Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Crystal Pro B50 A 860 B
Philips 50PUS7505
Toshiba 50UL3B63DT
Regal 55R8560UA
Abilerim izleme açım genellikle karşıdan tvbox ile de kullanabilirim benim için bunlardan hangisi iyidir veya bunlara para vereceğine şunu al diyeceğin bir önerin varmı?note: bütçe max 4000
Adem Helvacı Adem Helvacı albanez albanez
birinci olan üreticisi yaramaz
İkinci olan servisi yaramaz ve yedek parçası yok
üçüncü olanın tv iyi ancak panel üreticisi tartışılır
dördüncü olanın yönetimi değişmeden mal alınmaz

Kötülerin içinde en iyisi 50UL3B63

Paneli ile ilgili benim sevmediğim tarafı şu; Upscale özelliği daha başarılı olabilir mesela. UHD yayınlarda oldukça başarılı olan yayın performansına rağmen, Standart uydu yayınlarında hissedilir bir kalite düşüşü var.

Bu durumu normal kullanıcı çok zaman zaten fark etmiyor o nedenle bu bilgileri bilerek detaylı aktarıyorum zira belki de sizin kullanım koşulunuz gereği beklentiniz çok yüksek değildir, o zaman bu tam sizin için üretilmiş bir tv dir.

Eğer derseniz ki ''Ben tam bir Kartalgözüm, her detayı, falsoyu görürüm'' o zaman zaten verdiğiniz markaların tamamı değerlendirme dışı kalır.

Sizi Sony Samsung LG Satandına alalım :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı abi kaç aydır karar veremedim yardımcı olur musun lütfen evleneli 20 gün oldu evde tv ünitesi bile var ama tv yok. Düğün masraflarından dolayı kart limitleri tükendiği için yüksek fiyatlı tv de bakamıyorum. Karşıdan izlemelik film için 55" tv arıyorum. 4700 lira kart limitim var bazı siteler çoklu kartla alışverişe izin veriyor öyle bir durumda limiti artırabilirim ama şimdilik 4700 lira limit. Yardımcı olursan çok sevnirim.
O halde 55UL3B63DT ile başlayalım.

Hatta Fiyatı ile mukayese edecek olursak başlamakla birlikte kalabiliriz dahi bu modelde.

Panel üreticisi SAMSUNG&LG&BOED
Rate değeri 2000hz
Panel yapı tipi SVA -SIPS-ADS
Anakart MB230
Dahili wifi widi bt
HDR+DV yanısıra Direct led bir üründen bahsediyoruz.

Gördüğüm kadarı ile 4200 4300tl bantlarında satışta ve stok sorunu yok.

(Bu aralar TV bulamıyoruz stoklarda)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Y Çevrimdışı

YSefa

Yeni Üye
31 Eki 2020
39
34
LG 49" TV Önerebilir misiniz? Smart özelliği iyi-güncel netflix youtube vb uygulamalarını rahatlıkla kullanabileceğim, işletim sistemi hızlı, interneti alması hızlı bir televizyon önerisi arıyorum. Çok bilgi sahibi değilim, yardımcı olursanız sevinirim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
LG 49" TV Önerebilir misiniz? Smart özelliği iyi-güncel netflix youtube vb uygulamalarını rahatlıkla kullanabileceğim, işletim sistemi hızlı, interneti alması hızlı bir televizyon önerisi arıyorum. Çok bilgi sahibi değilim, yardımcı olursanız sevinirim.
Wooovv, Sizin için biçilmiş kaftan 49Nano866 dır açık ve net :ok

(Bir de edge olmayaydı)

K Çevrimdışı

Karacakal

Yeni Üye
29 Eki 2018
18
41
birinci olan üreticisi yaramaz
İkinci olan servisi yaramaz ve yedek parçası yok
üçüncü olanın tv iyi ancak panel üreticisi tartışılır
dördüncü olanın yönetimi değişmeden mal alınmaz

Kötülerin içinde en iyisi 50UL3B63

Paneli ile ilgili benim sevmediğim tarafı şu; Upscale özelliği daha başarılı olabilir mesela. UHD yayınlarda oldukça başarılı olan yayın performansına rağmen, Standart uydu yayınlarında hissedilir bir kalite düşüşü var.

Bu durumu normal kullanıcı çok zaman zaten fark etmiyor o nedenle bu bilgileri bilerek detaylı aktarıyorum zira belki de sizin kullanım koşulunuz gereği beklentiniz çok yüksek değildir, o zaman bu tam sizin için üretilmiş bir tv dir.

Eğer derseniz ki ''Ben tam bir Kartalgözüm, her detayı, falsoyu görürüm'' o zaman zaten verdiğiniz markaların tamamı değerlendirme dışı kalır.

