F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
39
65 inç tv bütçe 7-8 bin arası,,,genelde netflix 4K film izleyebileceğim bir tv tavsiye ederseniz çok sevinirim

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Teşekkürler Albenez hocam. Ben de q 95t yi hem maddi açıdan hem de özellikler olarak daha uygun olacağını düşünmüştüm. Oled tv yi çok düşündüm. Ancak genel de ulusal kanal veya ip tv izlediğimden bazen ekran donuyor kalıyor, ayrıca en ucuzu, lg 65 b9 sla 17500 tl cx ise 19400 civarı. Daha büyük ekran düşünmüyorum zaten ama 46 b7000 kullandığımdan ve b 7000 kasalı model olduğundan yaklaşık büyüklüğü 55 inç gibi. Tabi ki ekranı değil?. Dolayısyla az gözüme büyğk gözükmesi içşn 65 inçe yöneldim. Q95t ye vereceğim15125 e karşılık cx alsam arada 4300 tl fark oluyor. Buda açıkcası bana fazla geldi. Tekrar çok teşekkür ederim Albenez hocam.
yaw kaç para şu 65Q95T?? eminmisin sen fiyatından bunun?
OLED sende sıkıntılı olacaksa kullanım durumuna göre o zaman diğeri OK dir
zaten piyasanın en üst paneli de budur! LCD olarak

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
abi benim pio 42 inç, 60 olsa zaten hiç değiştirmem. Bu Grundig 9805 i bende anlayamadım, ancak bildiğim kısmı bu kadar. Az önce Ankarada küçük bir bayide (arkadaş o civarda oturuyor, bana tv bakmaya gitti) sanırım spotçu, kapalı kutu garantili Arçelik A65 L 9799 Quantum Dot bulmuş. Daha önce hiç bilmediğim bir tv, doğru düzgün de bilgi göremedim. Bir ara forumda da bahsedilmiş ama detaylı bilgi yok. Bununla ilgili bilginiz varmı abi? 7500-8000 arasına bırakacak sanki.
5090/6090 olsaydı inan bana hiç değmezdi,haybeye bir çuval para bayılırdın:kiskis

o 9850 kodlu panel sanırım BEKO olmalı veya bunların malları aynı ama kod ları farklı
yani satış taktikleri kandırmacası,bildiğim kadarıyla da BEKO da o seri 2018 model
arada soruyorum yaw kendileri bile adam gibi bilmiyorlar! heriflerin malları aslında iyi(bazıları)
ama bilgi veya teknik detay v.s bir şey sorıyorsun hiç bir mok bilmiyorlar:hayir

9799 paneli bildiğim kadarıyla o da eski 2017 model !

Q-Dot panel bunlar bir ara kullandılar ve oldukça iyiydi bunlar ama 2016/17 gibiydi yaw:hmm
VA mı IPS mi onuda unuttum şimdi

açıkçası bunların panellerini alırken çok düşünmek lazım!

S Çevrimdışı

shiro

Yeni Üye
31 Eki 2020
14
28
Merhabalar, boyut olarak en az 48" fiyat olarak da en fazla 3000 lira civarında smart TV özellikli F/P ürünü olan bir televizyon almak istiyorum. Kendimce araştırma yapıp AWOX ve Dijitsu markalarında bu tarz televizyonlar gördüm. Bunu alayım diye düşünürken yorumları okuyup çeşitli forumlarda birazda araştırma yapınca olumsuz yazılardan dolayı çok kararsız kaldım. Hangi marka modele bakarsam bakayım hep almaktan vazgeçirecek yorumlar, yazılar gördüm. Haliyle kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim.
Hangi marka olduğu fark etmez, teknoloji biraz şans işi olsa da uzun ömürlü, üzmeyecek cihazlar tercihimdir.
Aradığım Özellikler
Ekran Boyutu:
En az 48" (çok daha iyi olacaksa 43" olabilir)
Görüntü Kalitesi: En az FHD (1920x1080)
SMART TV Özellikli
Dahili Uydu Alıcılı
Bütçe:
Yaklaşık 3000₺

Ekleme: Bu fiyat aralığında (3000₺) aradığım niteliklere sahip kaliteli Smart TV olmaz diyorsanız, lütfen 2500₺'ye kadar smart özelliği bulunmayan Xiaomi Mi Box S ile güzelce kullanıp, memnun kalacağım bir televizyonda önerebilirsiniz.

