albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,383
kardeşim sen doğru adresi bulmuşsun zatenolur tabi. Emekliler sonuçta. Daha ucuza alabilirsek daha iyi olur. Genel olarak sony, samsung tvler hakkında fikrim var ama yerli markaları hiç bilmiyorum hocam. Kendim 3 yıldır LG Oled 65b7v kullanıyorum. Öncesinde de sony 55cd9305 kullandım 6 ay, satıp kurtulup oledi almıştım. O yüzden incelediğim her led LCD tv bana kötü geliyor maalesef. Sanki kendime alıyormuş gibi bakıyorum şu an ama sanırım hata yapıyorum. O yüzden fiyatı yüksek tvlere elim gidiyor.
öneriniz ne olur? bugün vestel 55ua serisine bakındım mesajınızdan sonra ama android problemli denmiş burada. Ram azmış baya. bir de vestel-android, ilk seri üretim...pek güvenemedim. Sony xd serisinde bile android pek randımanlı gelmemişti bana. menü kullanımı kolay gelmemişti. Babama daha da zor gelir.
VA panel olması tercihim. Babam film düşkünüdür. Karanlıkta da izler. Şu an samsung 40c650 kullanıyorlar. Yeni TV alınınca birini babam diğerini annem kullanacak
Adem Helvacı
B7 panel de bana göre oldukça iyidir,tek eksi tarafı 2017 ve eskileri olarak ekran yanığı riski daha fazladır ve iyi dikkat
edilirse sorunsuz gider!
Babanın Android le işimi var?? yada önemlimi bu?
Not;şu anda Androlu paneller arasında en iyisi Sony dir,diğer hepsi bu konuda sıkıntılıdır!
ama Andro var diye de panelmi alınır?
ona ilk etapda 50/8505 tavsiye ediyorum(açılı izleme yoksa tabiki)+Android lidir!
bu arada kullandığı Samy C65x seriside hala çok iyidir!
50/8505 ben de çok yeni almıştım
daha da uygun olanı ise Grundig GCU8900(VA panel) ama 50 olanı,fiyatı şu sıralar güzel ve sanırım hala bulunuyor(2019 model)