit'ten yükseltme), Dolby Vision, HDR10, HLG
-MotionFlow XR 400 tazeleme hızı (diye biliyorum)
-Arm-A73 cpu, Mali-G71 gpu, 2GB ram, 16GB disk
-Android 9 Pie (bu çok iyi)
-Dolby Atmos, DTS ses desteği, 2x10W X-balanced speaker (yabancı sitede var diyor, TR sitesi 55 üstünde var diyor bakmak lazım)
-LAN, Wifi 2.4G ve 5G, DLNA, Bluetooth 4.2
-4XHDMI 2.0 ARC, CEC desteği (önemli)
-4K-X Reality Pro ve Triluminos desteği (diğerlerinden en önemli fark, kaynak ne olursa olsun başarılı yükseltme-upscale yapması)
-H265, MKV desteği (arşivcilere)

Geri
Üst Alt