M Çevrimdışı

Mrnice

Yeni Üye
17 Kas 2020
3
34
1.Eğer 500 TL gibi bir bütce arttırımı söz konusu olursa 2019 serisinden Samsung 49RU7100 iyidir.VA paneldir yan açılardan seyretmeye gelmez.
2.Toshiba 50UL3A63DT
Bunun birde 50UL3B63DT modeli var yazılım olarak biraz daha iyi gibi görünüyor fiyat 4.700 civarında
3.Vestel 50U9400 Akakçe satıcısında bugün itibarıyla 3.499 TL (Cihaz garantisi satıcıya göre değişiklik gösterebilir,Vestel'in kendisi 3.yıl garanti veriyor diğerlerini ise sorunuz)
BURADA konu başlığı var.
4.Philips 50PUS7505 (400 TL ek bütçeye ayarlayabilirseniz)(istediğiniz içerikleri destekliyor ama daha sonra çıkması muhtemel Disney Plus'ı ayrıca Spotify'i desteklemiyor)
5.Vestel 50UA9600 Android TV

BURADA incelemesi mevcut

Toshiba televizyonlar hakkında F fikoloji daha ayrıntılı bilgilendirme yapabilir.
BURADA incelemeleri mevcut.

Hocam önerileriniz için çok tşekkür ederim . şuanda 1.tercihim samsung ama

Vestel 58U9500 tv şuanda hepsiburada da 4250 tl almaya değer mi ? 55 inçi 4500 tl​

GRUNDIG 50GCU8900 3700 tl şuan​

Toshiba 55UL3B63DT 4250 tl​

bu tv ler önerdiğiniz tv lere göre kötüler mi artıları eksileri çok mu diğerlerine kıyasla .

Son düzenleme:
mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Hocam önerileriniz için çok tşekkür ederim . şuanda 1.tercihim samsung ama

Vestel 58U9500 tv şuanda hepsiburada da 4250 tl almaya değer mi ? 55 inçi 4500 tl​

GRUNDIG 50GCU8900 3700 tl şuan​

Toshiba 55UL3B63DT 4250 tl​

bu tv ler önerdiğiniz tv lere göre kötüler mi artıları eksileri çok mu diğerlerine kıyasla .
Samsung donanım yazılım konusunda kendisini ispat etmiş bir marka her ne kadar artık ülkemizde montajlanıyor olsa da kalite olarak çoğu markanın önündedir.
Grundig GCU'yu önericektim fiyat olarak sizin yazdığınız fiyatı görememiştim,galiba Teknosa'lar da o fiyatlara bulunabiliyor eğer öyleyse onu değerlendirmenizi öneririm.

Aşağıdaki sayfada Horizon707 Horizon707 arkadaşımız almış ve memnun.Ben de bu fiyata kaçırmamanızı öneririm.Smartı üst düzey olmayabilir ama o konu da Mi Box s gibi bir cihazla hallolur.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

AmehmetAltay

Yeni Üye
23 Eki 2020
26
47
Kısa bir süre önce Tv mi internet ve youtube desteği kesildiği için yeniledim. 49"-50" bir tv bakıyordum ve LG49NANO866 aldım.

Bir Panasonic TV fanı olarak( eski tv'min de Panasonic'ti) HZ2000 ülkemizde satılsaydı alırdım(55").
Panasonic HZ2000 iyimiş ama LG CX de fena değil.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Adsiz3c8a7b038a880f4b.png

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Kısa bir süre önce Tv mi internet ve youtube desteği kesildiği için yeniledim. 49"-50" bir tv bakıyordum ve LG49NANO866 aldım.

Bir Panasonic TV fanı olarak( eski tv'min de Panasonic'ti) HZ2000 ülkemizde satılsaydı alırdım(55").
Pany HZ2000 veya diğer tüm OLED leri de dahil hep "en iyisi" olarak bu Lig de bir numaradır:ok

sen zaten PDP ci olduğun sana OLED daha güzel gider,ama meretlerin fiyatları ciddi yüksek
hele Pany ler en yükseği

TR de ise malum bazı kazma firmaların yalnış politikası sebebiyle önce terkettiler sonra kendileri
yalnız gelip ama TÜRK işi zihniyetle gittikleri için sonunda 2013 de TR Dükkanını kapattılar!

