F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
39
Netflix internet hızındaki yavaşlamalara karşı çözünürlüğü aktif olarak değiştirir de onun için diyorum ancak şu ana kadar böyle bir sorun bildiren olmamıştı açıkçası
demek istediğini anladım internetle alakalı değil,,,örnek veriyorum hareketli bir sahne var mesela oyuncuların yada nesnelerin etradında bozulma var sahnenin diğer yerlernde yok,,,internetle alakalı değil yani...

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
demek istediğini anladım internetle alakalı değil,,,örnek veriyorum hareketli bir sahne var mesela oyuncuların yada nesnelerin etradında bozulma var sahnenin diğer yerlernde yok,,,internetle alakalı değil yani...
TV sorunları başlığına yeni bir konu açıp paylaşır mısınız konuyu videolu ve fotoğraflı olarak

M Çevrimdışı

muratemr_e

Yeni Üye
15 Ağu 2020
35
37

9500 lerde bu sorun var. 9400 kullandım bir ay hareketli sahne performansından çok memnundum ama panel renk attı değiştirdik. İade edebilirseniz edin bence.

S Çevrimdışı

Skaynet

Yeni Üye
6 Kas 2016
20
Selamun aleyküm arkadaşlar Allah razısı için tv inerin 3 yıllık evliyim alalı daha 3 yıl oldu tv Pert panel gitmiş LG 49UH770V vardı çöp oldu sağlam paneli bir tv önerir misiniz haber maç seyretmem dizi film filan seyrederim 7000 tl kadar Allah aşkına tv önerin lütfen kimse cevap vermiyor yazıyorum yazıyorum @albanez ustam @Aragorn usta Allah aşkına yardım edin

C Çevrimdışı

cyarr 

Yeni Üye
22 Şub 2019
49
45
üstad netflix le de alakalı değil bu blue tv den de amazon prime den de normal uydu alıcılı tv yayınlarında da film izlenmiyor,,,koskoca vestel firmasının tüketicisine ettiği bariz küfürdür bu modeli satması(65u9500)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

youtube a yükledim buyrun izleyin görüntü nasılda dalgalanma ve bozulma yapıyor (1080de izleyin anlamak için)

tv bozuk gibi o kadar bozmaması lazım görüntüyü bende grundig 65vlx sp var senin bu tv yi görünce benimki gercekten iyi 4000 almıştım 2 sene oldu

bu tv işi birazda sanş işi tv görüntüyü görmeden alınmaz tabi mağaza da sanal görüntü değil usb ye normal kanal dan kaydettiğin görüntüyü dene o zaman anlarsın resim kalitesi ni ve hızlı hareketlerdeki bozulmayı motion her zaman kapalı seç o bile çok bozar hareketleri

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
39
tv bozuk gibi o kadar bozmaması lazım görüntüyü bende grundig 65vlx sp var senin bu tv yi görünce benimki gercekten iyi 4000 almıştım 2 sene oldu

bu tv işi birazda sanş işi tv görüntüyü görmeden alınmaz tabi mağaza da sanal görüntü değil usb ye normal kanal dan kaydettiğin görüntüyü dene o zaman anlarsın resim kalitesi ni ve hızlı hareketlerdeki bozulmayı motion her zaman kapalı seç o bile çok bozar hareketleri
alırken netflixten film açtırıp izleyip öyle alcam artık özellikle bu paylaştığım sahneyi :)

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Daha önce de yazmıştım,bazı üreticiler vardır her bir şeyi üretiyorlar,"ihtisas" konusu diyeceğimiz bir şeyi yok
ne varsa üretiyorlar;daha doğrusu ÇİN mallarını topluyorlar,yani toplamacılık yapıyorlar veya Vestel/Arçelik
grubu bunu biraz daha ileri götürüp kendisi de bir şeyler üretiyor v.s ama olay bizim için toplamadır
ama bana göre zaten böyle olması da çok normaldir,zira her bir parçayı biz ülke olarak belki tek tek
üretebilecek beceride olsak bile yine de ithal ara mallar olmadan bu iş zor onun için bunun yerine parçaları
oradan buradan toplayıp ortaya karışık yapıyoruz ama konu "TV" olunca bu işte bence kötüyüz hala!

Sony de aynı boku yapıyor Samsung da böyle artık her şey harbi ÇİN malı ve alıp topluyorsun bu kadar basit
hattta Sony/Samy artık toplamıyor bile her şey Çin de yapılıyor!

