teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
''Allahtan kork'' diye bir tabir var Emmiiiii
Sen beni en son aradığında sanırım Churchill şavaş naraları artıyordu
''Allahtan kork'' diye bir tabir var Emmiiiii
Sen beni en son aradığında sanırım Churchill şavaş naraları artıyordu
Hocam Media Markt'ta fiyatı 7 rakamı ile biten ürünler teşhir ürünü diye biliyorum. İlgilenen arkadaşların bilgisine.bendensin
5 discovery
İmbd ust siralarda olan sinema dizi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Media Markt bütçeyi aşıyor ilgilenrn atkadaslara fiyat iyi duruyor
İşte sizin cevapAdem Helvacı Hocam herkese tek tek cevap vermişsiniz beni atlamışsınız
Adem Bey merhaba,
Üstat, hali hazırda ve uzun süredir memnuniyetle kullandığım Sony KD-65XD9305 model televizyonum yatay çizgi probleminden dolayı değiştirmem gerekiyor. Sony Servisi tamiri mümkün olmadığını panelin değişmesi gerektiğini ve 9750 TL ücreti olduğunu söyledi.
Bende mecburen o kadar tamire vereceğime üzerine biraz koyar yeni teknoloji almanın daha mantıklı olacağını düşündüm. (Tartışmaya açıktır.)
Kafamda oled tv var. Lg sanırım bu konuda baya iyiymiş okuduğum araştırdığım kadarı ile. Gönül tabi ki Sonyden yana fakat malum fiyatları benden çok daha iyi biliyorsunuz..
Araştırmalarım sonucu tek marka modelde yoğunlaştım. LG 55CX6LA Boyutu düşürüyorum çünkü izleme mesafem 3 metre olacak. (Yeni eve geçtim Salon küçük ) )
Sormak istediğim ekran yanması olayına LG garanti süresinde paneli veya tv yi ücretsiz değiştiriyor mu?
Mutlaka her Oled tvde bu sorun oluyor mu?
Oled için sizce henüz erken mi?
Bu arada kullanım amacım; Genellikle Netflix dizi ve film izlerim, PS5 oyun konsolu bağlarım günde minumum 3 saat oynarım.
İşte iken Hanım çocuklar normal kanalları izlerler.
Bütçe 14 Bin TL
Değerli görüşleriniz benim için çok önemli.
Turgut,
Saygılarımla.
İşte sizin cevap
Abi 7100 ile 7400 arasında kalsan RU serisinde aralarında çok fark var mı hangisini tercih edersin ?RU serisi ve 7100
Türünün son örneği zira TU serisiyle birlikte Samsung işi batırdı maalesef.
70'' bir tv için hem de R serisine bu fiyat gerçekten iyiymiş. Kapalı kutu varmıdır acaba?
Yok hangisi denk geliyorsa alınabilirAbi 7100 ile 7400 arasında kalsan RU serisinde aralarında çok fark var mı hangisini tercih edersin ?
Dolbi vision olmaması handikapmı birde bluetooth varmı yokmu net belirtilmiyorPeki hocam ekran boyutundan taviz verip 55 inch tv ye karar versem öneriniz ne olur? mesela bu ürün nasıl?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hayır servisle irtibat kurun, her tv zamanla bu tozu alır unutmamak lazımKonuyu açmam yanlış ise kusuruma bakmayın. Ben üstün marka arayışında değilim bu konuda esasen, sadece vestel den soğudum.
Kasa içerisindeki tozu Kendimi temizleyebilir miyim peki?