Fikirler çatışabilir, Düşünceler uyuşmayabilir, Teknik çakışmalar olabilir ve hatta Kişisel anlamda gıcık olup birisi sevilmeyebilir lakin tartışma üslubunu belli bir seviyenin altına indirmemek, körüklememek gerekir.
Siz benim Can abi ile nasıl tanıştığımı veya onun beni nasıl tanıdığını bilmezsiniz.
Belki O beni çok sevmez, belki ben de kendisinden (tarzından) çok hazetmem ancak bilgi birikimine, tecrübesine, tarzına saygım vardır ve hak ettiği saygıyı kendisine göstermekten de imtina etmem.
Biz ilk olarak DH de bir tartışmaya girip, bu tartışmayı özel mesajda üst boyuta çıkardık ve hatta kendisine tatsız cümleler kurmuşluğum var (Argo hakaret küfür vs asla, mesleki cümleler) buna rağmen, yaşının benden büyük olmasına rağmen zerre bir saygısızlığı olmamıştır , zerre bir saygısızlığım olmamıştır.
Can abinin tarzını benimsemeyenler kendisine soru sormasın bu kadar basit.
Soru soranlar veya teknik sohbete girenler de tarzını yargılamaya kalkmasın bu da bu kadar basit.
Forumumuz tartışma ortamından hoşlanmayan ve bundan beslenmekten nefret eden elit bir kesimi barındırır bünyesinde. Yönetim olarak da küfür hakaret olup olmamasına bakmaksızın tartışmayı körükleyen tarafı formdan uzaklaştırmayı tercih ediyoruz, Olayın ateşi sönsün, sinirler yatışsın, uzaklaştırdığımız arkadaşımız dilerse yine gelebilir, forumun kabul gördüğü koşullarda hayatının sonuna kadar yazabilir başımız gözümüz üstüne ancak şu koşullarda karşılıklı atışmalara müsaade edemeyeceğimi belirtmek isterim.
Herkese iyi haftasonları dilerim