Horizon707
Süper Üye
- 4 Eyl 2020
- 795
Cihazda Smart özelliklerini de kullanmak istediğiniz için bence Vestel ya da Regal ürünlerine yönelmeniz daha doğru olur. Sayınsanırım stokta yok gelince haber ver çıkıyor

Cihazda Smart özelliklerini de kullanmak istediğiniz için bence Vestel ya da Regal ürünlerine yönelmeniz daha doğru olur. Sayınsanırım stokta yok gelince haber ver çıkıyor
Bir öneriz var mıdır ? İnternette şunları buldumCihazda Smart özelliklerini de kullanmak istediğiniz için bence Vestel ya da Regal ürünlerine yönelmeniz daha doğru olur. Sayınmightythor hocamın söylediği modele sahibim. Smart dışında güzel bir TV ama galiba artık satıştan kalktı, hiçbir büyük sitede stok yok zaten 2019 modeldi aslında TV.
Teknosa mağazalarında bulunma şansınız olabilir,müsaitseniz bir yoklayın derim.sanırım stokta yok gelince haber ver çıkıyor
Yazdığınız modellerde iki tür anakart var MB130 ve MB230, MB130 sizin kullanımınız için daha uygun bence. Bu listeye U9400 ü de ekleyebilirsiniz. Ama yazdıklarınız arasından bence 55R7560UA öne çıkar, forumda konuları var onlara bakmanızı öneririm satın alanlarla konuşabilirsiniz.Bir öneriz var mıdır ? İnternette şunları buldum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Regal 55R7560UA 55" 139 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV
Regal 55R754U 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Smart LED Tv
Regal 58R7540UA 58'' 146 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV
Bunların ne gibi farkları vardır yada hangisini seçmek daha doğru olur ?
o da olurHocam, R serisi qled piyasada yok gibi şu an. Tektük var, o da teşhir, iade olabilir diye çekiniyorum.
55Q70T alınaası bir tv'midi? Ailem için alacağım. Netflix, amazon prime ve normal tv yayını. Oyun vs olmayacak.
Adem Helvacı
teşekkürler. hiç uğraşmayım o zaman hocam. q70t alayım geçsin. Peder zaten bandın, ışık sızması vs anlamaz hiço da olur
adımı etiketlemediğiniz için anlamadım tam ama. bana mı yazdınız?iyi de o zaman daha ucuz bir şey baksana yerli markalardan!
Şu ortamda 65 inch 4000 liraya bulsam üç dört tane alırımMerhaba arkadaşlar. Philips 58pus8505 aldım. (İade sürem var daha). Beko'dan %50'lik bir indirim kuponu yakaladım. Acaba 65/55'lik Crystal Pro X için değiştirmeye değer mi acaba? birisi 55' inch 3000 TL, 65 inch 4000 TL'ye gelecek. Philips 7200 idi. Bu değişime değer mi acaba?
vestel 58ua9600 almıştım. hareketli sahne performansı kötü olduğu için iade etmiştim. şimdi Philips fena değil. fakat sadece bu olay canımı sıkıyor. şimdi philipsi iade edip bunu alsam 3bin avantajım olacak. bundan dolayı denemeye değer mi dedim? Ardahanda yaşıyorum burada avm/showroom falan olmadığı için kontrol etme şansımda yokŞu ortamda 65 inch 4000 liraya bulsam üç dört tane alırım
O dediğim modeli aldım. 4. Gün bugün sorunsuz kullanmaktayım. Ben beğendim aslında inşallah sorun çıkarmadan devam eder bu şekildeBu modeli bilmiyorum ama 43ll3a63dt modelini begenmeyip iade için geri yolladim. Ekranda lekeler vardi. Smart performansı berbat ötesi idi. Kutudan cikmasindan itibaren bir saat bile olmadan kendiliğinden kapanip açıldı.belki bana sorunlusu denk geldi bilmiyorum ama toshibadan soğuttu beni.başka tv arayisindayim.karar verirseniz buraya yazin. Ben de bir bakayım