Sevgili Özgür;
Bizleri buralarda tutan tek faktör sizlerin varlığı. Sizler olmasanız bizler (ki Can abinin yaptığı gibi) ne haliniz varsa görün'' der zaten var olan işimize gücümüze bakarız. Bak saat gecenin 1 ine geliyor, ben daha eşime ''nasılsın hatun'' demedim, bir bardak çay oturup içmedik. Can abi de yıllarca bunlardan bıktı, DH de bıktı, TF de bıktı, Diğer forumlarda bıktı.
Bizler anlatırız abi ancak anlattıklarımızın anlaşıldığı ortamda, anlayan kimselere anlatmak isteriz ve çok şükü rki bu forumda bunu yapabiliyoruz. Sabah sanırım bu konu başlığında birisine yazmıştım bu tarz bir konuydu yine. belki de bu zat dır bilemiyorum ancak bunlara vakit ayırmak dahi zul geliyor artık.
1 yazıyorsun, 2 yazıyorsun, 3 yazıyorsun sonra bakıyorsun ki yazmanın anlamı yok zira karşı tarafın derdi üzüm değil, Belli yani seninle veya sisteminle bir derdi olduğu.
Can abinin durum da yine aynı oldu en sonunda adam çok afedersiniz Canınız Cehenneme dedi çekti gitti.
Bu sadece forumlarda değil ki gerçek hayatta nice değerli ustalarımı zbu saygısız tiplerin bu tavırları, konuşmaları, yzıları için meslek hayatlarını bırakıp köşelerine çekildi, piyasa da çantacı çakallara kaldı.
Ülkede kendi değerlerine saygı duyan kimse kalmaz ise, ona da saygı duyan kimse kalmayacağını anladıklarında çok geç olmuş olacak.
Geçenlerde bir röportajda sokakta adamın birisi sunucuya ''Ben size üzülüyorum delikanlı'' dedi. Adam da biliyor abi o artık yaşamış geçmiş gitmiş ama onun yaşadıklarının hiç birisini karşısındaki o çocuk yaşayamayacak, adam o hali ile o gence üzülüyor düşün artık.
Burada ise ülkesindeki gerçekleri görmeyen zat, Güney Korede ayda 25bin alıp cebine koyan mühendis ile burada 5 bin alan bizim gariban kardeşlerimizi kıyaslıyor sonra da işi ajite eden biz oluyoruz.
Ulan senin yerli tv üreticinin panelini bile o adam üretiyor, O adam kendi ürettiği paneli kendi televizyonuna kullanırken, sen de onun ürettiği paneli kendi televizyonunda kullanıyorsun. Adam 1 birime mal edip kendisine kullanıyor, 1 birime mal edip 2 birime sana satıyor paneli.
1 birime mal ettiği paneli kendi tv sinde kullanıp 3 birime satıyor ithal marka
2 birime panel satın aldığı tv yi yerliciler 3 birime satıyor rekabet edebilsin diye
Bu zat da gelip ''yerliler yaramaz'' diyor. ne güzel dünya