K Çevrimdışı

kursatakin

Yeni Üye
16 Kas 2020
4
35
SAVE_20201115_224749.jpg

Grundig 50GCU8900B almaya karar verdim Grundig resmi sitesinde ve Vatan computer sitesinde 3.750tl fiyatı vardı bende vatanın internet sitesinden stoğun olduğu mağazalara bakarken bulunduğum şehirdeki vatandada stok olduğunu gördüm ve aradım mağazayı stok varmı diye baktı çalışanlar ve var dediler fiyat ne diye sordum 3.450tl dediler tamam dedim.. herhalde yanlış ürün koduna baktılar o yüzden bu fiyatı verdiler dedim içimden.. neyse atladım arabaya almaya gittim mağazaya mağazada baktım 50GCU8900B doğru ve fiyat 3.450tl hemen aldım bende....Velhasılı kelam internetten 3.750₺ye ve yaklaşık 1 hafta kargo süresi bekleyerek alacağım ürünü şansımın yaver gitmesi ile bulunduğum yerdeki vatandan 3.450₺ye ve aynı gün teslim olarak aldım.Bakalım deneyip göreceğiz..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

B Brssahn

Ek olarak bana bu konuda fazlası ile yardımcı olan albanez albanez Horizon707 Horizon707 kullanıcı adlı forumdaşlarıma içtenlikle teşekkürlerimi sunarım Allah razı olsun.
Merhaba hocam Grundig 50 GCU8900B modelinde netflix kullanımında hdr görüntüsünün dağıldığıyla ilgili yorumlar okudum. performansı hakkında bilgi verebilir misiniz?

korkutsa Çevrimdışı

korkutsa 

Aktif Üye
6 Kas 2020
65
47
Evet arkadaşlar.
Amazondan aldığım Philips 50PUS8505 model tv geldi. Amazondan fırsat günlerinden 5.409₺'ye aldım. Bence sistemli ve düzgün çalıştığını düşündüğüm Kolaygelsin kargo ile adresime kadar geldi. Kargo şirketinden kaynaklandığını düşünmüyorum ama kutuda fazlaca hasar vardı. Tutanak ile not düşerek teslim almak istediğimi söylediysem de bir imza almayacaklarını, sorun çıkarsa yardımcı olacaklarını söyleyerek teslim ettiler. Zaten teslim anı hem güvenlik kameralarından kayıtlıydı hem ben elemanın yanında fotoğrafladım ve teslim aldım.
Ya bu ürünler distribütörden amazon depolarına giderken böyle hasar alıyor ve kötü davranılıyor ya da şehirlerarası transfer esnasında bu hale geliyorlar. Yazıktır, yapmasın taşımacılar. Ülkemizin çok çok değerli dövizleri ile satın alınıyor bunlar ithalat ile. Her arıza ülkeye sıkılmış bir kurşundan farksız. Burada yazdıklarım o kişilere ulaşır mı bilmem ama çalıştırıldığınız şirket ile ne alıp veremediğiniz varsa ürünlerden çıkarmayın acısını. Hainlik olur.

Servis geldi kurulumu yaptı. Üründe bir arıza çıkmadı. Ürünle ilgili yorumlarımı ve Samsung plazma ile karşılaştırmalı testlerini hazırladıktan sonra sizlerle paylaşacağım. Şimdilik yalnızca kargo fotolarını paylaşıyorum.

IMG_20201114_140251.jpg
IMG_20201114_140316.jpg
IMG_20201114_140301.jpg

dtyakup Çevrimdışı

dtyakup 

Aktif Üye
4 Kas 2020
282
37
üstadlar mb 130 serisi anakart kullanan 3000 tl ye kadar 43inç tv var mıdır?anladığım kadarıyla ençok beğenilen anakart bu . 4k ya ihtiyacım yok full hd olsa yeter. tv donup kendi kendine kapanmasın istiyorum .genelde film dizi izlenecek maçla işim olmaz.