Vestel şunu ayırt edemiyor,fason malları var(marka bazlı)kendi markası var v.s v.s
ama bir tane üst kalite ve üst kesime hitap eden TV si de hala yok!

yaw kırık Çin li bile QLED takıyor artık,millet hala bunu "Samsung" sanıyor:haha
NANO-IPS var bunu da takmıyor,yüksek baclit+CR değerli paneller var bunuda takmıyor!

gidip ucuz yollu panelleri veya stok larda duran AUO/CMO/CHOT/BOE v.s ne varsa toplayıp
bunları takıyor sonra SAMSUNG panel var lafı ortalığa salınıyor be,ülen ne Samsung u,onlar
bile gidip "Topkapı" dan topluyorlar panelleri desem aynen yeridir,insanlar SAMSUNG panel var diyor hala!

Vestel normal TV leri fiyat olarak güzel ama bana göre bunlar bile hala çok pahalı ancak DÖVİZ le geldiği
için haliyle fiyatlar bunlarda bile pahalı düşüyor

Arçelik kısmen daha iyi veya arada çok iyi seriler çıkarabiliyor ama Vestel bana göre hikaye hala
halbuki bunu daha iyi becerecek seviyede Vestel ama bişr türlü en azından günümüz paneli olan
QLED leri al tak yaw,pahalıysa pahalı kardeşim az üret zaten bunlar şak diye satılacaktır!
LGD git NANOCell al tak buda hemen satılır nasılsa,KAR marjınıda düşük tutarsın şakır şakır
bu mallar satılır,150 tane seri/model çıkarmışsın ülen hemen hepsi sorunlu kardeşim

BIM/A101 de malmı satılır yaw,kaliteyi de düşürdüler,Mağazaya gidiyorsun eşşek yükü para
o zaman consept Display mağazaları aç,ama patron duymasın bunları yani Ahmet beye ters işler bunlar yaw

Türkiye pazarı aslında TV işinde çok büyüktür,örneğin Fransa/Italya veya Almanya dan bile büyüktür(adet
bazlı cirolarda)çünkü ciddi bir çevre ülkelere hem ihracat şeklinde hem de yolcu-beraberi çıkışlı olarak
ciddi satışlar yapabiliyoruz!

yapın kardeşim HiEnd TV ler,zaten bizim millet o zaman markete filan gitmez bunları almak için
adam gibi mağazadan görerek deneyerek v.s alır pahalıda olsa bunlar daha rahat satılır!

J Çevrimdışı

Jhmman

Yeni Üye
20 Eki 2020
13
44
F FİLMCİ, mrb. üründen memnunmusunuz, dediğiniz internet sitesinde ben tv bulamadım hangi model olarak aramam gerekiyor acaba, şimdiden teşekkürler
Onları da ben buldum Panel innolux 5000 kontrast var direct led 10 bit (frc). İnnolux panelin mercedesi bana göre:) Her açıdan piyangoyu yakalamışız boşuna gözüme güvenmemişim. Direct led bir va olsa demiştim hep albani hoca da motion iyi diyor 3000 bine 6-7 binlik panelde olmayan özellikler var e vallahi helal olsun grundige Albani hocam bu grundige sen dikkat çekmeseydin incelemezdim sana da çok teşekkür ederim emeklerin çok.

3ACE1870-5906-47F4-A382-D322A9EEA93A.jpg
972B26CB-C750-4A8E-841D-3B348C6FB820.jpg
mrb üründen memnunmusunuz, bende almayı düşünüyorum, ayrıca bu internet sitesinde ürünü bulamadım :( , hangi model nosu ile aramama gerekir acaba, şimdiden teşükkürler

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
F FİLMCİ, mrb. üründen memnunmusunuz, dediğiniz internet sitesinde ben tv bulamadım hangi model olarak aramam gerekiyor acaba, şimdiden teşekkürler

mrb üründen memnunmusunuz, bende almayı düşünüyorum, ayrıca bu internet sitesinde ürünü bulamadım :( , hangi model nosu ile aramama gerekir acaba, şimdiden teşükkürler
Arçelik'in lisansladığı tasarıma sahip TV'nin özellikleri o arkadaşın bulduğu. Oradaki bilgiler doğru olmayabilir. Kasası aynı Skyworth G2A ile ancak iç parçaları farklı. Merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim.

C Çevrimdışı

Civileng

Yeni Üye
9 Kas 2020
16
37
Merhabalar, forumda yeniyim, maximum 5000 tl ve 50 inç olacak şekilde oyun ve film için tv önerebilir misiniz? Va ya da ips panel olması önemli değil, iyi olması yeterli.
Ben Philips 50pus7805 düşünüyorum, bu model hakkında fikirlerinizide aktarırsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Geri
Üst Alt