Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım aynı kumanda dan bahsediyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 1383
Merhabalar;
50FD7300 ve 49UD8400 televizyonlarından birini alayım diyorum. Biri UHD diğeri FHD. En büyük kriterim normal TV yayınlarını kaliteli bir şekilde izleyebilmek. SMART performansı çok farkeder mi? Ayrıca yandan bakıldığında da çok soluk görünmesini istemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.
Arkadaşlar yeni televizyon alacağım.
Öncelikli kullanım Netflix ve Ps4pro içindir. Hafta sonları da maçlara bakacağım.
bütçe = 4000 tl.
Lg49sj800v nasıl uygun mudur ?
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Mümkün mü değil mi bir mağazada deneyip görmeniz gerekir.Samsung 43MU7000 almak fikrindeyim internette 2.390 TL ye buldum sizce fiyat iyimi dahada düşermi Televizyondan beklediğim özellik Konsol oyunlarında harika görüntü ve filmleri sanki içindeymişim gibi hissetmem sizce bu televizyon ile bunlar mümkün müdür acaba ? Ado
Abi diğer konuyuda buraya yönlendirdimArkadaşlar televizyon tavsiyelerini bu konudan devam ettirelim lütfen.
JVC konuları zaten 2 ayrı yerde ilerliyor çok zor oluyor benim için, üstün üstlük artık tavsiye talepleri de JVC konularındna gelmeye başladığı için konu aöacından çıkıyor. Buradan devam edelim lütfen
Kanal listesini sayfa sayfa atlayamama nedenim bu kumanda mı?Maalsef bu kardeşim, gelmiş geçmiş en kullanışsız cursor'ü olan kumanda diyebilirim bunun için.
Samsung 43MU7000 almak fikrindeyim internette 2.390 TL ye buldum sizce fiyat iyimi dahada düşermi Televizyondan beklediğim özellik Konsol oyunlarında harika görüntü ve filmleri sanki içindeymişim gibi hissetmem sizce bu televizyon ile bunlar mümkün müdür acaba ? Ado
Ado 42 43 inch FHD önerisi var mıdır acaba? Toshiba 43L2863DAT - Vestel 43FB8500 - Telefunken - LG - Samsung v.s.?