F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
mi box var zaten de benim sıkıntım şu mesela bende 65u9500 modeli var mi boxla da olsa farketmiyor hareketli sahnelerde görüntü rahatsız edici şekilde bozuluyor bırakın hareketi normal sahnelerde bile yapıyor,,,o açıdan vestel almam asla artık toshiba da ztn vestel üretiyor,,,Lg 65un7400006 modelini düşünüyorum 8bin tl sizin fikriniz nedir?
Siz Vestel sorunca bizde Vestel önerdik ?
U9500 zaten kimseye alin demem, Vestel harici bilgim yok albanez hocam dan bilgi bekliyiniz

A Çevrimdışı

altayak

Yeni Üye
5 Kas 2020
21
24
Vestel 43u9000 almayı düşünüyorum. Hareketli sahnelerde vb. Nasıldır. Mb230 anakart var. Sorunlu mudur bu anakart. F fikoloji

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Vestel 43u9000 almayı düşünüyorum. Hareketli sahnelerde vb. Nasıldır. Mb230 anakart var. Sorunlu mudur bu anakart. F fikoloji
9000 modelini incelemedim. Smr değeri ve özellikleri incelediğim u9500 gibi mb230 kartlara göre çok yüksek. Bunu daha başarılı görüyorum. Ama altını çizdim; ben görmediğim modele kesin gözü ile al yada alma demem. Benim Beklentim u9000 DAHA BAŞARILI

A Çevrimdışı

altayak

Yeni Üye
5 Kas 2020
21
24
9000 modelini incelemedim. Smr değeri ve özellikleri incelediğim u9500 gibi mb230 kartlara göre çok yüksek. Bunu daha başarılı görüyorum. Ama altını çizdim; ben görmediğim modele kesin gözü ile al yada alma demem. Benim Beklentim u9000 DAHA BAŞARILI
Anakartında sorun çıkar mı pek önermiyolar anakartını. Smr değeri ve verdiği pixellence pro gibi özellikler almaya teşvik ediyor beni. Anakartına 9500 den yapılan yorumlardan dolayı önyargı oluştu. Onun dışında almayı istiyorum baya.

B Çevrimdışı

bulutsuzluk

Yeni Üye
2 Kas 2020
1
49
Tcl 50p8m , Philips pus8505 , Samsung tu8000 arasında kaldım yardımcı olacak kimse var mı bana arkadaşlar.

S Çevrimdışı

soran

Yeni Üye
30 May 2020
10
24
Arkadaşlar su tv indirimdeymis alinir mi? Bir arkadasim bana sordu ben de buraya sorayim dedim.
80-100 ekran dizi/film izlemek icin onereceginiz bundan iyi bir tv var mi?
Vestel ve benzeri markalarin 4k tvleri var ama onlarin yazilimi samsung kadar iyi degil diye dusunuyorum. Markasi iyi bir tv oneriniz var mi?

C Çevrimdışı

canmania

Yeni Üye
7 Kas 2020
2
37
TLC 55P8M - LG UN74003LB 55" - LG 55SM8050PLC 55" - SAMSUNG TU8500 55" arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Tcl 50p8m , Philips pus8505 , Samsung tu8000 arasında kaldım yardımcı olacak kimse var mı bana arkadaşlar.
sen bunları izledinmi hiç??

bu üçü arasından 8505 dir zaten bunu ben de kullanıyorum
TCL nin o serisi sadece "hikaye"!
Samsung T/8x ler de ucuz yollu ve hiç bir artısı yok o alt seri için!

geriye bir tek 8505 kalıyor,hoş bu da uçan-kaçan bir panel değil
ama yine de oldukça başarılıdır ve bana göre biraz da pahalıdır!

Not;8505 için ben sadece VA panelli 50/58 den bahsediyorum
daha da doğrusu sadece 50 den bahsediyorum 58 tavsiye etmiyorum!
veya yine 70 olan VA sını da tavsiye etmiyorum diğer 43/65 leri IPS
onlarıda tavsiye etmem!

bu ucuz maliyetli kısmen düşük spec.li paneller den ki hemen her
üreticide bunlardan vardır>>50/58,sadece 50 likleri tavsiye edebilirim
spec.ler düşük olunca ebat büyüdükçe falsoları ciddi artıyor!
zaten 50Hz bunlar çakma 10-bit v.s derken ne kadar küçük o kadar
iyi olur mantığı ve tekniği devreye giriyor!

ya da ciddi rakamlar bayılıp SamsungQLED veya Sony nin yine 100Hz/10bit
panellere gideceksiniz ikisinin arasında belki 8505(50/58)olan devreye girebilir!

