F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
20201223_165929.jpg

55Q60R tv geldi. Bugün kurulum yaptım. Tv güzel fakat sağ üst köşede ve sağ alt tarafta panel açıklığı bulunuyor. Çok ayrık değil fakat yine de toz alırsa ledler bozulur diye iade etmeyi düşünüyorum.
Bu kadarlık ayrık hali ileride ne gibi sıkıntılar çıkarır ?
Adem Helvacı Adem Helvacı albanez albanez F fikoloji
Bura TV tavsiye konusu , arıza konusunda bı başlık açıp yorum alabilirsiniz konu bütünlüğü bozulmasın

Q Çevrimdışı

Qurban

Yeni Üye
23 Ara 2020
1
32
Philipsi de o kadar gömmeyelim ya teknoloji olarak yazdıklarından aşağı kalmaz, sadece orijinal yedek parça sağlama konusunda biraz sıkıntılı TR pazarında yoksa alınır bence özellikle 8 serileri
Mereba Riffel markali smart tv yazilim guncelleme yapmak icin ana kart bilgilerine bakamiyorum.Help me

T Çevrimdışı

tteach

Yeni Üye
21 Ara 2020
32
29
Hocam aldıktan sonra lütfen burada görüşlerinizi, deneyimlerinizi paylaşın, hayırlı olsun!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 8096 alırsan haberim olsun bende Sony'ye ısındım bu aralar.

Bence Sony bir tık daha önde dostum.

Bence Sony bir tık daha önde dostum.

32" genelde 720p olur bu FHD daha keskin görünür, gayet güzel, indirim var sanırım 1980₺ banka kampanyası falan derken iyi gider.
hocam merhabalar, 55xh8096 ürünü alma niyeti ile vatan a gittim 7800 TL ve bir çalışan 55q70t modeli gösterdi 8.500 TL normal fiyatı kampanya varmış Samsung ininal kart gönderiyormuş 675 TL yüklü şekilde öyle olunca kafama yattı velhasıl Sony işi hayal oldu 70t aldık?

MMTECH Çevrimdışı

MMTECH 

Aktif Üye
24 Mar 2020
101
31
hocam merhabalar, 55xh8096 ürünü alma niyeti ile vatan a gittim 7800 TL ve bir çalışan 55q70t modeli gösterdi 8.500 TL normal fiyatı kampanya varmış Samsung ininal kart gönderiyormuş 675 TL yüklü şekilde öyle olunca kafama yattı velhasıl Sony işi hayal oldu 70t aldık?
Öncelikle hayırlı olsun ama onlar bazı markalarla iş birliği yapıyor sanırım, herkesin bir markası var iyi de olsa kötü de olsa illa gel abi şunu alalım der, şuan Sony Tvlere %5+%5 bonus kampanyası var 7000₺ ye geliyordu mesela, Samsung'un indiriminden daha fazla size bunu söyledi mi? Q80T altını almam ben Samsung'ta büyük kelepir olmadıkça.

T Çevrimdışı

tteach

Yeni Üye
21 Ara 2020
32
29
Öncelikle hayırlı olsun ama onlar bazı markalarla iş birliği yapıyor sanırım, herkesin bir markası var iyi de olsa kötü de olsa illa gel abi şunu alalım der, şuan Sony Tvlere %5+%5 bonus kampanyası var 7000₺ ye geliyordu mesela, Samsung'un indiriminden daha fazla size bunu söyledi mi? Q80T altını almam ben Samsung'ta büyük kelepir olmadıkça.
Aaa %5+%5 hangi satıcıda var hocam inan hiç bilmiyordum ya şok oldum şuan

MMTECH Çevrimdışı

MMTECH 

Aktif Üye
24 Mar 2020
101
31
Aaa %5+%5 hangi satıcıda var hocam inan hiç bilmiyordum ya şok oldum şuan

Böyle büyük kararları acele vermemek gerekir, özellikle araştırmanı tam tamamlamadan o mağazalara asla girilmemeli, insan kekliyorlar resmen, işi bildiğini anlayınca laf yapmayı bırakıyorlar pısıyorlar.

T Çevrimdışı

tteach

Yeni Üye
21 Ara 2020
32
29
Şimdi gördüm hiç söylemediler sağolsunlar gerçi bonus kartım da yok ama böyle bi indirimi söylemeleri gerekirdi dediğiniz gibi. Araştırdığım kadarıyla Sony 8096 ile kafa kafaya bir cihaz 70t de (artık böyle olmasını umuyorum :)) bi de Samsung un 10 yıl panel garantisi vermesi cezbetti açıkçası

MMTECH Çevrimdışı

MMTECH 

Aktif Üye
24 Mar 2020
101
31
Şimdi gördüm hiç söylemediler sağolsunlar gerçi bonus kartım da yok ama böyle bi indirimi söylemeleri gerekirdi dediğiniz gibi. Araştırdığım kadarıyla Sony 8096 ile kafa kafaya bir cihaz 70t de (artık böyle olmasını umuyorum :)) bi de Samsung un 10 yıl panel garantisi vermesi cezbetti açıkçası
Kısmet hocam, aynen kafa kafaya birisi IPS birisi VA ve en büyük fark bence Sony Direct Led, Samsung Edge Led.

T Çevrimdışı

tteach

Yeni Üye
21 Ara 2020
32
29
Kısmet hocam, aynen kafa kafaya birisi IPS birisi VA ve en büyük fark bence Sony Direct Led, Samsung Edge Led.
Hocam bu edge led ve direct led farkı ne oluyor acaba onu tam bilmiyorum bir de ips her açıdan izleniyor va ise siyahlarda daha net bunun harici bilmem gereken bir durum var mıdır?

Geri
Üst Alt