Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Valla açık söyleyeyim o yetki bende olsa ben ikinci yazdığı mesajda yapıştırmışım 1 hafta uzaklaştırmayı, tekrarında sorgusuz, süresiz ip kısıtlamalı ban, sorarım ben şuraya yazan herkese Türk forum tarihinde adminlerine bu kadar rahat sallanabilen ikinci bir yer var mı ve bu kadar faydalı yazılım, teknik bilgi veren başka bir site var mı, ulan nasıl bir ülke oldu burası gecenin körü sinirim bozuldu resmen
Sıkma canını Özgür'üm. Bunlara takılı kalmayalım. Tek adam görmemişler, bizim gibi foruma tek adam muhabbeti yapıyorlar :kop

Ben konuya yazma yetkisini aldım sadece ki gereksiz vakit harcamayalım değmeyecek zırvalar için.

İşi uzatır da başka yere yazıp aynı tartışmayı devam ettirecek olursa (ki geçmişte örneği var biliyorsun) komple Blok banlarız, bir daha foruma değil forumun mahallesine de girmez olur biter :ok

Değerlerimizi yitirmemek adına mücadelemizi devam ettiririz.

Siniri biraz geçsin, Can abimiz de döner mutlaka diye düşünüyorum :ok

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Sıkıntı yok, Teknolojiyi bilenler ile konuşmaya ve istişare etmeye devam :ok

Asıl sorun ne biliyormusunuz kafama taktığım son 2-3 gündür?

Bu çakalların aklında ne var acaba?

Farkındamısınız stoklar yok çekiliyor sürekli.

Bana göre bir stokçuluk durumu söz konusu, İndirim yalanlarının tutmadığı çok büyük bir kesim var, bu sene sanırım beklenen satışlar da olmadı, enteresan olan şu ki, satış olmadı diyoruz ancak ortada ürün yok? :alala

Ben şunu gözlemledim, yöneldiğimiz ve beğendiğimiz modeller ve bu doğrultuda ürün önerdiğimiz üyeler hep ''Abi stok yok' diye geri döndüler.

Stok olmayınca ne oluyor?

Mal kıymete biniyor, Kıymete binince ne oluyor? Fiyat artıyor.

Malum Arz talep denge meselesi.

Sizce, her 2,65 saniyede bantlarından 1 adet tv çıkartan Vestel fabrikalarından 50UL3B63DT modeli gibi (Örnektir) br tv nin, hele ki böyle bir indirim sezonunda çıkmamış veya çıkmıyor olması anormal değil mi?
Bence yine bir ithal mal girme sıkıntısı var ya nakliyede virüsten dolayı bir yavaşlama var ya da talep dünya genelinde yükseldiğinden piyasaya mal yetişmiyor. İç piyasada da ya dediğiniz gibi stokçular piyasadan malları topluyor, aynı arabada yaptıkları gibi, ya da üretimde bir yavaşlama var. Regal konusunda biraz ön yargılarınız var galiba ama şuan 55R7560UA sürekli 3700TLye indiği kampanyalarda bence güzel bir tercih. Bu TVyi yeniden değerlendirmenizi rica ediyorum MB130E ve Samsung panel bu fiyata gayet güzel bence. Bu indirimi haftada 2-3 gün sürdürüyorlar. 1 ayda 3 kere tekrarladıklarına şahit oldum.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Sıkıntı yok, Teknolojiyi bilenler ile konuşmaya ve istişare etmeye devam :ok

Asıl sorun ne biliyormusunuz kafama taktığım son 2-3 gündür?

Bu çakalların aklında ne var acaba?

Farkındamısınız stoklar yok çekiliyor sürekli.

Bana göre bir stokçuluk durumu söz konusu, İndirim yalanlarının tutmadığı çok büyük bir kesim var, bu sene sanırım beklenen satışlar da olmadı, enteresan olan şu ki, satış olmadı diyoruz ancak ortada ürün yok? :alala

Ben şunu gözlemledim, yöneldiğimiz ve beğendiğimiz modeller ve bu doğrultuda ürün önerdiğimiz üyeler hep ''Abi stok yok' diye geri döndüler.

Stok olmayınca ne oluyor?

Mal kıymete biniyor, Kıymete binince ne oluyor? Fiyat artıyor.

Malum Arz talep denge meselesi.