Sizi Sony Samsung LG Satandına alalım :kiskis
Adem ustadim tcl p8m 50 inc hakkinda dusunceniz nedir..servisi birakirsak ,u ile baslayan bir panel ureticisi varmis dled
Wooovv, Sizin için biçilmiş kaftan 49Nano866 dır açık ve net :ok

(Bir de edge olmayaydı)
Adem hocam
Tcl p8m panel yenileme hizi 60 hz ,hdr10 cozumleme ,Dled,5000/1 renk,10 bit renk conurlugu(1.07g) innolux panel diyor bunlar gercek degerlermi ve innolux panel nasildir? servis konusunu kenara birakirsak sizin bakisiniz nasildir bu tvye 4 bin tl saygilarimla

E Çevrimdışı

enesberasahin

Yeni Üye
24 Kas 2020
7
20
Toshiba 32LL3A63T(Smart)
Grundig 32GEH6930A(Smart)

Tercihlerim bunlar, Seçim sizin. :ok
Adem Helvacı Adem Helvacı abi tekrar rahatsız ediyorum ama kusura bakma bir de smart tvsiz şu listeden önerebileceğim televizyon hangisidir veya farklı bir seçenek var mı bu civarlarda

Regal 32R604H 1236
Regal 32R4010H 1385
Regal 32R4020HA 1259
Seg 32SBH510 1109
Hi Level 32HL530 1248
Vestel 32H8500 1304

T Çevrimdışı

Thepomax

Yeni Üye
27 Kas 2020
14
33
Aslında bu indirim konuları biraz tartışılır olsa da elimizden geleni yapalım elbette.

Bein Connect konusu benim pek bilgim dahilinde değil o nedenle onu kulvar dışı tutayım diğer arkadaşlar fikir beyan ederse sevinirim.

Bir tek merak ettiğim evinizin oturma düzeni nedir?

TV ye göre konumlanmanız nasıl yani, Yani açılardan izlenecek mi bu tv?

20201127_160239.jpg

Resim çekip attım. Çok yan acıdan izleme yok direk karşıdan diyebiliriz. 55U9500 tavsiye etmiyorsunuz biliyorum ama şuan o gözüküyor sanki başka bir tavsiyeniz olur mu
Adem Helvacı Adem Helvacı

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

ergunkara

Yeni Üye
25 Ara 2019
14
46
2007 yılında aldığım 37 inc Toshiba Regza televizyonum ekran boyutu olarak artık küçük geliyor. Seçici bir izleyici değilim genelde televizyon kanalları ve netflix izliyoruz. Arada maçlara bakarım. Ayrıca evde mi box da var. İzleme mesafemiz 3-4 metre açımızda dik sayılır.. Kaç ekran ve hangi marka model tavsiye edersiniz? Fiyat olarak 4000-4500 civarında.
Adem Helvacı Hocam

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

burakdu 

Yeni Üye
25 Kas 2020
7
44
Selamlar herkese, bugün arçelik oled kurulumu gerçekleştirdi servis. Piksel testinde ölü piksel bulamadık, kullanım saati 15 dakika görünüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani cihaz fabrikadan sıfır gönderilmiş. Alım aşaması, servis hızı, kurulum vesaire çok memnun kaldım. Panele gelirsek EFSANE:)) eski bir plazmacı olarak oled plazmanın çağ atlamış hali diyebilirim. Parlaklık,kontrast, renkler muazzam. Derinlik hissi de aldım. Hatta bundan önce sony led kullanmama rağmen parlaklık fazla geldi ayarlardan kıstım. Netlik çok başarılı. Ses sistemi fena değil. Eski sony den iyi ancak kayınbiraderdeki sony q70r dan kötü. Bu arada özelliklerinde yazmıyor ama dolby vision desteği var. Apple tv 4k bağlayınca direk vision deneyimlemek istiyormusunuz diye bir ekran açıldı. Menü sade,tek beğenmediğim özelliği resim ayarlarını yaparken ekranın yarısını menü kapatıyor ince ayar yaparken tam göremiyorsunuz farkları. Birkaç saatlik izlenimim çok olumlu. Detaylı bir video çekip youtube a koyacağım. Bu fiyata bence kaçırılmaması gerekir düşünenler varsa. Albanez hocama teşekkür ederim yorumları için. Daha önce panasonic plazma önermişti çok memnun kalmıştım, dayım için yanlış hatırlamıyorsam sony lcd tavsiye etmişti X4500 mi neydi modeli yıllardır çok memnun kullanıyor. Sony led de kendisine danışmadan acele aldık hiçbir zaman tam memnuniyet sağlamadı. Ancak yine doğru tavsiyesi ile doğru yola girdik:) Aklınıza takılan sorular varsa bilgim dahilinde cevaplandırmaya çalışırım..

albanez albanez

B Çevrimdışı

Brksyln

Yeni Üye
27 Kas 2020
4
40
Adem Helvacı Adem Helvacı albanez albanez F fikoloji

mightythor mightythor

üstadlarım selamlar. Kaç gündür dolaşmadığım teknoloji mağazası kalmadı. Her gittiğim farklı bir şey şöyledi. Aşağıdaki ürünlere düşürebildim listemi. Lg70un neredeyse 75 inche yakın görünümüyle kafamı biraz çeldi doğrusu. Ama 65 inch olanı ile arasında 1000 lira fark var değer mi sizce. İçlerinden hangisini önerirsiniz ya da başka tavsiyelerinize de açığım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum saygılarımla

LG 70un71006L
Philips 70PUS7805
Samsung 65TU7000 veya 65TU8000
LG 65UN71006LB
Philips 65PUS7805

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt