Pany IPS panelli 47E5 serisin den bende bir süre 42 lik olanını 2011/12 gibi kullandım
bu seri adı gibi "economic" idi! ama şimdi bugünkü panellere baktığım zaman HiEnd
bir panel gibi kalıyor yaw
LAG değeri oldukça düşüktür! bundan aldığın performansı özellikle Hız+Natural resim alma gibi
durumları bu yeni paneller den biraz zor alırsın!
Senin elin ne Vestel ne de benzer bir paneli bu şart da almaz(şahsi görüşümdür genel değil,elindeki
panele göre bu yorumu yaptım!!)
Ama dersen ki ....ben bundan bıktım,ebatı ufak geliyor artık FHD mi kaldı kardeşim UHD alacağım
ve Android v.s dahil her bir atraksiyonu yapan panel arıyorum.... o zaman herhangi yeni bir paneli tabi ki
alabilirsin!
Sony 9005 OK 9305 de OK ama pahalıdır 49 ları nisbeten daha uygun rakamlara bulunuyor!
ancak 55/65 leri hala çok pahalı dır!(2017 mdeller den bahsediyorum)
Gaming+Film için Sony en iyisi!
++
OLED için ayrı sayfa açman gerekiyor! sen benim DH deki ilgili yazılarımı bulup okudunmu acaba?
Oled defteri farklı dır çünkü!
C7/ de OK dir ama sen bir de B7 lere bak;özellikle fiyat mukayesesi yap,zira B7 de aynı performansı veriyor
ucuza bulursan C yerine bunu tercih edebilirsin! B7 dışarı da oldukça iyi yorumlar aldı!
Zaten 6/7/8 gibi rakamlara çıkınca eski nesil LCD leri almanın hiç bir epsrisi de yoktur!
Senin acele edecek durumun da yoktur!