Not;piyasaya yeni giren Xiaomi/TCL nin panelleri yaramazbunlar ucuz yollu düşük
spec.li TV lerdir!

Yine Sony den IPS li paneller de oldukça pahalıdır,markaya para vermiş olursunuz sadece!
ancak eski model ve tatlı rakama bunu bulursanız tercih edilebilir,tabi IPS panel
istiyorsanız,geriye YERLİ işi paneller kalıyor ve fiyatlarıda oldukça iyi bunların:ok

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Merhaba arkadaşlar,

Abim için maksimum 7000 lira civarında 55 inch bir TV tavsiyesi istiyorum. L şeklinde bir oturma düzeni var tv karşısında.

Genel tv kullanımı (maçlar, haberler vs), zaman zaman da youtube vs açılır..

Adem Helvacı Adem Helvacı albanez albanez destek rica ediyorum.

Merhaba,

Bir el atın şu mevzuya sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı ve albanez albanez usta..

Abime hava attım TV den çok iyi anlayan forumdan arkadaşlar var diye benden haber bekliyor şimdi ne oldu haber gelmedi mi diye sorup duruyor?

iki model göstermişler,

Samsung 55TU8500, diğeri de Philips 55PUS7805.. bu ikisinden hangisi iyidir.. veya başka bir öneriniz var mıdır? Bütçe maksimum 7000 civarinda..

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Merhaba,

Bir el atın şu mevzuya sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı ve albanez albanez usta..

Abime hava attım TV den çok iyi anlayan forumdan arkadaşlar var diye benden haber bekliyor şimdi ne oldu haber gelmedi mi diye sorup duruyor?

iki model göstermişler,

Samsung 55TU8500, diğeri de Philips 55PUS7805.. bu ikisinden hangisi iyidir.. veya başka bir öneriniz var mıdır? Bütçe maksimum 7000 civarinda..
Hocam şuan Samsung resmi sitesinde 7000TL ye 55Q60R var bunu da değerlendirebilirsiniz. Hem QLED hemde 100hz.

S Çevrimdışı

Skaynet

Yeni Üye
6 Kas 2016
20
sen bunları izledinmi hiç??

bu üçü arasından 8505 dir zaten bunu ben de kullanıyorum
TCL nin o serisi sadece "hikaye"!
Samsung T/8x ler de ucuz yollu ve hiç bir artısı yok o alt seri için!

geriye bir tek 8505 kalıyor,hoş bu da uçan-kaçan bir panel değil
ama yine de oldukça başarılıdır ve bana göre biraz da pahalıdır!

Not;8505 için ben sadece VA panelli 50/58 den bahsediyorum
daha da doğrusu sadece 50 den bahsediyorum 58 tavsiye etmiyorum!
veya yine 70 olan VA sını da tavsiye etmiyorum diğer 43/65 leri IPS
onlarıda tavsiye etmem!

bu ucuz maliyetli kısmen düşük spec.li paneller den ki hemen her
üreticide bunlardan vardır>>50/58,sadece 50 likleri tavsiye edebilirim
spec.ler düşük olunca ebat büyüdükçe falsoları ciddi artıyor!
zaten 50Hz bunlar çakma 10-bit v.s derken ne kadar küçük o kadar
iyi olur mantığı ve tekniği devreye giriyor!

ya da ciddi rakamlar bayılıp SamsungQLED veya Sony nin yine 100Hz/10bit
panellere gideceksiniz ikisinin arasında belki 8505(50/58)olan devreye girebilir!

Not;piyasaya yeni giren Xiaomi/TCL nin panelleri yaramazbunlar ucuz yollu düşük
spec.li TV lerdir!

Yine Sony den IPS li paneller de oldukça pahalıdır,markaya para vermiş olursunuz sadece!
ancak eski model ve tatlı rakama bunu bulursanız tercih edilebilir,tabi IPS panel
istiyorsanız,geriye YERLİ işi paneller kalıyor ve fiyatlarıda oldukça iyi bunların:ok
Değerli abim bana bir öneride bulunmadım senin yorumun kıymetli benim için albanez albanez

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
39
Netflix te film izlerken hareketli sahnelerde görüntü bozmayan 65 inc 7-8 bün arası bi öneride bulunun lütfen(not vestel marka olmasın)
albanez albanez

Geri
Üst Alt