Hayırlı olsun kardeşim
Ben 9305 derken 9005 demiyordum,sebebi vardı! ilk sebeb "kendim" çünkü ben satıcı değil kullanıcıyım!!!
O malum DH sitesi ise ya satıcı ya da yalaka v.s adamlarla dolu olduğu için amaç çok farklı oluyor bizde bilgi vardır
onlarda satıcılık ayağı vardır! herifler önüne gelene Samsung alın diyorlar örneğin!
9005 FALD panel dir (çakma tabiki) ancak olması gereken baclit çalışması daha zayıf olduğu için ben 9305/9405
diyorum ama fiyat farkı sebebiyle dileyen 9005 de alabilir,Samsung dan biraz daha iyidir ama FILM de Motion da
Bluray de v.s çok daha iyidir
Piyasada en iyisi diye zaten bunlar var,başka da yoktur!
Taklırsan dönersin bize++
Uyarayım bu arada,SE firması bir sorun çıktığın da kafadan ""abi bunlar böyledir"" der sanırım biliyorsun bunu değilmi?
çok bariz bir üretim hatası v.s yoksa herifler hiç bir sorunu kabul etmezler!
albanez hocam müneccim gibi adamsınız valla.en son cümlede belirttiğiniz şeyi yaşadım.ürün geldi.servisi kurulum için çağırdım.servis kurulumu yapmadan ölü piksel testi yapayım dedim.orta sağ üst böldede iki tane ölü piksel var.beyaz fonda gözüküyor bu pikseller.ben takıntılıyım biraz.geriye çekildim 1,5 metreden görüyorum.kurulumu yaptırmadım,kutusuna koydum(bu arada servis bilgi açısından çok kötüydü).n11 den iade talebi oluşturdum.ama karşı taraf hala kabul etmedi.allahtan ödemeyi onaylamamıştım.artık kabul etse de etmese de göndereceğim.işin ilginç tarafı bu mağazadan son bir haftada benim tespitime göre en az 3 kişi aynı tv yi alıp ölü piksel sorunu yaşamış(dh de yazmışlar) bu kadarı tesadüf olamaz diye düşünüyorum.siz ne dersiniz?şimdi yine televizyonsuz kaldım :( ne alsam ki