Sizce, her 2,65 saniyede bantlarından 1 adet tv çıkartan Vestel fabrikalarından 50UL3B63DT modeli gibi (Örnektir) br tv nin, hele ki böyle bir indirim sezonunda çıkmamış veya çıkmıyor olması anormal değil mi?
Vestel fabrikada çok ciddi covid salgını var diye bir duyumum var kuşlu siteden, üretim bandında ciddi sıkıntı var deniyor abi sen daha iyi bilirsin ama böyle duydum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bence yine bir ithal mal girme sıkıntısı var ya nakliyede virüsten dolayı bir yavaşlama var ya da talep dünya genelinde yükseldiğinden piyasaya mal yetişmiyor. İç piyasada da ya dediğiniz gibi stokçular piyasadan malları topluyor, aynı arabada yaptıkları gibi, ya da üretimde bir yavaşlama var. Regal konusunda biraz ön yargılarınız var galiba ama şuan 55R7560UA sürekli 3700TLye indiği kampanyalarda bence güzel bir tercih. Bu TVyi yeniden değerlendirmenizi rica ediyorum MB130E ve Samsung panel bu fiyata gayet güzel bence. Bu indirimi haftada 2-3 gün sürdürüyorlar. 1 ayda 3 kere tekrarladıklarına şahit oldum.
REGAL in teknolojisini diğerlerinden ayırmıyorum. Nasıl ki LG yi seviyor ancak LG Türkiye ile anlaşamıyorsam, Nasıl ki aslında TCL nin teknolojisine olumlu bakıyor ancak yapılanma sorunları nedeniyle yerden yere vuruyorsam regalin de Teknolojik kısmında sorunum yok ancak işe yaramayan yöneticilerinin ve mağaza caf caflarının paralarını vatandaşa ödetmelerine yönelik fiyat politikaları ile gerçekten sorunum var.

Yine de sizi mi kıracağım. yarın ilgilenirim :)

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
REGAL in teknolojisini diğerlerinden ayırmıyorum. Nasıl ki LG yi seviyor ancak LG Türkiye ile anlaşamıyorsam, Nasıl ki aslında TCL nin teknolojisine olumlu bakıyor ancak yapılanma sorunları nedeniyle yerden yere vuruyorsam regalin de Teknolojik kısmında sorunum yok ancak işe yaramayan yöneticilerinin ve mağaza caf caflarının paralarını vatandaşa ödetmelerine yönelik fiyat politikaları ile gerçekten sorunum var.

Yine de sizi mi kıracağım. yarın ilgilenirim :)
Videosunu çekmişsiniz galiba zaten, benim yeni cihaz almak gibi bir niyetim yok sadece tavsiye verirken bu fiyat bandında göz önünde bulundurursunuz belki diye öneri verdim ? Regal ile ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için de teşekkür ederim, bu konuya açıklık getirmeniz iyi oldu.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Aşağıdaki konu üzerinde yürüyelim lütfen :ok

A Çevrimdışı

AmehmetAltay

Yeni Üye
23 Eki 2020
26
47
Önceki sayfada ülke insanımızın tüketim alışkanlıklarının doğru yolu gösterdiğine yönelik bir tez var. Kesinlikle katılmıyorum. Hatta tam tersi görüşteyim. Teknik anlamda forumun yönetici ve bilgi sahibi üyeleri arkadaşa görüş beyan etmiş. Ülkemizde doğru tüketici refleksi olmadığı gibi ne istediğini bilmeme de var. Dolayısıyla maalesef tüketici davranışlarını yönlendirmeye yönelik manevra ve yöntemler sonuç alıyor. İste bu insani yanıltabilir. Kendimdem bir örnek vereyim, ortalama bir tüketici olsam 2014 yılında tv alırken piyasa yaygınlığı ve reklamı ile önüme dayatılan ürünlerden birini alırdım. Halbuki araştırmamı yapıp ihtiyaçlarımı karşılaşacak f/p ürünü bir tv tercih ettim. Aldığım tv o yıl başında ülkemizden çekilmeyi tamamlamak üzere olan Panasonic TV idi. Hala kararından memnunum. Bu forumda ihtiyaçlarımıza göre bütçemizi en doğru şekilde kullanmak için değerli fikirler sunuluyor. Ez cümle ortalama bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı gibi hareket edersen markalar/satıcılar adamı güder ;)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt