Sevgili adem hocam
Tavsiyeniz üzerine ev ahalisinin dırdırından kurtulmak için vestel tv aldık, youtube, dizi, çizgi film vb benlik olmayan işler için, lakin diğer odamda pioneer 428 xd çatır çatır ben buradayım diyor, kıyas yapmak doğru mu bilmem ama ciddi fark var, yani can beyin dediği gibi pio ve diğerleri hala benim için geçerlidir. Tek üzüntüm bir 5090 denk getirememiş olmam.
Not:ev ahalisi vestel den memnun, sıkıntısız gidiyor, bu yönde eleştirmem yoktur kaldı ki beyaz eşyalar vestel ve de memnunuz.
Ayrıca dipnot olarak can bey görünmüyor ortada, can beyin dili sivridir değişik tir çoğu kimseye hitap etmeyebilir, etmek zorunda değil ama yıllardır yazılarını ilgiyle takip ederim, çoğu forumda bulunduk, bu işin içinde olan yıllarca işin tekniğini çakallığını bilen ve bize anlatan bir kardeşimiz, küstürmemek lazım ne onu ne de başkasını, eleştirebilirsiniz ama teknik açıklama vb eleştirebiliriz insanları, kırmadan, aşağılamadan, hakaret etmeden. Çoğu yazılanı bazen bende anlamıyorum, çoğu kişinin dili vb bana zaten farklı geliyor bana ama bizi biz yapan da bu. Böyle kaliteli ve de (şahsen) üst kalite insanların (başka kelime bulamadım) yer aldığı bir forumumuz var, hala benzersisiz, öyle devam.
Saygılar