Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Her konuya yazmıyor olabilirim lakin her konuyu elimden geldiğince takip ediyorum.O malum kişiyle olan vukuatlar efsaneleşmiş zaten okudum, inceledim neler olmuş diye. Aslında bu durum bence biraz da ana konuyu çekip çeviren tek kişi olduğu için böyle. Başka konu açmasa bile gelip zaman ayırıp soru cevaplayacak başka birileri eklenirse kadroya farklı görüşler arasında hoşgörü artar diye düşünüyorum. Bu tartışma durumu bir yandan da "Tavsiye Ana Konusu" diye bir kavramın varlığından kaynaklı bence. Tavsiye veren birisi zıt görüşte bir öneri gelince kendi verdiği tavsiyeyi haklı çıkarmak ister. Böyle olunca da sürekli çatışma oluyor, aynı konu içerisinde peş peşe zıt fikirler ortaya atılınca ciddi problemler ortaya çıkıyor. En büyük örneği de belli zaten, o çatışmadan kaçanların katıldığı bir forumu kullanıyoruz. Yalnız son dönemde forumda çok fazla ikili tartışma, bazen de bildiğiniz kavgaya şahit oluyorum umarım forumun güzel ortamı uzun dönemde korunabilir. Bir üye olarak herkesten farklı görüşlere hoşgörülü davranmasını ve fikir ayrılıklarını kişisel boyuta taşıyıp hiçkimseye faydası olmayan polemiklere girmemenizi rica ediyorum. Yoksa insanı gerçekten soğutuyor sürekli kavga çatışma olması.
Bu anlamda aslında Bu konu ilk patlak verdiğinde de okudum ancak iki yetişkin birey olarak biraz efelenir konuyu kapatırlar diye düşündüm.
Can abi zaten polemiğe girmek yerine çekilme olgunluğunu gösterdi, ben o esnada bilerek müdahale etmedim ancak bu gün artık müdahale etmeme durumundan çıktı ne yazık ki.
Bizler de mükemmel değiliz. Her aldığımız karar için '''%100 doğru'' da diyemeyiz ancak en azından elimizden geldiğince doğru olanı yapmaya çalışıyoruz.
Bildiğim tek bir şey var;
Sizlerin desteği olmadan bunların hiç birisi olmaz