Bilgisi olanlardan yardım beklemeye devam ediyorum.

S Çevrimdışı

Skaynet

Yeni Üye
6 Kas 2016
20
Selamun aleyküm Değerli Hocalarım Bütçem 6500 7500 arası Film izlemeyi seviyorum 4k film izlerim maç izlemem oyun konsol kullanmam İnternet film açarım yada usb film izlerim odam dikdörtgen 3 koltuk yandan izleyiciyim ips panel uygundur bana renklerin cisimlerin canlı görünmesi ve aksiyon filmi seviyorum bana en uygun tavsiyeniz nedir değerli hocam yapacağınız yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim tv boyutları 50.55 .60 inç arası uygundur olursa odam resmi bu

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

AmehmetAltay

Yeni Üye
23 Eki 2020
26
47
LG servisleri eleştirildiği kadar var hakkaten. Yaklaşık 2 hafta önce LG 49NANO688 aldım. Birkaç gün sonra servis kurdu gitti. Sonraki günlerde baktım Netflix uygulaması yok ve indirilemiyor da. Bu arada netflix'i sadece adını duymuş, hiç kullanmamış biriyim. Neyse kendim tv yi kurcaladım ettim. Meğer TV için ülkeyi Türkiye olarak seçmişler ama hemen altında LG hizmetlerinin kullanılacağı ülkeyi seçmemişler. Bundan dolayı tvde bazı uygulamalar yoktu. Türkiye olarak seçtim ve sorunum çözüldü. Bir servis personelinin bu kadar avare olmasına ne denir bilemiyorum. 7 sene önce satisi ülkede kalkmış Panasonic aldigim zaman servisi daha ilgili ve titizdi.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Selamun aleyküm Değerli Hocalarım Bütçem 6500 7500 arası Film izlemeyi seviyorum 4k film izlerim maç izlemem oyun konsol kullanmam İnternet film açarım yada usb film izlerim odam dikdörtgen 3 koltuk yandan izleyiciyim ips panel uygundur bana renklerin cisimlerin canlı görünmesi ve aksiyon filmi seviyorum bana en uygun tavsiyeniz nedir değerli hocam yapacağınız yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim tv boyutları 50.55 .60 inç arası uygundur olursa odam resmi bu
1.Sony 49H8097 2020 model.

2.Sony 55XG8096 Geçen senenin modeli .

3.LG 55UN7400 2020 model.

S Çevrimdışı

simgelik

Yeni Üye
6 Kas 2020
6
54
yaw kaç para şu 65Q95T?? eminmisin sen fiyatından bunun?
OLED sende sıkıntılı olacaksa kullanım durumuna göre o zaman diğeri OK dir
zaten piyasanın en üst paneli de budur! LCD olarak
Evet eminim %5 indirim aldım. Ve 1500 tl de ininal kart iadesi var. 15125 e geliyor. Şu an aldım tv yi. Ama tabiki karttan geçtiğim para sony 65 xh 9505 e yetiyor. Gerçekten bu paraya değerse çevirebilirim sony xh 9505 e.

C Çevrimdışı

ceritli

Yeni Üye
10 Haz 2018
77
50
Evet eminim %5 indirim aldım. Ve 1500 tl de ininal kart iadesi var. 15125 e geliyor. Şu an aldım tv yi. Ama tabiki karttan geçtiğim para sony 65 xh 9505 e yetiyor. Gerçekten bu paraya değerse çevirebilirim sony xh 9505 e.
Merhabalar. benim şahsi görüşüm görüntü kalitesi olarak kesinlikle sony derim.

Geri
Üst Alt