yaw kaç para şu 65Q95T?? eminmisin sen fiyatından bunun?Teşekkürler Albenez hocam. Ben de q 95t yi hem maddi açıdan hem de özellikler olarak daha uygun olacağını düşünmüştüm. Oled tv yi çok düşündüm. Ancak genel de ulusal kanal veya ip tv izlediğimden bazen ekran donuyor kalıyor, ayrıca en ucuzu, lg 65 b9 sla 17500 tl cx ise 19400 civarı. Daha büyük ekran düşünmüyorum zaten ama 46 b7000 kullandığımdan ve b 7000 kasalı model olduğundan yaklaşık büyüklüğü 55 inç gibi. Tabi ki ekranı değil?. Dolayısyla az gözüme büyğk gözükmesi içşn 65 inçe yöneldim. Q95t ye vereceğim15125 e karşılık cx alsam arada 4300 tl fark oluyor. Buda açıkcası bana fazla geldi. Tekrar çok teşekkür ederim Albenez hocam.
5090/6090 olsaydı inan bana hiç değmezdi,haybeye bir çuval para bayılırdınabi benim pio 42 inç, 60 olsa zaten hiç değiştirmem. Bu Grundig 9805 i bende anlayamadım, ancak bildiğim kısmı bu kadar. Az önce Ankarada küçük bir bayide (arkadaş o civarda oturuyor, bana tv bakmaya gitti) sanırım spotçu, kapalı kutu garantili Arçelik A65 L 9799 Quantum Dot bulmuş. Daha önce hiç bilmediğim bir tv, doğru düzgün de bilgi göremedim. Bir ara forumda da bahsedilmiş ama detaylı bilgi yok. Bununla ilgili bilginiz varmı abi? 7500-8000 arasına bırakacak sanki.
Merhabalar, boyut olarak en az 48" fiyat olarak da en fazla 3000 lira civarında smart TV özellikli F/P ürünü olan bir televizyon almak istiyorum. Kendimce araştırma yapıp AWOX ve Dijitsu markalarında bu tarz televizyonlar gördüm. Bunu alayım diye düşünürken yorumları okuyup çeşitli forumlarda birazda araştırma yapınca olumsuz yazılardan dolayı çok kararsız kaldım. Hangi marka modele bakarsam bakayım hep almaktan vazgeçirecek yorumlar, yazılar gördüm. Haliyle kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim.
Hangi marka olduğu fark etmez, teknoloji biraz şans işi olsa da uzun ömürlü, üzmeyecek cihazlar tercihimdir.
Aradığım Özellikler
Ekran Boyutu: En az 48" (çok daha iyi olacaksa 43" olabilir)
Görüntü Kalitesi: En az FHD (1920x1080)
SMART TV Özellikli
Dahili Uydu Alıcılı
Bütçe: Yaklaşık 3000₺
Ekleme: Bu fiyat aralığında (3000₺) aradığım niteliklere sahip kaliteli Smart TV olmaz diyorsanız, lütfen 2500₺'ye kadar smart özelliği bulunmayan Xiaomi Mi Box S ile güzelce kullanıp, memnun kalacağım bir televizyonda önerebilirsiniz.
1haftadır araştırıyorum toshiba 43ll3a63dt modeline karar verip sipariş ettim umarım pisman olmamBilgisi olanlardan yardım beklemeye devam ediyorum.
Full HD olarak Samsung 40T5300'ü öneririm.Bilgisi olanlardan yardım beklemeye devam ediyorum
Nerden aldınız1haftadır araştırıyorum toshiba 43ll3a63dt modeline karar verip sipariş ettim umarım pisman olmam
Hepsiburada dan 2687 tlye aldim. su an 2799 gözüküyor ama. Ara ara fiyat degisiyor .daha ucuz bulamam diye dusunup siparis verdim.Nerden aldınız
1.Sony 49H8097 2020 model.Selamun aleyküm Değerli Hocalarım Bütçem 6500 7500 arası Film izlemeyi seviyorum 4k film izlerim maç izlemem oyun konsol kullanmam İnternet film açarım yada usb film izlerim odam dikdörtgen 3 koltuk yandan izleyiciyim ips panel uygundur bana renklerin cisimlerin canlı görünmesi ve aksiyon filmi seviyorum bana en uygun tavsiyeniz nedir değerli hocam yapacağınız yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim tv boyutları 50.55 .60 inç arası uygundur olursa odam resmi buZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet eminim %5 indirim aldım. Ve 1500 tl de ininal kart iadesi var. 15125 e geliyor. Şu an aldım tv yi. Ama tabiki karttan geçtiğim para sony 65 xh 9505 e yetiyor. Gerçekten bu paraya değerse çevirebilirim sony xh 9505 e.yaw kaç para şu 65Q95T?? eminmisin sen fiyatından bunun?
OLED sende sıkıntılı olacaksa kullanım durumuna göre o zaman diğeri OK dir
zaten piyasanın en üst paneli de budur! LCD olarak
Merhabalar. benim şahsi görüşüm görüntü kalitesi olarak kesinlikle sony derim.Evet eminim %5 indirim aldım. Ve 1500 tl de ininal kart iadesi var. 15125 e geliyor. Şu an aldım tv yi. Ama tabiki karttan geçtiğim para sony 65 xh 9505 e yetiyor. Gerçekten bu paraya değerse çevirebilirim sony xh 9505 e.
Teşekkürler. Albenez hocam da aradaki fiyat farkına rağmen sony xh 9505 derse gideceğim tv yi değişmeye.Merhabalar. benim şahsi görüşüm görüntü kalitesi olarak kesinlikle sony derim.