dtyakup Çevrimdışı

dtyakup 

Aktif Üye
4 Kas 2020
282
37
arkadaşlar hepsiburada dan aldığım toshiba 43ll3a63dt model tvnin iade süreci tamamlandı. ben iadeyi reddedeceklerini düşünürken dün talebim onaylandı ve para hesabıma yattı. şimdi başka bir tv bakıyorum. tvde ulusal kanallar ,usbden film izlenecek. futbolla maçla işim olmaz. 4k şart değil full hd bir tv de işimi görür. bütçem max 3000 tl.aklımda olan tv lerden bazıları şunlar.

techwood 43u902 uhd lg panel mb130e ana kart 2900 tl

hi level 43hl660 fhd + mi box toplam 2900 tl i

vestel 43f9401 fhd 2800 tl

seg 43sbu700 uhd 2900 tl

vestelin garantisi 3 yıl diğerleri 2 yıl. illa bunlar olması gerekmiyor bunlara benzer hangi modeli tavsiye edersiniz. toshibayı web tarayıcıdayken donup kapandığı ve panelde lekeler olduğu için iade etmiştim.

T Çevrimdışı

turk1903

Yeni Üye
27 May 2018
10
54
Adem Helvacı Adem Helvacı Hocam 65 inch bir tv almak istiyorum bütçem 7 8 9 civarı en fazla 20 derecelik açı ile seyrediyorum ve genellikle youtube iptv ve apk kullanarak dizi ve film seyrediyorum Tv box (MECOOL KIII PRO) takıp kullanabileceğim bir tv için görüşleriniz nelerdir? şimdiden Teşekkür ederim

M Çevrimdışı

mayyk22

Yeni Üye
3 Ara 2020
19
39
Adem Helvacı Adem Helvacı hocam merhaba. Yaklaşık 8000 civarı (3 aşağı 5 yukarı olabilir) 55 inç tv öneriniz var mıdır? Genelde maç ve hdd den film dizi izliyorum. 2 ürün arasında kaldım ancak farklı bir ürün tavsiye ederseniz onlara da açığım.

SAMSUNG 55Q70T 55''​

LG 55NANO916 55''​

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Gel seninle acık sohbet edelim o zaman.

De bakam, kimlerdensin? En çok hangi programı seversin? İzlediğin diziler neler? UHD film arşivin var mı? Oyun konsolu kullanırmısın? Evde oturma düzenin nasıl? Bana çıkabileceğin eeeennnnn yüksek bütçeyi yazabilirmisin?

Ama bunu soru cevap olarak görme, Sohbet anlamında soruyorum, biraz ufkumuzu genişletelim :ok
Ben telefon ettiğimde hemen bana "aaaabi ,kusura bakma çok tv var ,yazılım atıyorum telefona bakamam "diyorsun ama :kiskis <---Der ve "işim çıktı deyip uzaklaşır :)

Fevkelade1i Çevrimdışı

Fevkelade1i

Yeni Üye
14 Kas 2020
13
28
Arkadaşlar, maksimum 3500₺ olmak üzere, önerebileceğiniz televizyon var mı?

Mi Box ile kullanacağım için, televizyonun Smart kısmını umursamıyorum. Hızlı olmuş, yavaş olmuş önemli değil yani.

Dahili uydu alıcı olmalı. Kanal geçişlerinin olabildiğince hızlı olmasını istiyorum.

Çözünürlüğü 4K olursa tadından yenmez fakat IPS panel için FHD (1080p) çözünürlüğe de düşebilirim.

Ekran boyutu en fazla 49" olsun istiyorum. 43" de olabilir. Odam büyük değil, daha fazlası çok kötü olur. (Şu an kullandığım televizyon 26" boyutunda. Vestel'in 26VH3000 model televizyonu.)

Telefondaki görüntüyü televizyona yansıtma imkanım olursa büyük bir artı sağlardı.

Bugün A101'e gelen 4K'lık televizyona bakıyorum ama emin değilim. Öncesinde buraya danışayım dedim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar, maksimum 3500₺ olmak üzere, önerebileceğiniz televizyon var mı?

