Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Tahmin ettim abi ama, bu seferde zamlı fiyatlarla mal satamayacaklar, Şuan dahi stokları şişmiş vaziyette diye tahmin ediyorum bu zamlı haliyle hiç satamazlar yada çok çok düşük satış rakamları ortaya çıkar.
Beni asıl endişelendiren, zamlı fiyatlarla nispeten bir tık üst kalite yerine , çakma fason ürünleri şuanki kaliteli ürünlerin muadili olarak piyasaya sürecekler ve millet bunlardan alacak.
Ülke hırdavat ve elektronik çöplüğe dönecek. Yani şimdiki fiyatlardan daha düşük kaliteli ürün satacaklar.
Bir ara motor bakınıyordum, motosiklet denince akla ilk japon, sonra italyan , alman vs vs sırasıyla gelir.
Fakat bunlardaki aşırı fahiş zamlar milleti çin işi, koreli, hindistan işi 2. sınıf motorlara itti, 1. sınıf almak ciddi anlamda ekonomik külfet oldu, yük oldu. burada da aynı olay olacak gibi geliyor.
Bu arad motor lar 1000rr falan da değil, normal 125-250 lik motorlar, daha üstü tamamen zengin işi.
Kardeşim ekonomi ciddi tökezlemiş durumda, bakmayın siz seçim önü diye iktidar piyasaya abskı uyguluyor herşey tozpembe gibi gösteriyor ancak bayilri geziyorum satış yok, Satan da 50-100TL kar ile satıyor onun da anlamı yok.