albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,383
o zaman Samy Q6 OK dircevap için teşekkürler. kullanım seklim aynen şu şekilde olacak: Netflix ve Amazon Prime aboneliğim var bir de play station4. normal tv yayını izlemeyeceğim. sadece Vodafone + ile internet üzerinden s sport kanalını izlerim. lg de bluetooth 5 ve kumanda dan türkçe sesli komut var bunlar ne kadar önemli bilmiyorum. tv wifi ile bağlanacak internete. ev içinde ortalama internet hızım 25 mbit
LAG sıkıntısı olmaz,Samy ler en hızlı paneller Gamer lar için!
Bluetooth desteğini bilmiyorum!
Kumanda dan sesli v.s işleri zaten kullandığım vede merak ettiğim şeyler değildir,bilmiyorum
WiFi desteği genel de Samy lerde iyidir veya çok iyidir,ancak Ethernet ilede denersin!
örneğin WiFi2.4 genelde düşük olur,5GHz ise hızlı veya çok hızlı olur,hepsini bence tek tek denersin
hangisi en hızlısı ise onu kullanırsın
25MB bence yetersiz dir,ancak bunu da deneyerek bir süre sonra anlarsın,ayrıca o anda Modem den
evdeki cep.tlf ve varsa diğer hızı etkileyecek cihazlar varsa HIZ düşer veya dansöz gibi oynayabilir
stabilite bozulur v.s bunları zaman içinde görürsün ona göre tedbirler alabilirsin
Amazon ve NetFlix aboneliği nedir yani hangi kategori?? Cat.3 mü örneğin?
örneğin UHD kanalları 14/15Mb den yayını verirler hesapda buna UHD diyorlar!
ama UHD net den min. 50/60Mb olmalıdır hatta bu bile azdır yaw,ama adamlar milyonlarca
abone olunca ve netin bazı dezavantajları sebebiyle hızı ciddi düşürüyorlar
15Mb Bluray/1080 için bile düşüktür yaw