F Çevrimdışı

fatih7934

Yeni Üye
1 May 2020
23
44
selamün aleyküm, arkadaşlar! TCL 55c715 mi yoksa vestel 55ua9800 mü almalıyım ikisi de android tv. tcl Qled diye geçiyor ama gerçekten öyle mi? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

M Çevrimdışı

MeTaL

Yeni Üye
21 Eyl 2020
24
41
Teşekkür ederim. Bana q60R yolları görünüyor o zaman. R serisi T serisinden daha iyi değil mi? Öyle yazmıştı burada bir arkadaş.
Q60 serisinde R 2019 model ama 100 HZ oluyor. Q60T 2020 ama 50 HZ olduğu için Q60R daha üstün görünüyor. Fakat durum Q70 ve üstü modeller için değişiyor ...

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
şu kuralı unutmayın,ayrıca bu bir Samsung TV durumudur

giderek bir şekilde total kalite düşmektedir bu olay 2017 model M serisiyle başladı
sonra N R ve T de düşmeler devam etti,2021 de ne olacak göreceğiz:hmm

QLED ler is OK dir alt serileri 50Hz+8bit sallayın geçin ama ucuza bulursanız alabilirsiniz
QLED 8/9 OK dir 7 de işi götürür OK dir

++
Burada ana espri şudur Samsung bu TV işinden artık sıkıldı! zaten onlara göre de TV de zarar ediyormuş yaw:haha1
ama Cep.Tlf işinden güzel götürüyor!

Bunların panel fabrikasının neredeyse sadece ismi kaldı "SDI" diye!
bütün paneller Çin den geliyor,diğer tüm elemanlar v.s zaten Çin
kısaca malı biraz daha derli toplu olunca+MARKA değeriyle de malı götürmektedir yine de!

yaw şöyle adam gibi bir Samsung alayım diyen varsa adres belli QLED9xx serisi,bu gerçekten en iyisi ve OLED
le zaten kapışan tek TV si de budur!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
selamün aleyküm, arkadaşlar! TCL 55c715 mi yoksa vestel 55ua9800 mü almalıyım ikisi de android tv. tcl Qled diye geçiyor ama gerçekten öyle mi? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
TCL konusunu ben bir ara çok işledim!

onun kendi başlığınnda genel larak TCL nedir necidir v.s hepsini tek tek anlattım!

gelelim hikaye serisi olan M ve C ye;hiç bir artı esprisi yoktur

M hepten hikaye;kısmen oldukça ucuz sayılır
C ye gelirsem zaten bütün filim burada başlıyor 6/7/8 v.s diye gidiyor ama TCL farklı bir üretici
ama ANA TV üreticisidir,öyle Sony veya Samsung veya başka markalar gibi toplamacı filan değildir!

Modül ünitesi dahil(panel) her bir şeyini kendisi üretiyor veya satın aldığı/ortak olduğu fabrikalarda
üretiyor!

TCL nin en baba serisi ki ben bunu bekliyordum Avrupa içinde ama hava aldım yaw!

USA/Canada serisi 2020 model ""R635"" işte panel budur:ok
herifler kırpmışlar paneli Hindistan için 7x serisi UK için 8 serisi yok TR için 7 serisi
kafalarına göre pazarları bölmüşler v.s v.s

şimdi senin sorduğun panele gelirsem,"hikaye" değil ancak,biraz fazla kısmışlar örneğin bana hiç hitap
etmez ama çoğu insana güzel uyar,diğer sorun ise fiyatı ciddi yüksek ve hiç değmez!

Panelin QLED olması da fazla farketmez,zaten QLED leri TCL üretiyor yaw:kiskis
ama komik olan ise millet bunları "Samsung" zannediyor hala:haha1

Not;o fiyatdan ben bu spec.deki bir paneli tavsiye etmem! ama fiyat düşerse alınabilir

9800 dediğin paneli bilmiyorum,buna sen karar vereceksin,yani birisinin süper malları var ama bu bahsettiğin panel değil!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
fiyatı düşerse yeniden görüşürüz
ben açıkçası VA panel de 50Hz pek kullanmak istemem,gerçi benim yeni aldığım da böyle 50Hz ama diyerek
devamını getirmiyorum

veya Samsung dan QLE6/7 100Hz lere bak derim sana

Geri
Üst Alt