MMTECH
Aktif Üye
- 24 Mar 2020
- 101
- 31
Aynı şekilde cevap veririm ama gerek yok uzar gider, salt bir marka yazmadım ama siz ona takılmışsınız, bu markalar öyle yada böyle zamanı gelince "keşke almasaydım" dedirtir buna adım gibi eminim, kimisinde yazılım, kimisinde donanım sorunu olur ama büyük ihtimalle olur ve dersin ki "keşke üç beş fazla verseydim de bildiğimden şaşmasaydım" bunları da kafamdan sallamıyor, minimum 10 yıldır teknolojik ürünler başta olmak üzere çeşitli tv markalarını da deneyimlemiş birisi olarak yazıyorum, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi üç kuruşa beş köfte yok zaten ama bunlar çok adi, çin'den getirip sat sonra yerli milli hadi canım oradan, bunları ancak belli bir kitleye yedirirsiniz, bilinçli insanlara değil.Bir ürünü sevmemiş, beğenmemiş, teknik özelliklerini yetersiz bulmuş olabilir ve teknik dayanakları ile birlikte eleştirebilirsiniz en doğal hakkınız lakin mesnetsiz ithamlara forumumuzda hiç bir zaman yer vermedik, vermeyiz.
VESTEL, yerden yere vururuz ancak sizin anlattığınız kadar da değil, onbinlerce insana istihdam sağlanan, dolaylı yollardan milyona yakın insanın ekmek yemesini sağlayan bir yatırımın sonucu ortaya çıkan, emek verilen, göz nuru dökülen, arkasında öyle veya böyle bir mühendislik barındıran markadır bu.
AXEN SUNNY ağır eleştiririz ancak bu üretimleri de alan, kullanan beğenen bir kitle olduğunu unutmadan yorum yaparız.
Rica ediyorum popülist yaklaşan, tartışmalardan ve gerginlikten nemalanan forumlarla karıştırmayın burayı.
Sizin aksinize iddia ediyorum ki bir çok VESTEL üretimi var SAMSUNG un bazı modellerine pabucunu ters giydirecek olan.
İstihdam vs. olayı dramatize etmeye başlarsak ohoo çıkamayız oradan, ne yapayım yani yalan mı söyleyeyim kalitesiz arkadaşım, saçma sapan yapay gerçek olmayan görüntülerine güzel mi diyeyim? gözüme mi sana mı inanayım? nerede abi mühendislik hani göstersene, patent aldığın ne var söylesene? her şey hazır şablonlu çin işlerini uygula, teknik lise mezunun yapacağı işler.
Son düzenleme: