X Çevrimdışı

xsabitx 

Yeni Üye
19 Eki 2020
29
37
F fikoloji hocam Selamlar. Acil tv almam gerekiyor. 2 tv arasında kaldım

Vestel 58U9400 58"​

Toshiba 58UL3A63DT 58"​

Vestel mb130
Toshiba mb130T Anakart kullanıyor galiba.

Hangisini tavsiye edersiniz hocam :)

M Çevrimdışı

muratemr_e

Yeni Üye
15 Ağu 2020
35
37
hateketli sahnelerde nasıldı u9400? peki şimdi ki ua9800 nasıl? (65 ünc mi)
Her iki tv nin de 55 inc olanını kullandım. 9400 ün hareketli sahne performansından memnundum. Karelenme ghosting gibi sorunlarla karşılaşmadım. 50 hz panel için son derece tatmin edici. 9800 ün de performansı güzel. Sadece hareketli sahne performansını baz alırsak şahsi fikrim 9400 ün Bi tık daha iyi olduğu.

X Çevrimdışı

xsabitx 

Yeni Üye
19 Eki 2020
29
37
Her iki tv nin de 55 inc olanını kullandım. 9400 ün hareketli sahne performansından memnundum. Karelenme ghosting gibi sorunlarla karşılaşmadım. 50 hz panel için son derece tatmin edici. 9800 ün de performansı güzel. Sadece hareketli sahne performansını baz alırsak şahsi fikrim 9400 ün Bi tık daha iyi olduğu.
Hocam büyük ihtimalle

Toshiba 58UL3A63DT alacam​

B Çevrimdışı

berkayy

Yeni Üye
9 Kas 2020
1
33
MERHABALAR
Öncelikle sayfadan çok şey öğrendim araştırmalarıma yardımcı oldu çok teşekkürler. İsteklerim doğrultusunda 55U9402 fena değil gibi (anakart ve VA samsung panel doğru ise) bir de philips 50PUS7505/62 buldum görünürdeki özellikleri güzel fakat detaylı incelemesini bulamadım. Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu arada genellikle pc takıp kullanacağım. teşekkürler şimdiden
philips 50PUS7505/62 ?

Y Çevrimdışı

yugams

Aktif Üye
28 Eki 2017
139
REGAL 55R855U İle ilgili ince teknik detaylarla ilgili bilgisi olan varmı acaba panel ne marka türü nedir anakart ne kullanılmış bu cihaz da panel aydınlatması direct led mi vs vs ve canlı izleyen kullanan oldu mu hareketli sahnelerde göz zevkini bozucu durumlar varmı acaba

S Çevrimdışı

Skaynet

Yeni Üye
6 Kas 2016
20
866 yakın takibimde(816 değil!) benim,bunları satamıyorlar! çünkü fiyatları ciddi yüksek
bu serilerin ve KUR artsa bile zam yapamayıp tam tersine fiyatlarını düşürecekler
bir süre sonra,ama zam yaparlarsa zaten satamadıkları mallar anca teşhir de asılı kalır:hihi
Hocam nano 866 49 inç 65 inç mi arsında kaldım samsung eledim sizin takipde olduğunuz dikkatimi çekti ama tereddüt ettiğim şey elini öpür 2 çocuk var biri 4 yaşında diğeri 10 aylık çocuklar beni endişelendiriyor tv zarar verme konusunda canları sağolsun ama lg 49uh770v çöp oldu 2 tv olacak bu panel nano866 sağlam bir panel mi acaba ustam oled dediğinize göre dikkat istiyor şuan o dikkat zor gibi evde neyi tercih etmeliyim ustam

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Hocam nano 866 49 inç 65 inç mi arsında kaldım samsung eledim sizin takipde olduğunuz dikkatimi çekti ama tereddüt ettiğim şey elini öpür 2 çocuk var biri 4 yaşında diğeri 10 aylık çocuklar beni endişelendiriyor tv zarar verme konusunda canları sağolsun ama lg 49uh770v çöp oldu 2 tv olacak bu panel nano866 sağlam bir panel mi acaba ustam oled dediğinize göre dikkat istiyor şuan o dikkat zor gibi evde neyi tercih etmeliyim ustam
bu durumda sana OLED sıkıntı çıkarır!
866 için 49 ile 65 arasında epeyi fark var biri ufak biri büyük
ve bu seri bana göre değmeyecek kadar pahalı!
çocuk faktörüde var evde,dolayısıyla pahalı bir panel yerine ucuz yollu
yerli bir şeyler bakmalısın veya Samsung dan Txx serisi 50 lik panel bak