OLED tartışmasız 1.numara bunlar ama bazı üst segment LCD leri de çok çok iyi:ok
ancak Pany de ortak sorun veya sıkıntı diyeyim,TV leri ciddi pahalı ve insanlar haklı
olarak diğer marka alternatiflerini değerlendiriyor!

şmdiler de özellikle USA da VIZIO,bütün Oled üretenlerin çanına ot tıkamış vaziyet de
öncelikle acaip cazip fiyatıyla!

++

bu arada 866 ne alemde???

E Çevrimdışı

Efsane10

Yeni Üye
11 Kas 2020
9
51
E Efsane10, Adem Helvacı Adem Helvacı Sizin değerlendirmeniz önemli benim için. Regal de sizinde beğendiğiniz MB130 anakart hangi model vardır?
43R7560UA

43R855U yerine 43R8550UA. bulabildim.

Veya 50R754U tercih etmeliyim?

Toshiba 43UL2B63TG Almanya üretim için düşünceniz nedir alınır mı Regal yerine? İhraç ürün u der satıcıları garanti 2 yıl kurulum ücretli der.https://www.gittigidiyor.com/televizyon/toshiba-43ul2a63dg_spp_865277?id=622358043

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Grundig 8900/veya diğer tüm Arçelik Grubu TV ler dahil

bizim piyasanın diğer yerlileri gibi değildir,en azında "yazılım" konusu olarak
ciddi başarılıdır!

zırt-pırt diğerleri gibi FW filan çıkmaz bunlara!

mevcut yazılımları da özellikle panelin resim işleme performansı olarak çok iyidir!
zaten herhangi bir FW de geremiyor bunla riçin ki doğrusu da budur!

Smart v.s işleri ise bana göre kötüdür,ama kişi paneli alır da sadece "Youtube" için kullanırsa
sorun olmaz! veya bazı serilerin de her ne kadar NetFlix olmasa bile olan serilerde de
NF sorunu olmaz!

Ethernet/WiFi chipsetleri "dandik" değildir! Hw olarak herifler oldukça iyi sayılır,özellikle
en üst segment TV leri çok başarılıdır(VA veya IPS) arada en üst segment NANOCell olanları
ise yerliler dahil,LG/Sony veya Philips ile ciddi boy ölçüşüyor!

ancak giriş/orta seviyeleri böyle olmasa bile belki bir tık diğer yerlilerden daha iyidir!

Millet "kumandalara" takılıyor ama örneğin Grundig 9800 de olan veya benim eski panel olan VLX9750 de ki
kumanda Sony veya Samsung dan çok daha şık veya ergonomik ve ciddi kalitedir! LGE nin dandik
kumandası bile iyi olduktan sonra 9800/9750 deki o zaman alemin kralı kumanda olur yaw:haha

A Çevrimdışı

AmehmetAltay

Yeni Üye
23 Eki 2020
26
47
866
Pany HZ2000 veya diğer tüm OLED leri de dahil hep "en iyisi" olarak bu Lig de bir numaradır:ok

sen zaten PDP ci olduğun sana OLED daha güzel gider,ama meretlerin fiyatları ciddi yüksek
hele Pany ler en yükseği

TR de ise malum bazı kazma firmaların yalnış politikası sebebiyle önce terkettiler sonra kendileri
yalnız gelip ama TÜRK işi zihniyetle gittikleri için sonunda 2013 de TR Dükkanını kapattılar!

OLED tartışmasız 1.numara bunlar ama bazı üst segment LCD leri de çok çok iyi:ok
ancak Pany de ortak sorun veya sıkıntı diyeyim,TV leri ciddi pahalı ve insanlar haklı
olarak diğer marka alternatiflerini değerlendiriyor!

şmdiler de özellikle USA da VIZIO,bütün Oled üretenlerin çanına ot tıkamış vaziyet de
öncelikle acaip cazip fiyatıyla!

