Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
O malum kişiyle olan vukuatlar efsaneleşmiş zaten okudum, inceledim neler olmuş diye. :siritAslında bu durum bence biraz da ana konuyu çekip çeviren tek kişi olduğu için böyle. Başka konu açmasa bile gelip zaman ayırıp soru cevaplayacak başka birileri eklenirse kadroya farklı görüşler arasında hoşgörü artar diye düşünüyorum. Bu tartışma durumu bir yandan da "Tavsiye Ana Konusu" diye bir kavramın varlığından kaynaklı bence. Tavsiye veren birisi zıt görüşte bir öneri gelince kendi verdiği tavsiyeyi haklı çıkarmak ister. Böyle olunca da sürekli çatışma oluyor, aynı konu içerisinde peş peşe zıt fikirler ortaya atılınca ciddi problemler ortaya çıkıyor. En büyük örneği de belli zaten, o çatışmadan kaçanların katıldığı bir forumu kullanıyoruz. Yalnız son dönemde forumda çok fazla ikili tartışma, bazen de bildiğiniz kavgaya şahit oluyorum umarım forumun güzel ortamı uzun dönemde korunabilir. Bir üye olarak herkesten farklı görüşlere hoşgörülü davranmasını ve fikir ayrılıklarını kişisel boyuta taşıyıp hiçkimseye faydası olmayan polemiklere girmemenizi rica ediyorum. Yoksa insanı gerçekten soğutuyor sürekli kavga çatışma olması.
Her konuya yazmıyor olabilirim lakin her konuyu elimden geldiğince takip ediyorum.

Bu anlamda aslında Bu konu ilk patlak verdiğinde de okudum ancak iki yetişkin birey olarak biraz efelenir konuyu kapatırlar diye düşündüm.

Can abi zaten polemiğe girmek yerine çekilme olgunluğunu gösterdi, ben o esnada bilerek müdahale etmedim ancak bu gün artık müdahale etmeme durumundan çıktı ne yazık ki.

Bizler de mükemmel değiliz. Her aldığımız karar için '''%100 doğru'' da diyemeyiz ancak en azından elimizden geldiğince doğru olanı yapmaya çalışıyoruz.

Bildiğim tek bir şey var;

Sizlerin desteği olmadan bunların hiç birisi olmaz :ok

C Çevrimdışı

ceritli

Yeni Üye
10 Haz 2018
77
50
Her konuya yazmıyor olabilirim lakin her konuyu elimden geldiğince takip ediyorum.

Bu anlamda aslında Bu konu ilk patlak verdiğinde de okudum ancak iki yetişkin birey olarak biraz efelenir konuyu kapatırlar diye düşündüm.

Can abi zaten polemiğe girmek yerine çekilme olgunluğunu gösterdi, ben o esnada bilerek müdahale etmedim ancak bu gün artık müdahale etmeme durumundan çıktı ne yazık ki.

Bizler de mükemmel değiliz. Her aldığımız karar için '''%100 doğru'' da diyemeyiz ancak en azından elimizden geldiğince doğru olanı yapmaya çalışıyoruz.

Bildiğim tek bir şey var;

Sizlerin desteği olmadan bunların hiç birisi olmaz :ok
Can Abiyi tekrar bekliyoruz. Bu foruma sadece can Abi den dolayı üye olanlar var. Adam doğruları konuşuyor. Ben şahsen yazılarını keyifle okuyorum. Ben ce Can Abiyle polemiğe girenler onun ne demek istediğini tam olarak anlamayanlar gibime geliyor.

N Çevrimdışı

Nickneyime 

Aktif Üye
30 Nis 2020
74
32
Adem Helvacı Adem Helvacı üstadım toshiba 55ul3b63dt tavsiye etmiştiniz fakat hiçbir sitede bu ürünün stoğu yok rica etsem bulabileceğim başka tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? Karşıdan film izlemek için kullanacağım daha çok.

O Çevrimdışı

oguzcan13

Yeni Üye
22 Kas 2020
4
30
Merhaba Adem Helvacı Adem Helvacı ve bilir kişi abilerim iki TV arasında kaldım suanda bütçeme uygun bu iki TV yi buldum. Hangisini seçmeliyim. Kullanım amacım maç izlemek ve Hdmi baglantısı ile film izlemek.

Hi Level 50UHL650 50" ULTRA HD Smart Led TV 3099​

Hi Level 55UHL1000 55" 4K Smart Led Tv 3199​

Tükenmeden almak istiyorum inşallah. Yapacagınız yorum bilgi ve tavsiyelerinize göre seçim yapacağım.

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Merhaba Adem Helvacı Adem Helvacı ve bilir kişi abilerim iki TV arasında kaldım suanda bütçeme uygun bu iki TV yi buldum. Hangisini seçmeliyim. Kullanım amacım maç izlemek ve Hdmi baglantısı ile film izlemek.

Hi Level 50UHL650 50" ULTRA HD Smart Led TV 3099​

Hi Level 55UHL1000 55" 4K Smart Led Tv 3199​

Tükenmeden almak istiyorum inşallah. Yapacagınız yorum bilgi ve tavsiyelerinize göre seçim yapacağım.
A101 sitesindeki model koduna güvenmeyiniz UHL650 yerine UHL670 gönderdiler 10larca kişiye. Durum halen böyle olabilir, kontrol ettirin bir şekilde teyit almazsanız da almayın o ürünü. Fiziksel mağazadan almanız mümkünse daha iyi olur.

L Çevrimdışı

logistico79

Yeni Üye
16 Haz 2020
14
45
Merhaba, konuyu 1-2 aydır takip ediyorum. Anladığım kadarıyla MB130 anakartlı tv seçimi yapmam gerekiyor. MB130 anakartlı tv listesinin olduğu bir konu göremedim, o sebeple sormak istedim. 49-55 arası hangi modellerde MB130 kullanılmakta yardımcı olabilir misiniz?

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Merhaba, konuyu 1-2 aydır takip ediyorum. Anladığım kadarıyla MB130 anakartlı tv seçimi yapmam gerekiyor. MB130 anakartlı tv listesinin olduğu bir konu göremedim, o sebeple sormak istedim. 49-55 arası hangi modellerde MB130 kullanılmakta yardımcı olabilir misiniz?
Bir çok modelde var siz fiyat aralığınızda bir kaç model beğenin, forumun arama kısmına model adı yazarsanız tekinik özellik konusu çıkar aradığınız bilgiye oradan ulaşabilirsiniz.

O Çevrimdışı

oguzcan13

Yeni Üye
22 Kas 2020
4
30
A101 sitesindeki model koduna güvenmeyiniz UHL650 yerine UHL670 gönderdiler 10larca kişiye. Durum halen böyle olabilir, kontrol ettirin bir şekilde teyit almazsanız da almayın o ürünü. Fiziksel mağazadan almanız mümkünse daha iyi olur.

50uhl650 oldugunu varsayarsak hangisini seçmeli sorun bu aslında tam olarak

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
50uhl650 oldugunu varsayarsak hangisini seçmeli sorun bu aslında tam olarak
Özellik bakımından ve MB130 lu olmasından dolayı ben UHL650yi seçerdim şahsen. Zaten aldım ama A101 UHL670 gönderdiği için sahip olmak nasip olmadı. UHL1000 in de paneli Samsung öyle bir avantajı var ama anakartı ciddi kırpılmış.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

santra

Yeni Üye
22 Ocak 2020
45
47
Benim cihaz geldi ama dün servis gelemedi maalesef bitmedi Bugün de pazar gelmezler yarına kaldı kurulumu

IMG_20201129_125147.jpg

Geri
Üst Alt