S Çevrimdışı

Skaynet

Yeni Üye
6 Kas 2016
20
bu durumda sana OLED sıkıntı çıkarır!
866 için 49 ile 65 arasında epeyi fark var biri ufak biri büyük
ve bu seri bana göre değmeyecek kadar pahalı!
çocuk faktörüde var evde,dolayısıyla pahalı bir panel yerine ucuz yollu
yerli bir şeyler bakmalısın veya Samsung dan Txx serisi 50 lik panel bak
Hem Samsung hemde yerli 1 model önerme şansınız var mı acaba hocam vaktiniz alıyorum ama benim bir profil yok ama şunu buldum Samsung UE50TU7000UXTK 50" bu yada Vestel 50U9400 Ultra HD (4K) TV (20275634) uygun mudur ustam sizce hangisi uygun ustam

Son düzenleme:
albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
bu 50/58 lik panellerin hemen hepsi aynıdır! bana göre hepsi de "vasat" dır
bende böyle bir panel kullanıyorum Philips 50/8505 bu da aynen öyledir!

MARKA sını da salla geç yaw!

9400 ben hem izledim hem de kullanıcıları oldukça memnun ancak bu seri
devam ediyormu yoksa artık üretilmiyormu orasını bilmiyorum,normal bir 50lik
panel isteyen için bence ucuz yollu bir alternatif olabilir(ucuzmu? fiyatınıda
tam bilemiyorum açıkçası!)

Samsung da T serisi 7/8 de olabilir ancak bunlar 7/8 veya farklı seri modelleriyle çıkanların
hepsi de aynıdır,pazarlama taktikleri bunlar ve bunlar da vasat

Sıkıntıları konusu bence hemen hepsi de aynıdır,işin bundan sonrası şansa kalıyor artık

sen sanırım bir de Samsung QL-50R sormuştun galiba??? bu daha doğru bir seçimdir tabiki!
ve R serisi(2019 model) T 2020 den daha iyidir!

S Çevrimdışı

Skaynet

Yeni Üye
6 Kas 2016
20
bu 50/58 lik panellerin hemen hepsi aynıdır! bana göre hepsi de "vasat" dır
bende böyle bir panel kullanıyorum Philips 50/8505 bu da aynen öyledir!

MARKA sını da salla geç yaw!

9400 ben hem izledim hem de kullanıcıları oldukça memnun ancak bu seri
devam ediyormu yoksa artık üretilmiyormu orasını bilmiyorum,normal bir 50lik
panel isteyen için bence ucuz yollu bir alternatif olabilir(ucuzmu? fiyatınıda
tam bilemiyorum açıkçası!)

Samsung da T serisi 7/8 de olabilir ancak bunlar 7/8 veya farklı seri modelleriyle çıkanların
hepsi de aynıdır,pazarlama taktikleri bunlar ve bunlar da vasat

Sıkıntıları konusu bence hemen hepsi de aynıdır,işin bundan sonrası şansa kalıyor artık

sen sanırım bir de Samsung QL-50R sormuştun galiba??? bu daha doğru bir seçimdir tabiki!
ve R serisi(2019 model) T 2020 den daha iyidir!
Aynen hocam samsung sordum QLED olunca dikkat istiyor dediniz elemek zorunda kaldım hakkımda hayırlısı tv konusunda pek şansımın olduğunu düşünmüyorum vaktinizi ayırdığınız için yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Aynen hocam samsung sordum QLED olunca dikkat istiyor dediniz elemek zorunda kaldım hakkımda hayırlısı tv konusunda pek şansımın olduğunu düşünmüyorum vaktinizi ayırdığınız için yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum
ben "OLED" den bahsetmiştim; "Q-LED" ise ayrı bir LCD ve Samsung üst segment panelleri böyledir 55" ve üstü!!

49" da bildiğim kadarıyla hiç 100Hz kalmadı gibi!!!
veya sadece LGE nin NANOCell li serilerin de varsa vardır

49" VA-100Hz+10bit Sony den 8396/8596 da var
LGE den şu anda kaldımı tam bilmiyorum:hmm

2018 model Grundig VLX9750(benim geçen sene almış olduğu ve sattığım) bu da 100Hz+10bit idi:ok

benim de aradığım şöyle bir panel var>> 49" 100Hz/10bit ve olmazsa olmaz olan FALD panel!!
FALD olmasa bile en azından DirectLED de kötünün iyisi diye alabilirim ama yok böyle bir panel artık

Sony den 8396/8596 güzel bir panel ama bu da FALD değil! hadi bunu da kabul ederim ama fiyat manyak yaw:hayir
ne teşhir ne 2.el bulunmuyor bu meretler ya da zaten alanlar satmıyor!

Üreticiler maliyet odaklı ne kadar dandik paneller varsa piyasaya sürüyorlar

C Çevrimdışı

CraxLer

Yeni Üye
19 Eki 2020
7
32
Sayın üstadım albanez albanez

Yarın 11.11 de fiyatlar gerçekten düşerae kupon da kullanıp sony 55 XH9x serisi yada samsung 55Q80 almayı düşünüyorum.

Sonyde XH9x hangi modeli önerirsiniz?

Geri
Üst Alt