++

bu arada 866 ne alemde???
Gayet iyi. Sadece kanal geçişlerindeki ara siyah ekran ve normal seyirlerdeki bazı komple siyah sahnelerde beyaz ışığın olduğu yerlerin altında ışık süzmesi oluyor. Kanal geçişlerinde olması sorun değil. Diğeri de çok nadir durumlarda oluyor ki benim için çok problem değil. Ancak sandıklarına göre fiyatının pahalı olması konusunda size katılıyorum. Gerçi alırken de durum böyleydi :) Tabi çok daha fazla para harcamanın israf olacağını düşünmem ve piksel sorunu nedeniyle oled işine girmemiştim. Kısmet.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
866

Gayet iyi. Sadece kanal geçişlerindeki ara siyah ekran ve normal seyirlerdeki bazı komple siyah sahnelerde beyaz ışığın olduğu yerlerin altında ışık süzmesi oluyor. Kanal geçişlerinde olması sorun değil. Diğeri de çok nadir durumlarda oluyor ki benim için çok problem değil. Ancak sandıklarına göre fiyatının pahalı olması konusunda size katılıyorum. Gerçi alırken de durum böyleydi :) Tabi çok daha fazla para harcamanın israf olacağını düşünmem ve piksel sorunu nedeniyle oled işine girmemiştim. Kısmet.
günümüz çoğu "EDGE-LED" denilen panellerin baclit sistemi alt dan oluyor! eskiden her iki yanda olurdu,o da sıkıntılıydı
ama bana göre bu daha da sıkıntlı çünkü ışık şiddeti(örneğin iki sıra led dizilimi de varsa)kuvvetli geliyor ve
altdan haliyle kaçırma yapıyor,homojeniteyi de bozuyor

aslında böyle çok pahalı ve en üst segment panellerin FALD veya Direct-LED olması gerkeiyor
ben onun için 8x serisine biraz uzak kalmıştım,ülen bazı D-LED yapın bu sorunlar ya olmaz
ya da çok hafif olurdu

M Çevrimdışı

mash1453

Yeni Üye
28 Ocak 2020
32
50
Arkadaşlar selamlar....
vestel 65u9500 model tv sahibiyim.. Daha önce bu forumda da DLNA sorunumu yazmıştım. Bir çözüm bulunamadı ve sonunda Vestel tv yi değiştirme kararı aldı.... Aynısından verirsek aynı sorund evam edebilir dediler. Bana revizyonlu ( valla sıkıldım garantiyi aynı şartlar ile vereceklerse doğrusu umursamicam ) 65ud9860 teklif ettiler.... Kabul edip etmemek konusunda siz daha iyi bileceğiniz için danışayım dedim.... Kısacası bir bilgili kişiye sorulur....????? Teşekkürler....

S Çevrimdışı

Serbay

Yeni Üye
12 Nis 2020
7
41
Arkadaşlar merhaba. Cumartesi günü teknosa'dan LG 55UN8100 aldım (6299 TL'ye). Bugün kargoya verilmiş yarın teslim alırım umarım. Ancak teknosa'nın web sitesini incelerken LG 55NANO796 modelinin indirime girdiğini gördüm (6499 TL). Şimdi bir kararsızlığa düştüm. Sizce aldığım 55UN8100'ü 55NANO796 ile değiştirmeye değer mi? Yoksa hiç uğraşmayayım mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

M Çevrimdışı

Meto64

Yeni Üye
17 Kas 2020
3
29
Fiyat performans olarak 3 4 bin arası alincak modeller nelerdir 49 inç olarak markalar arasinda detaylarda kayboluyosun resmen

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Arkadaşlar merhaba. Cumartesi günü teknosa'dan LG 55UN8100 aldım (6299 TL'ye). Bugün kargoya verilmiş yarın teslim alırım umarım. Ancak teknosa'nın web sitesini incelerken LG 55NANO796 modelinin indirime girdiğini gördüm (6499 TL). Şimdi bir kararsızlığa düştüm. Sizce aldığım 55UN8100'ü 55NANO796 ile değiştirmeye değer mi? Yoksa hiç uğraşmayayım mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
bence değmez,ama bu serilerin içinde daha iyisi NANOCell olarak 866 dır!
796 kırpılmış seri ve diğer alt seri Nano lar da öyledir

bir tek 866 kalıyor geriye veya 9xx serileri ama bunlar da ciddi pahalı ve değmez!

Geri
Üst Alt