Bedirhan08
Aktif Üye
- 5 Ara 2020
- 102
Selamlar. PS4 için 3.000 TL bütçe ile 4K TV almayı düşünüyorum. 4K istememin sebebi Youtube ve Netflix'de izleyeceğim. Vestel 43U9500 modelini düşünmüştüm ama tavsiye etmediler. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam aynı TV'den bende de var aktif kullanıyoruz evin TV'si ve interneti falan çalışıyor.Adem Helvacı Üstadım bir sorum olacak.
2-3 sene kadar önce Panasonic TX-42letw60 televizyonumun internet ve youtube desteği kesildi. Bunu çözme imkanı var mıdır?
Not:Netflix hala aktif.
Fişe takılı olduğu sürece cihazda hep bir enerji dolaşımı vardır mümkün olduğunca kullanılmayan sürede fişi çekeniz. Özellikle geceleri bölgenizde voltaj yükselmesi olur bunun nedeni artık millet uyuyor ve elektrik kullanımı azalıyor en ufak dalgalanmada yazılım çökmesi veya TV ye zarar verebiliyorÖncelikle Adem Helvacı albanez F fikoloji hocalarıma çok teşekkür ediyorum Samsung 55Q60R Aldım Samsung shop tan 7000 tl panel kullanım süresi 0 geldi o sıkıntı yok diğer tezleri yaptım bariz bir sıkıntı görmedim diğer merak ettim konu şu tv kapattıktan sonra fişten çekmek mi daha sağlıklı fişte kalmasımı daha sağlıklı bu konuda aydınlatır sanız çok sevinirim
Bilgi için teşekkürler. Bizimki önceden çalışıyordu. 2017 veya 2018 yılı içinde youtube ve internet özelliği gitti. Rahatsızlığım nedeniyle çok ilgilenememiştim. Şimdi çözmeye çalışıyorum.Hocam aynı TV'den bende de var aktif kullanıyoruz evin TV'si ve interneti falan çalışıyor.
Hocam bir sorum olacak. TV'nin ayarlarında ki "İntelligent Frame Creation" özelliğini kullanıyor musunuz? Bir de görüntü kalitesinden memnun musunuz? Panasonic çok iyi bir panel kullanmış ve günümüz TV'leri ile kapışacak kadar güzel görüntü kalitesi var bence. Sizin fikirlerinizi merak ettim.Bilgi için teşekkürler. Bizimki önceden çalışıyordu. 2017 veya 2018 yılı içinde youtube ve internet özelliği gitti. Rahatsızlığım nedeniyle çok ilgilenememiştim. Şimdi çözmeye çalışıyorum.
Ben cevap vereyim kullanıyorum ve bence onun seviyesine ulaşan yazılım günümüzde bile çok yokHocam bir sorum olacak. TV'nin ayarlarında ki "İntelligent Frame Creation" özelliğini kullanıyor musunuz? Bir de görüntü kalitesinden memnun musunuz? Panasonic çok iyi bir panel kullanmış ve günümüz TV'leri ile kapışacak kadar güzel görüntü kalitesi var bence. Sizin fikirlerinizi merak ettim.