K
kursatakin
Yeni Üye
- 16 Kas 2020
- 4
- 35
Merhaba hocam Grundig 50 GCU8900B modelinde netflix kullanımında hdr görüntüsünün dağıldığıyla ilgili yorumlar okudum. performansı hakkında bilgi verebilir misiniz?
Grundig 50GCU8900B almaya karar verdim Grundig resmi sitesinde ve Vatan computer sitesinde 3.750tl fiyatı vardı bende vatanın internet sitesinden stoğun olduğu mağazalara bakarken bulunduğum şehirdeki vatandada stok olduğunu gördüm ve aradım mağazayı stok varmı diye baktı çalışanlar ve var dediler fiyat ne diye sordum 3.450tl dediler tamam dedim.. herhalde yanlış ürün koduna baktılar o yüzden bu fiyatı verdiler dedim içimden.. neyse atladım arabaya almaya gittim mağazaya mağazada baktım 50GCU8900B doğru ve fiyat 3.450tl hemen aldım bende....Velhasılı kelam internetten 3.750₺ye ve yaklaşık 1 hafta kargo süresi bekleyerek alacağım ürünü şansımın yaver gitmesi ile bulunduğum yerdeki vatandan 3.450₺ye ve aynı gün teslim olarak aldım.Bakalım deneyip göreceğiz..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
B Brssahn
Ek olarak bana bu konuda fazlası ile yardımcı olan albanez Horizon707 kullanıcı adlı forumdaşlarıma içtenlikle teşekkürlerimi sunarım Allah razı olsun.