T Çevrimdışı

tahayasinaslan

Yeni Üye
27 Kas 2020
6
28
Arkadaşlar, üstadlar merhaba. Televizyonlardan çok fazla anlamıyorum maalesef, ihtiyaç oldu buraya yönlendirdiler :) Max 6000 TL'ye kadar televizyon önerilerinizi alabilir miyim, şimdiden çok teşekkürler.

N Çevrimdışı

Nickneyime 

Aktif Üye
30 Nis 2020
74
32
O halde 55UL3B63DT ile başlayalım.

Hatta Fiyatı ile mukayese edecek olursak başlamakla birlikte kalabiliriz dahi bu modelde.

Panel üreticisi SAMSUNG&LG&BOED
Rate değeri 2000hz
Panel yapı tipi SVA -SIPS-ADS
Anakart MB230
Dahili wifi widi bt
HDR+DV yanısıra Direct led bir üründen bahsediyoruz.

Gördüğüm kadarı ile 4200 4300tl bantlarında satışta ve stok sorunu yok.

(Bu aralar TV bulamıyoruz stoklarda)
3B bulamadım ama 3A var aradaki fark nedir acaba

S Çevrimdışı

sencer

Yeni Üye
27 Kas 2020
1
51
SERVICE MENU (Thorium) (v.3.3.8c) (HO) (SVN:136062)(/0009df/6142.dcf)
vestel tv 47" smart led tv BUNUN GÜNCEL YAZILIMI VAR MI
VARSA HANGİSİ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

WhatsApp-Image-2020-11-27-at-18.30.53.jpg

ÖZELLİKLER BUNLAR BUNUN VERSİYONU YÜKSELİRMİ

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

emrahsnr

Aktif Üye
15 Ara 2019
85
44
Selamlar herkese, bugün arçelik oled kurulumu gerçekleştirdi servis. Piksel testinde ölü piksel bulamadık, kullanım saati 15 dakika görünüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani cihaz fabrikadan sıfır gönderilmiş. Alım aşaması, servis hızı, kurulum vesaire çok memnun kaldım. Panele gelirsek EFSANE:)) eski bir plazmacı olarak oled plazmanın çağ atlamış hali diyebilirim. Parlaklık,kontrast, renkler muazzam. Derinlik hissi de aldım. Hatta bundan önce sony led kullanmama rağmen parlaklık fazla geldi ayarlardan kıstım. Netlik çok başarılı. Ses sistemi fena değil. Eski sony den iyi ancak kayınbiraderdeki sony q70r dan kötü. Bu arada özelliklerinde yazmıyor ama dolby vision desteği var. Apple tv 4k bağlayınca direk vision deneyimlemek istiyormusunuz diye bir ekran açıldı. Menü sade,tek beğenmediğim özelliği resim ayarlarını yaparken ekranın yarısını menü kapatıyor ince ayar yaparken tam göremiyorsunuz farkları. Birkaç saatlik izlenimim çok olumlu. Detaylı bir video çekip youtube a koyacağım. Bu fiyata bence kaçırılmaması gerekir düşünenler varsa. Albanez hocama teşekkür ederim yorumları için. Daha önce panasonic plazma önermişti çok memnun kalmıştım, dayım için yanlış hatırlamıyorsam sony lcd tavsiye etmişti X4500 mi neydi modeli yıllardır çok memnun kullanıyor. Sony led de kendisine danışmadan acele aldık hiçbir zaman tam memnuniyet sağlamadı. Ancak yine doğru tavsiyesi ile doğru yola girdik:) Aklınıza takılan sorular varsa bilgim dahilinde cevaplandırmaya çalışırım..

albanez albanez
hocam arçelik oled, kaç inç, nerden, ne kadara aldınız mahsuru yoksa?

bir de, arçelik sitesinde 55 oled için netflix var denmiş ama amazon prime videodan bahsedilmiyor. bu da var mı? smart özellikleri nasıl, kumandadan falan kontrolü kolay mı? babam için düşünüyorum ben. kendim de lg 65" oled kullanıyorum.
B burakdu

hayırlı olsun bu arada.

B Çevrimdışı

burakdu 

Yeni Üye
25 Kas 2020
7
44
hocam arçelik oled, kaç inç, nerden, ne kadara aldınız mahsuru yoksa?

bir de, arçelik sitesinde 55 oled için netflix var denmiş ama amazon prime videodan bahsedilmiyor. bu da var mı? smart özellikleri nasıl, kumandadan falan kontrolü kolay mı? babam için düşünüyorum ben. kendim de lg 65" oled kullanıyorum.
B burakdu

hayırlı olsun bu arada.
Teşekkür ederim, arçelik a65 a950 B modelini aldım. 65 inch,arçelik kendi web sitesinden 9999tl 6 taksit aldım. Menüde amazon prime görünüyor ve hesap bağlanma sayfasına kadar ilerliyor ancak bende hesap olmadığı için sonrasını bilemiyorum. Smart özellikleri kesinlikle bir lg veya samsung gibi değil. Mağaza kısıtlı. Bugün netflix ten bir defa attı. Ancak güncelleme gelirse veya harici bir player kullanılırsa bu sorun olmaktan çıkar. Youtube da bir sıkıntı yok, hatta benim önceki android sony tv den hızlı diyebilirim. Smart arayüzü yavaş değil. Uydu kanal geçişleri hızlı. Resim kalitesi çok güzel. Kumanda küçük ve işlevsel. Tavsiye ederim.

