Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Araştıran bir tüketici olduğunuz için ben teşekkür ederim.teşekkür ederim. sanırım tekrar 55q60r bulabilirsem bir ihtimal 70r alacağım . fikirleriniz için çok teşekkürler tekrardan.
Araştıran bir tüketici olduğunuz için ben teşekkür ederim.teşekkür ederim. sanırım tekrar 55q60r bulabilirsem bir ihtimal 70r alacağım . fikirleriniz için çok teşekkürler tekrardan.
Geldiğinde panel test uygulamasını unutmayın lütfen.Kargoya veriliyor, bugün ürün 49F9401 Teşekkür ederim @Adem Helvacı @fikoloji
Panel test uygulamasında, dikkat etmem gereken hususlar nelerdir. Adem HelvacıGeldiğinde panel test uygulamasını unutmayın lütfen.
Detaylar şurada;
Aslında ben tam ekran test ediyorumAdem hocam aklıma ilk izlediğimde gelmişti. Mirror screen yaparken telefonun da tam ekranı geldiğinden dolayı köseleri test edemiyoruz. Bunun bir sakıncası var mı ??
Alttaki navigasyon butonları gizlenebiliyor ayarlardan.Aslında ben tam ekran test ediyorum
Köşeler de dahil, Telefondan telefona değişiyor mu acaba durum.. Umut Barış ne dersin?
Adem Helvacı hocam sağol varol. Kimsenın hakkına girmeden uygun bir fiyata verdim cihazımı. Hatta evine kadar bıraktım. Umarım uzun zaman kullanır. Bazı konularda detay istemişsiniz.Oooooo geçmiş olsun demek tam da mutabık kaldığımız şekilde hareket edip sorunu çözmüşsün tebrik ediyorum.
Böylece ülkemizdeki servis hizmetlerinin acı tecrübesini sen de deneyimlemiş oldun
Biraz izleyici profilin hakkında bilgi verirsen, bir de izleme açını yazarsan mutlu olurum ona göre ürün bakalım.
Ayrıca eski tv nin görüntü kalitesini de sana aratmayacak bir tercihte bulunmak zorunda olduğumuzu unutmayalım
Umut Hocam Merhaba ;Alttaki navigasyon butonları gizlenebiliyor ayarlardan.
Onun dışında uygulama tam ekran modunda çalışırsa o da gizlenmesini sağlayabilir.
Ekran yansıtma kullanmadığım için net bir şey diyemiyorum.
Yazı uzun, okuyup cevap yazayımAdem Helvacı Hocam herkese tek tek cevap vermişsiniz beni atlamışsınız
Adem Bey merhaba,
Üstat, hali hazırda ve uzun süredir memnuniyetle kullandığım Sony KD-65XD9305 model televizyonum yatay çizgi probleminden dolayı değiştirmem gerekiyor. Sony Servisi tamiri mümkün olmadığını panelin değişmesi gerektiğini ve 9750 TL ücreti olduğunu söyledi.
Bende mecburen o kadar tamire vereceğime üzerine biraz koyar yeni teknoloji almanın daha mantıklı olacağını düşündüm. (Tartışmaya açıktır.)
Kafamda oled tv var. Lg sanırım bu konuda baya iyiymiş okuduğum araştırdığım kadarı ile. Gönül tabi ki Sonyden yana fakat malum fiyatları benden çok daha iyi biliyorsunuz..
Araştırmalarım sonucu tek marka modelde yoğunlaştım. LG 55CX6LA Boyutu düşürüyorum çünkü izleme mesafem 3 metre olacak. (Yeni eve geçtim Salon küçük ) )
Sormak istediğim ekran yanması olayına LG garanti süresinde paneli veya tv yi ücretsiz değiştiriyor mu?
Mutlaka her Oled tvde bu sorun oluyor mu?
Oled için sizce henüz erken mi?
Bu arada kullanım amacım; Genellikle Netflix dizi ve film izlerim, PS5 oyun konsolu bağlarım günde minumum 3 saat oynarım.
İşte iken Hanım çocuklar normal kanalları izlerler.
Bütçe 14 Bin TL
Değerli görüşleriniz benim için çok önemli.
Turgut,
Saygılarımla.
Hocam 55q60r yi nereden aldınız? Bende q60r almayı düşünüyorum site üzerinden. Eğer site üzerindense bende mağazalarda arimadem usta iyi günler. yaklaşık 2 hafta önce samsung 55q60r modelini satın aldım. ürünün teşhir ürünü çıkması sonucunda ürünü iade ettim.
bir kaç mağazada kapalı kutu olduğunu öğrendim. 7000tl fiyatı vardı aldığım ürünün. ürün iadesi gelmişken sizlere sormak istedim tekrar
55q60r almamı önerirmisiniz? yoksa o paralara başka marka model mi tercih edeyim?
Şimdi;Adem Helvacı Hocam herkese tek tek cevap vermişsiniz beni atlamışsınız
Adem Bey merhaba,
Üstat, hali hazırda ve uzun süredir memnuniyetle kullandığım Sony KD-65XD9305 model televizyonum yatay çizgi probleminden dolayı değiştirmem gerekiyor. Sony Servisi tamiri mümkün olmadığını panelin değişmesi gerektiğini ve 9750 TL ücreti olduğunu söyledi.
Bende mecburen o kadar tamire vereceğime üzerine biraz koyar yeni teknoloji almanın daha mantıklı olacağını düşündüm. (Tartışmaya açıktır.)
Kafamda oled tv var. Lg sanırım bu konuda baya iyiymiş okuduğum araştırdığım kadarı ile. Gönül tabi ki Sonyden yana fakat malum fiyatları benden çok daha iyi biliyorsunuz..
Araştırmalarım sonucu tek marka modelde yoğunlaştım. LG 55CX6LA Boyutu düşürüyorum çünkü izleme mesafem 3 metre olacak. (Yeni eve geçtim Salon küçük ) )
Sormak istediğim ekran yanması olayına LG garanti süresinde paneli veya tv yi ücretsiz değiştiriyor mu?
Mutlaka her Oled tvde bu sorun oluyor mu?
Oled için sizce henüz erken mi?
Bu arada kullanım amacım; Genellikle Netflix dizi ve film izlerim, PS5 oyun konsolu bağlarım günde minumum 3 saat oynarım.
İşte iken Hanım çocuklar normal kanalları izlerler.
Bütçe 14 Bin TL
Değerli görüşleriniz benim için çok önemli.
Turgut,
Saygılarımla.
O kadar liste hazirladim sadece uhd lerde kullanıldığını farketmemişim.FHD olsa olur dediğiniz için yazmıştım. Biliyorsunuz MB130 anakart sadece UHD tv lerde kullanılıyor.
Smart olmayan MB130 lu UD6300 vardı sanırım ama halen üretiliyor mu inan bilmiyorum
Hocam ne kadar doğrudur bilemem. Forumda biri yazmıştı. Mayıstan sonra üretilen 55Q60R nin montajını Sunny ile aynı yerde yapıyorlar. Samsung anlaşma yapmış. Bu ekip montajlamada sıkıntılı olduğu için panel açıklığı oluyormuş. Çok şikayet oluyormuş son zamanlarda.Q70 R ve üstünü öneriyorlar. Ben ondan vazgeçtim. Tabii üstadlar daha iyi bilir ?teşekkür ederim. sanırım tekrar 55q60r bulabilirsem bir ihtimal 70r alacağım . fikirleriniz için çok teşekkürler tekrardan.