mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Hocam bildiğiniz olumsuz bir yanı var mı? Sanırım bu modelde karar kıldım gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mightythor mightythor sony 55xg8096 modeli için sordum hocam yanlış alıntı yaptım galiba
55XG8096 ben bunun vatan da 65 ini görüp çok beğenmiştim IPS Direct Led panel,Yan açılardan da izlemek için uygun iyi bir televizyon.
0 kutu ve uygun fiyat bulunursa alınabilir.

Şöyle bir dezavantaj olabilir.Eğer çok ama çok sıkı filmciyim geceleri ışıkları kapatıp sürekli film seyrederim dersen siyahlarda biraz sıkıntı yaşayabilirsin.
Ama direct led yapısından dolayı edge led ips lerden daha başarılıdır bu konuda.

Yani şunu söyliyeyim ben bu tvyi gördüğümde yanında Samsung ve Vestel vardı ikisini de ağlatıyordu.Hem hareket hem görüntü detaylarındaki netlikle iki rakibinin baya önünde görünüyordu.

Resim işlemede zaten Sony'yi bizim övmemize gerek yok.

Mehmet17711 Çevrimdışı

Mehmet17711

Yeni Üye
22 Ara 2020
1
34
arkadaşlar dün gece amazondan TCL C715 modelini aldım tavsiye eder misiniz? 5700tl gibi fiyata geldi qled ve diğer özellikler olduğu için aklımdaydı :) sizin fikirleriniz nedir?

T Çevrimdışı

tteach

Yeni Üye
21 Ara 2020
32
29
55XG8096 ben bunun vatan da 65 ini görüp çok beğenmiştim IPS Direct Led panel,Yan açılardan da izlemek için uygun iyi bir televizyon.

Şöyle bir dezavantaj olabilir.Eğer çok ama çok sıkı filmciyim geceleri ışıkları kapatıp sürekli film seyrederim dersen siyahlarda biraz sıkıntı yaşayabilirsin.
Ama direct led yapısından dolayı edge led ips lerden daha başarılıdır bu konuda.

Yani şunu söyliyeyim ben bu tvyi gördüğümde yanında Samsung ve Vestel vardı ikisini de ağlatıyordu.Hem hareket hem görüntü detaylarındaki netlikle iki rakibinin baya önünde görünüyordu.

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için evet vatan mağazalarında stokta gözüküyor internet satısına kapalı. Yarın mağazaya gidip sanırım alacağım sizin öneriniz üzerine çok teşekkür ediyorum ilginiz için ?

B Çevrimdışı

boraAE

Yeni Üye
22 Ara 2020
7
28
Herkese merhaba, tv özelliklerini yeni öğrenmeye başladım. Öncelikle aradığım televizyon özelliklerini belirteyim sizden tavsiye almak istiyorum;

Boyut: 65" ile 75" arası
Marka: Philips, Samsung, LG, Sony
Fiyat: 6500tl ile 8500tl arası
Kullanım Planı: Yaklaşık 3 buçuk metre mesafede, karşıdan, tv ünitesiyle kullanmayı planlıyorum. Yerel kanallar yerine daha çok film izlemek için kullanacağım. Beklentim: Görüntünün tabiki 4k olması ve mümkünse şu özelliklede olması: IPS panel, airplay özelliği, ambilight özelliği.
Çekincelerim: Görüntü yenileme hızı 60hz civarındaki tv ler de görüntü çok mu kötü olur? Kronik sorunu olan tv almak. Satış sonrası hizmet kalitesi. Normal tv kanalı izlerken görüntü bozulmaları. Geçtiğimiz günlerde baktığım tv fiyatları düşmeye başladı. Bu düşüş neden ve sizce ne kadar daha düşer?

Özellikle ambilight özellikli tv aradığım için şu üç tv de kaldım. Fakat uygun olursa diğer markaların daha kaliteli tvlerine de sonradan ambilight özelliği ekleyebilirim.

Sorum: Philips'in aynı boyutlu 2 televizyonunda bu fiyat farkı neden var ve sizce değer mi? Eğer özellik olarak çok fark yoksa 70" olan modeli almak daha mantıklı geliyor. Sizin düşünceleriniz neler, ve bahsettiğim özelliklerde başka TV öneriniz olursa çok memnun olurum.

1. 65" güncel fiyatı: 6800tl
  2. 65" güncel fiyatı: 8400tl
  3. 70" güncel fiyatı: 8100tl

T Çevrimdışı

tteach

Yeni Üye
21 Ara 2020
32
29

Maalesef teşhir ürünü kalmış ellerinde gene televizyonsuz kaldık? bu modelde karar kılmıştım elde var 0? değerli abim önerebileceğin bir model var mıdır yardımcı olursan çok memnun kalırım. 55” arayışındayım yerel kanalları izliyoruz ayrıda YouTube ve netflix aktif olarak kullanıyoruz izleme açısı genelde karşıdan ama yanlardan da izleniyor bazen sana zahmet olmazsa model önerisi alabilir miyim hocam?

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için evet vatan mağazalarında stokta gözüküyor internet satısına kapalı. Yarın mağazaya gidip sanırım alacağım sizin öneriniz üzerine çok teşekkür ediyorum ilginiz için ?
İnternet satışı olmayan modeller teşhir ürünü ve her mağazada yok, bilginiz olsun.

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Maalesef öyleymiş az önce arayıp görüştüm teşhir olduğunu belirttiler. Tv almak ne meşakkatli iş imiş yahu tam bir modelde karar kıldım o da teşhir çıktı , başa döndüm resmen
8000-8500 bandına çıkarsanız 2 gündür ama forumda başka bir arkadaşında sorunsuz kullandığı Samsung 55Q70T öneririm. Bu modelle birlikte LG 55Nano916 ve Sony55xh9096 modellerine de iyi yorumlar yapmışlardı. Bir araştırın isterseniz. Samsungla ilgili sorunuz olursa dilim döndüğünce bildiğim kadarıyla yardım edebilirim.

T Çevrimdışı

tteach

Yeni Üye
21 Ara 2020
32
29
8000-8500 bandına çıkarsanız 2 gündür ama forumda başka bir arkadaşında sorunsuz kullandığı Samsung 55Q70T öneririm. Bu modelle birlikte LG 55Nano916 ve Sony55xh9096 modellerine de iyi yorumlar yapmışlardı. Bir araştırın isterseniz. Samsungla ilgili sorunuz olursa dilim döndüğünce bildiğim kadarıyla yardım edebilirim.
Hocam maalesef bütçe 7000 TL , buna uygun tavsiyeleriniz var ise seve seve dinlemeye hazırım

E Çevrimdışı

emrahsnr

Aktif Üye
15 Ara 2019
85
44
sadece mağazadan olan TVler teşhir ürün oluyor vatanda.

Geri
Üst Alt