pardon 49 inç olacak43 inç smart özelliği iyi netfliks youtube vb uygulamalarını rahatlıkla kullanabileceğim, hızlı bir televizyon önerisi arıyorum
pardon 49 inç olacak43 inç smart özelliği iyi netfliks youtube vb uygulamalarını rahatlıkla kullanabileceğim, hızlı bir televizyon önerisi arıyorum
birinci olan üreticisi yaramazCrystal Pro B50 A 860 B
Philips 50PUS7505
Toshiba 50UL3B63DT
Regal 55R8560UA
Abilerim izleme açım genellikle karşıdan tvbox ile de kullanabilirim benim için bunlardan hangisi iyidir veya bunlara para vereceğine şunu al diyeceğin bir önerin varmı?note: bütçe max 4000
Adem Helvacı albanez
O halde 55UL3B63DT ile başlayalım.Adem Helvacı abi kaç aydır karar veremedim yardımcı olur musun lütfen evleneli 20 gün oldu evde tv ünitesi bile var ama tv yok. Düğün masraflarından dolayı kart limitleri tükendiği için yüksek fiyatlı tv de bakamıyorum. Karşıdan izlemelik film için 55" tv arıyorum. 4700 lira kart limitim var bazı siteler çoklu kartla alışverişe izin veriyor öyle bir durumda limiti artırabilirim ama şimdilik 4700 lira limit. Yardımcı olursan çok sevnirim.
Toshiba 32LL3A63T(Smart)albanez abi görüp görmediğini bilmiyorum o yüzden tekrar etiket atıyorum gördüysen de kusura bakma Adem Helvacı abi sen de bakabilir misin sayın albanez hocamla konuştuk biraz vestel tv lere bakmamı önerdi bende vestel ve grundig den bir liste oluşturdum
Wooovv, Sizin için biçilmiş kaftan 49Nano866 dır açık ve netLG 49" TV Önerebilir misiniz? Smart özelliği iyi-güncel netflix youtube vb uygulamalarını rahatlıkla kullanabileceğim, işletim sistemi hızlı, interneti alması hızlı bir televizyon önerisi arıyorum. Çok bilgi sahibi değilim, yardımcı olursanız sevinirim.
hocam çok teşekkür ederimWooovv, Sizin için biçilmiş kaftan 49Nano866 dır açık ve net
(Bir de edge olmayaydı)
Adem ustadim tcl p8m 50 inc hakkinda dusunceniz nedir..servisi birakirsak ,u ile baslayan bir panel ureticisi varmis dledbirinci olan üreticisi yaramaz
İkinci olan servisi yaramaz ve yedek parçası yok
üçüncü olanın tv iyi ancak panel üreticisi tartışılır
dördüncü olanın yönetimi değişmeden mal alınmaz
Kötülerin içinde en iyisi 50UL3B63
Paneli ile ilgili benim sevmediğim tarafı şu; Upscale özelliği daha başarılı olabilir mesela. UHD yayınlarda oldukça başarılı olan yayın performansına rağmen, Standart uydu yayınlarında hissedilir bir kalite düşüşü var.
Bu durumu normal kullanıcı çok zaman zaten fark etmiyor o nedenle bu bilgileri bilerek detaylı aktarıyorum zira belki de sizin kullanım koşulunuz gereği beklentiniz çok yüksek değildir, o zaman bu tam sizin için üretilmiş bir tv dir.
Eğer derseniz ki ''Ben tam bir Kartalgözüm, her detayı, falsoyu görürüm'' o zaman zaten verdiğiniz markaların tamamı değerlendirme dışı kalır.
Sizi Sony Samsung LG Satandına alalım
Adem hocamWooovv, Sizin için biçilmiş kaftan 49Nano866 dır açık ve net
(Bir de edge olmayaydı)
Adem Helvacı abi tekrar rahatsız ediyorum ama kusura bakma bir de smart tvsiz şu listeden önerebileceğim televizyon hangisidir veya farklı bir seçenek var mı bu civarlardaToshiba 32LL3A63T(Smart)
Grundig 32GEH6930A(Smart)
Tercihlerim bunlar, Seçim sizin.
Aslında bu indirim konuları biraz tartışılır olsa da elimizden geleni yapalım elbette.
Bein Connect konusu benim pek bilgim dahilinde değil o nedenle onu kulvar dışı tutayım diğer arkadaşlar fikir beyan ederse sevinirim.
Bir tek merak ettiğim evinizin oturma düzeni nedir?
TV ye göre konumlanmanız nasıl yani, Yani açılardan izlenecek mi bu tv?