Vatan gece indirimlerinde 1 tv gözüme çarptı.. Ürün 50PUS6272. İşin ilginç kısmı bu tv yi Türkiye'de benim gördüğüm sadece VATAN mağazası satıyor. Ürün VA panel, bu sebepten ötürü üstadı ekliyorum albanez . Belki mağazada görme, inceleme şansı olur.
Ürünü benZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.da bulamadım
O sebepten ötürü amazonZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ki yorumları 4 yıldız ve olumlu gözüküyor, bir inceleyin sizde
ve google yazdığımda, bir inceleme sitesi olanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ve Vatan youtube kanalında gördüm incelemeye değer gibi gözüküyor. Ne dersiniz üstadlar. albanez Ado Fiyat ŞUAN 2549 TL.
Ürünü 55 olarak buldum displayde.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.50 neden yok acaba?
Daha önce yakın bir zamanda 2.249 TL yi görmüş bu tv, ek bilgi olsun. Yani bu benim için, 2249 Tl ye girmeden, radarıma girmez demek oluyor
Özelikle resim kalitesinin iyi olduğundan bahsetmişler. Hem amazonda , hemde incelemede.
Linux tabanlı bir sistemi varmış.
Ülen ne günlere kaldık. Bir kullanıcı yorumunda (onun yalancısıyım) 50pus6262 ile aynı özeliklerde olduğunu, sadece 6262 de 2 taraf pavyonvari iken, bu modelde 3 tarafın pavyonvari olduğunu yazmış.
Ne gerek var kardeşim üstadın deyimiyle, böyle atraksiyonlara
hocam 55ud9650 3.199,00, bu fiyat farkı varken bence net vestel alınır.samsung a101 de samsung 55mu7350 3699 tl tv var almaya değer mi? 4k maç ve film izlemek için ayrıca yazılımı nasıl tizen .... internet ve uygulmaları nasıl.... panel hızı ve hdr özelliği nedir... almaya değer mi? VestelZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.3999tl fiyat olarak yakıntv butv ile kıyaslama yapabilirmiyiz..yadaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.3699tl bununla kıyaslama ne tavsiye edersiniz hocam.
K kralkarga kardeşime katılıyorumado hocam siz ne diyorsunuz..... ben futbol ve filim izleme hastalığım var...
Bu ikiliden LG yi tercih ederim.@ado HocamZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu ikisi arasında kaldım. Yorum yaparsanız sevinirim.
Veya bunlara muhadil +-250 TL bir tv önerebilirmisiniz Rica etsem.
Ado hocam panel bilgisi nedir acabaAdo hocam VPAZ:20273407 kodlu 55ud9400 tv nin panel bilgisi nedir acaba