Arkadaşın teknik bilgisi iyi, ona bir lafım yok, araştırmıştır hangi led hangi panel çeşitli değerlerini iyi biliyor olabilir ancak, oled dışında her panel sıkıntılı, yok ledlerin ömrü geçti, yok 50 hz tv alınmaz falan. LG ülke direktörü bile oled teknolojisini yaygınlaştırmaya çalışıyoruz, şu an premium ve üst müşterilere hitap ediyoruz diyor. cebimizde 6-7 bin var, oled de oled. oled için ülke içinde alacak müşteri grubu bile küçük bir azınlık. asgari ücretin 2400 olduğu bir ülkede yaşıyoruz. açıkçası ben Grundig alacaktım 3.5k'ya 2-3 ay önce. sonra fiyatı 4k'ya çıktı. 4 vermişken 4.7 verip vestel 58ua9600 aldım. fakat memnun kalmadım, net kullanıcı yorumu olarak söylüyorum (sağ olsun
F
fikoloji chot panel bilgisini verdi.) iade edip Philips aldım ve güzeldi, hem android bakımından, hem ambligth bakımından. (Eski televizyonda 2015'te aldığım Philips 47pfk6589 idi). en son 6.9k'ya kadar çıktım. 10a çıkabilir miyim biraz daha zorlar, 1-2 taksit daha öder alabilirdim. fakat Beko'nun %50 indirim kampanya kodu kazandım. philips'i iade edip Beko'yu deneyecem B65 a955 modelini almış oldum 4 bine. Philips gayet klas olmasına rağmen hem 65 inch, hemde neredeyse yarı parasına Beko'nun en üst led deneyimi için iade etmiş oldum. Bazen doğrudan kullanıcı deneyimleri olsa, vatandaş içinde çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum. malum siteler diyorlar, marka fanları şu bu derken çok eleştiriyorlar, fakat kendileri onların ters taraftan aynı durumundalar, farkında bile değiller.