S Çevrimdışı

Sir.Eko

Yeni Üye
23 Ara 2018
9
38
Sorunumuz şu; 43'' gurubunda mesela bir RU7100 önermek istiyorum bütçeyi aşıyor. TU serisini zaten çok sıradışı durum olmadıkça önermedim zira panel performanslarından memnun değilim ki o da bütçeyi aşıyor mesela bir 43TU7000 dahi 4500tl.

43Nano796 önereyim, 4000e kadar çıkmışken 4300 de ödeyebilirisniz belki diyeceğim lakin bunda da Servis ile sorun yaşadığınızda hiç bir şekilde çözüm üretilemiyor o tereddüt ettiriyor.

Bazı özel modeller var aklımda servis sorununu görmezden gelmemi sağlayacak derecede özellikleri olan lakin bu öyle bir model de değil.

43PUS6504 desem bir defa bu fiyatları veriyorsam Phılıps markasına neden bulaşayım ki diyorum.

Yani ya bütçeyi arttıracağız, ya markayı değiştireceğiz, nasıl yapalım?
Hocam bütçe konusunda 4000 tl yi gözden çıkardım ama 43 inch için fazlası nasıl olur bilemedim.
BU mesela 3800 lira ama işte fhilips olunca kafam karışıyor benim de. Kanal geçişleri aşırı yavaş falan demişler,Yani şu kampanya dönemi bitmeden bir şey bulup alırsak çok mutlu olacağım. Hadi 4200-4300 de tamam da 5000 bin falan eder mi hocam siz daha iyi biliriniz. Evde ana tv 55xf9005 onu 6300 e aldım daha bir sene önce.:))
Adem Helvacı Adem Helvacı Adem Bey selamlar,biliyorum çok yoğunsunuz ama halen sizden haber bekliyorum:)

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

emrahsnr

Aktif Üye
15 Ara 2019
85
44
Teşekkür ederim, arçelik a65 a950 B modelini aldım. 65 inch,arçelik kendi web sitesinden 9999tl 6 taksit aldım. Menüde amazon prime görünüyor ve hesap bağlanma sayfasına kadar ilerliyor ancak bende hesap olmadığı için sonrasını bilemiyorum. Smart özellikleri kesinlikle bir lg veya samsung gibi değil. Mağaza kısıtlı. Bugün netflix ten bir defa attı. Ancak güncelleme gelirse veya harici bir player kullanılırsa bu sorun olmaktan çıkar. Youtube da bir sıkıntı yok, hatta benim önceki android sony tv den hızlı diyebilirim. Smart arayüzü yavaş değil. Uydu kanal geçişleri hızlı. Resim kalitesi çok güzel. Kumanda küçük ve işlevsel. Tavsiye ederim.
hocam o fiyata nasıl aldınız :) şu an bakıyorum, 20 bin TL diyor :)

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
birinci olan üreticisi yaramaz
İkinci olan servisi yaramaz ve yedek parçası yok
üçüncü olanın tv iyi ancak panel üreticisi tartışılır
dördüncü olanın yönetimi değişmeden mal alınmaz

Kötülerin içinde en iyisi 50UL3B63

Paneli ile ilgili benim sevmediğim tarafı şu; Upscale özelliği daha başarılı olabilir mesela. UHD yayınlarda oldukça başarılı olan yayın performansına rağmen, Standart uydu yayınlarında hissedilir bir kalite düşüşü var.

Bu durumu normal kullanıcı çok zaman zaten fark etmiyor o nedenle bu bilgileri bilerek detaylı aktarıyorum zira belki de sizin kullanım koşulunuz gereği beklentiniz çok yüksek değildir, o zaman bu tam sizin için üretilmiş bir tv dir.

Eğer derseniz ki ''Ben tam bir Kartalgözüm, her detayı, falsoyu görürüm'' o zaman zaten verdiğiniz markaların tamamı değerlendirme dışı kalır.

Sizi Sony Samsung LG Satandına alalım :kiskis
Hocam sizce Regal'in problemi nedir? Ben genelde indirim kampanya yapıp sattıkları ürünlerini rekabetçi buluyorum. Satış sonrası destek kısmında mı bir problem var?

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
IMG_20201127_164053.jpg

Bugün Teknosa'ya uğradım alttaki tv 43 in Full HD yukarıdaki TU serisisi samsung . Full hd nin renk kalitesi TU serisinden çok daha iyiydi. TU resmen karanlık yayın veriyor. Adem Helvacı Adem Helvacı beyin niye önermediğini anladım. Fakat azda olsa karar verebildiğim ürünlerde stok yok diyor şuan. Ancak 50- 55 inç netlik ve donanım da kafa ağrıtmayacak cihaz arayışım devam ediyor.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Adem Helvacı Adem Helvacı albanez albanez F fikoloji

mightythor mightythor

üstadlarım selamlar. Kaç gündür dolaşmadığım teknoloji mağazası kalmadı. Her gittiğim farklı bir şey şöyledi. Aşağıdaki ürünlere düşürebildim listemi. Lg70un neredeyse 75 inche yakın görünümüyle kafamı biraz çeldi doğrusu. Ama 65 inch olanı ile arasında 1000 lira fark var değer mi sizce. İçlerinden hangisini önerirsiniz ya da başka tavsiyelerinize de açığım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum saygılarımla

LG 70un71006L
Philips 70PUS7805
Samsung 65TU7000 veya 65TU8000
LG 65UN71006LB
Philips 65PUS7805
1.Samsung 7/8 (ikisi de birbirine çok yakın)
2.Philips 7805 ya da onun yerine daha iyi olduğunu düşündüğüm Lg UN7400.
LG UN7100'e bakma bence.

Geri
Üst Alt