Çok güzel açıklamışsın. Şahsen ben sıkı bir oyuncu olmadığım için 4K 60Hz 444 benim işimi çok rahat görecektir ki 4K 120 Hz i zaten oyunlarda tam anlamıyla verecek grafik kart daha üretilmedi
E madem oyunlarda 4k 120 hz verecek kart yok o zaman 60hz ile yetineceksin. Statik görüntüde 120hz olsa ne olur olmasa ne olur...
bakın tekrar yazıyorum,birileri ya da daha çok "Gamer" lar iyi okusun burasını;
HDMI2.1 port desteği ile 120Hz chrome 4.4.4 desteği ve uyumu v.s henüz stabil değildir!
ben hem HW olarak hem de SW olarak bazı uyumsuzluklar ve stabile sorunları ve destek eksikliği v.s
görüyorum,buradan hareketle ...ben sıkı Gamer adamım bu OLED i alırım bilmem ne gibi basarım...
filan diyorsa ciddi aldanır!
Üreticiler daha Monitör aşamasında bile bazı sorunları aşamadılar!
GCard üreticileri ayrı bir alem ama bence bunlar yinede iyi,yazılımla çoğu şeyi aşıyorlar!
daha olmadı gelsin yeni model Card deyip başka bir seri çıkartıyorlar v.s ama GCard ayağı
bence yinede iyi işliyor ama "TV" lerde durum böyle değildir! Monitörler(120Hz olanlar)
onlar bile olayı tam bitirmediler,bir çuval para vereceksin böyle bir monitör için ve sınırlar
yinede ciddi zorlanıyor!
VA panellerin işi bu konuda zor(chromeS. 4.4.4 de)
IPS ise tam bunun için uygun uygundur ama LGD ayağı bu konuda biraz yavaş ilerliyor(NANO lar yinede iyi)
Graphic/Photo/WEB+4.4.4 v.s için zaten IPS aslında gerekiyor
TV ayağında ise OLED ler şimdilik çok iyi(+olarak Samsung Q9x da çok iyi LCD olarak)
ancak bunların çou da yeni işler ve zamana ihtiyaç vardır,adam kalkmış TV almış 4.4.4 den veya
2.1 den dolayı caz yapıyor yaw,yaw bu ne telaş hele biraz zaman geçsin,örneğin 1 veya 2 yıl!!