albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,383
amacım eve ikinci bir televizyon almaktı.2500-3200 tl arası bir televizyon düşünüyordum.forumları okuya okuya nasıl olduysa sony kd-55xe9005 alırken buldum kendimi.özellikle albanez hocanın tr deki mevcut televizyonların çoğunun işe yaramaz olduğu konusundaki yorumlarından sonra böyle bir karar aldım.gerçi onun sıralamasında pek yok bu model ama ks serisi bulmak(uygun fiyata) imkansız.xe9305 1500 tl daha pahalıydı(bütçemi çok aşıyordu) .geriye samsung 55mu9000 ve sony kd-55xe9005 kalıyor.şu an kullandığım televizyon(samsung 55ju7500) samsung olduğu için sonyde karar kıldım(inşallah pişman olmam). parlaklık konusunda gözüm samsunga alıştığından biraz farklı gelecektir diye düşünüyorum.kullanım amacım maç,film ve pc den oyun olacak.inşallah memnun kalırım
Hayırlı olsun kardeşim
Ben 9305 derken 9005 demiyordum,sebebi vardı! ilk sebeb "kendim" çünkü ben satıcı değil kullanıcıyım!!!
O malum DH sitesi ise ya satıcı ya da yalaka v.s adamlarla dolu olduğu için amaç çok farklı oluyor bizde bilgi vardır
onlarda satıcılık ayağı vardır! herifler önüne gelene Samsung alın diyorlar örneğin!
9005 FALD panel dir (çakma tabiki) ancak olması gereken baclit çalışması daha zayıf olduğu için ben 9305/9405
diyorum ama fiyat farkı sebebiyle dileyen 9005 de alabilir,Samsung dan biraz daha iyidir ama FILM de Motion da
Bluray de v.s çok daha iyidir
Piyasada en iyisi diye zaten bunlar var,başka da yoktur!
Taklırsan dönersin bize++
Uyarayım bu arada,SE firması bir sorun çıktığın da kafadan ""abi bunlar böyledir"" der sanırım biliyorsun bunu değilmi?
çok bariz bir üretim hatası v.s yoksa herifler hiç bir sorunu kabul etmezler!