Mi Box ile kullanacağım için, televizyonun Smart kısmını umursamıyorum. Hızlı olmuş, yavaş olmuş önemli değil yani.

Dahili uydu alıcı olmalı. Kanal geçişlerinin olabildiğince hızlı olmasını istiyorum.

Çözünürlüğü 4K olursa tadından yenmez fakat IPS panel için FHD (1080p) çözünürlüğe de düşebilirim.

Ekran boyutu en fazla 49" olsun istiyorum. 43" de olabilir. Odam büyük değil, daha fazlası çok kötü olur. (Şu an kullandığım televizyon 26" boyutunda. Vestel'in 26VH3000 model televizyonu.)

Telefondaki görüntüyü televizyona yansıtma imkanım olursa büyük bir artı sağlardı.

Bugün A101'e gelen 4K'lık televizyona bakıyorum ama emin değilim. Öncesinde buraya danışayım dedim.
49TF6520 FHD tv 800hz rate değeri IPS panel MB211 anakart Direct led, Soft pixellence, dahili wifi, kablosuz görüntü aktarımı için widi mevcut.

İncelemenizi tavsiye edebilirim.

Şu an HB de 2989tl

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı hocam merhaba. Yaklaşık 8000 civarı (3 aşağı 5 yukarı olabilir) 55 inç tv öneriniz var mıdır? Genelde maç ve hdd den film dizi izliyorum. 2 ürün arasında kaldım ancak farklı bir ürün tavsiye ederseniz onlara da açığım.

SAMSUNG 55Q70T 55''​

LG 55NANO916 55''​

Edge led olması nedeniyle 55Q70T olmaz.
Maç merakınız nedeniyle IPS olmasından dolayı Nano916 da öncelikli tercihim olmaz.
Ayrıca nano916 9K dolaylarında olduğuna göre hem Nano916 nın tüm özelliklerini içeren ve hem de VA panel olan Q70R inceleyebilirmisiniz?
Q70R stok sorunu var veya bütçeyi aşar ise listenizde tercihim Nano olur :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
vestel ud9281 model tv ler kronik sorunluymuş, led leri kısa zamanda patlıyormuş doğruluğu varmı dır? konu hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?
Adem Helvacı Adem Helvacı hocam!
Kim söylemişse sallamış zira daha 9281 modelinde led arızası görecek kadar zaman dahi geçmedi üretiminden bu yana.

Şu pazarlamacı tayfası kendi mallarını satsın diye başka marka ve modellere çamur atarlar bu hep bilinen durumdur lakin bari mesnetsiz sallamayın be adamlar :kiskis

Sorsanıza kendilerine, 9281 modeli sahaya gireli ne kadar olmuş ve ellerinde bu modelin led arızasına dair SOMUT hangi veriler varmış ve mevcut hangi modellere kıyasla oransal hesaplama yapmışlar :kas

Yani ben ortaya bu iddiayı atmadan evvel, kafası çalışan birisi olarak önce araştırırım, bu kayıtların tutulduğu ana sisteme erişirim, totalde bu modelde servisler tarafından sisteme girilmiş ülke genelinde kaç led arızası var ona bakarım, bölgesel olarak analiz ederim, Kendime eşdeğer bir model bulur ve onn da verilerini çekip kıyaslama yapar ve en son bulgularımı sonuç olarak insanlarla paylaşır, bu bilgiyi de somut bir veriye dayandırır kaynağımı belirtirim.

Bunları yazanların veya söyleyenlerin elinde ne var onu sorgulayın lütfen.

Haaa ne vardır ben size söyleyeyim. ''Bizim hala kızının kocasının büyük oğlunun küçük damadı Vestel de EN GENEL MÜDÜR, o söyledi olm ondan daha iyi mi bileceksiniz :kas'' :kop

Bu arada 9281 de matah bir tv değildir o ayrı konu. Sadece yalan yanlış safsatalara kızıyorum ben.

Geri
Üst Alt