albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
hocam yerli malı dedik aldık vestel 65u9500 gördük çöp olduğunu,,film izlemek ızdırap(en ugak hareketli sahnelerde görüntü aşırı bozuluyor) en azından bu lg de film izlenir diye düşünüyorum
o LG yi "FILM" için tavsiye etmem! başka ne var elinde şimdi???

F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
39
o LG yi "FILM" için tavsiye etmem! başka ne var elinde şimdi???
samsung 65tu7000 var,,,neden tavsiye etmezsiniz hareketli sahnelerde görüntü boxuşması bunda da mı olur?
hocam 7-8 bin tl ye 65 inç söyleyebilir misiniz bir ürün ben öyle çerçevesine,kumandasına takılacak biri değilim haaa görüntü azcık hateketli sahnelerde bozulmasın yeter bunun gibi

S Çevrimdışı

santra

Yeni Üye
22 Ocak 2020
45
47
ARKADAŞLAR MERABALAR... İKİ TELEVİZYON ARASINDA KARARSIZ KALDIM, YARIN BİRİNİ ALIYORUM İNŞALLAH.. AMA SİZİN YÖNLENDİRMELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ, HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ?...
BENİM İÇİN TEK KRİTER İNANIN GÖRÜNTÜ NETLİĞİ, PARLAKLIĞI CANLILIĞI, IŞILTISI... NASIL ANLATAYIM Kİ BİLMİYORUM, İKİSİ DE FARKLI PANEL KULLANIYORMUŞ... VEYA ŞÖYLE SÖYLİYEYİM, HANGİSİ DAHA ÇOK SAMSUNG TV LERE YAKIN GÖRÜNTÜ VERİR. BEN SAMSUNG GÖRÜNTÜLERİNİ ÇOK SEVİYORUM AMA 55 İNÇ SAMSUNG 7000 LERDEN BAŞLIYOR... ALAMAM... LG PANEL RENKLERİNİ SEVMİYORUM, ŞU AN TECHWOOD KULLANIYORUM 43 İNÇ....YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM....

Regal 65R7540UA İLE Dijitsu DJT65S ... İKİSİ DE 65 İNÇ... DİJİTSU CSOT PANEL İMİŞ, REGAL İSE BOE PANELMİŞ... YANLIŞ YAZDIYSAM ÖZÜR DİLİYORUM.. ah keşke fikoloji hocam da bir yorum yapsa bu yazdıklarıma.. Herkese şimdiden teşekkürler​

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Son düzenleme:
M Çevrimdışı

Murata

Yeni Üye
10 Kas 2020
4
37
70 de adam gibi yüksek spec.li o fiyata TV yoktur!
65 olarak da madem QL70 veya XH9x uyarsa zaten düşünmene gerek yoktur!
ancak bunların fiyatları da 8-13 arasında olmayabilir,sen baktınmı fiyatlarına?

bu bütçe ve diğer ikisi duruken nereden çıktı şimdi T8000:hmm

"HAK eden" ;samimi olarak yazacağım şudur;hiç birisi HAK etmiyor,özellikle Türkiye
fiyatları(özellikle Samsung/Sony için)ve malum Döviz kurlarına baktığım zaman!
Aslında tu8000 fiyat perfomans penceresinden değerlendirdim ama sizin ve diğer arkadaşın yazdığına bakınca ondan vazgeçmek gerek?. Q70 12 bin xh90 13 bine bulunuyor şu an hocam. O paralara başka tavsiye yoksa ikisini bir takip edip düşeni kaparım bu hafta.

X Çevrimdışı

xsabitx 

Yeni Üye
19 Eki 2020
29
37
Arkadaslar bu tv yi alacaktım (MB130T Anakart olduğu için) ama dünden bugüne 400 500 tl fiyatlar yükseldi almadım. Sizce 4900 TL ye değer mi. Yada baska TV önerir misiniz ?

Toshiba 58UL3A63DT​

O Çevrimdışı

Orkan

Yeni Üye
16 Tem 2020
11
46
Aslında tu8000 fiyat perfomans penceresinden değerlendirdim ama sizin ve diğer arkadaşın yazdığına bakınca ondan vazgeçmek gerek?. Q70 12 bin xh90 13 bine bulunuyor şu an hocam. O paralara başka tavsiye yoksa ikisini bir takip edip düşeni kaparım bu hafta.
Media Markt gece kuşu indiriminde Sony 12bin TL ye düşüyor. Samsungdan daha iyi bir cihaz bana göre .

R Çevrimdışı

repisidan

Yeni Üye
28 Eki 2020
12
50
Rica etsem yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz 3.mesajım bu, cevap alamadım, arada gözden kaçıyor galiba
50U9400 , 50GCU8900, 50UL3A63DT. 50UL3B63DT arasından görüntü kalitesi, görüntü akıcılığı, ve smart ın stabil olması bakımından hangisini tavsiye edersiniz?

C Çevrimdışı

CraxLer

Yeni Üye
19 Eki 2020
7
32
9x serisi 900/950 diye zaten iki "aynı" model
ama Sony bu ve her zaman aynı "çakallığı" uyguluyor bana göre
neyseki bir seriden 5 seri çıkarmamış yine de iyi:hihi

bazı özellikler de farklar var sadece!
HDMIport 2.1 gibi ve bazı değişik özellikler destekler v.s

ufak hileli oynamalar ile bunu farklı gibi gösterip v.s alın size iki modele getirmişler kısaca

detaylı özelliklerini bence sitesinden kontrol et,farketmiyor benim için dersen o zaman ucuz olanını al!
o detayları v.s bence iyi incele,yarın vay keşke öbür seriyi alsaydım deme sonra

Samsung QL8x de OK dir
Tamamdır üstadım. Tavsiyen için teşekkür ederim. Yarın umarım biraz uygun fiyatlı alabilirim. 2 aydır takibimde.

İ Çevrimdışı

İbodrum48

Yeni Üye
10 Kas 2020
4
32
Herkese merhabalar,

55 inç televizyon alacağım fakat iki model arasında kaldım. Hangisini almak daha mantıklıdır sizce... Kullanan veya tavsiye verecek var mı? Bütçem en fazla
10000 TL

SONY 55XH9096
SAMSUNG 55Q80T

( Bu televizyonlar dışında tavsiye varsa alabilirim.)

Seph-y Çevrimdışı

Seph-y

Yeni Üye
2 Haz 2018
12
Eşimle, 2.5 metre uzaktan film, netflix izlemek için 50 inch 4k televizyon bakıyoruz.

Bütçemiz 3000 TL civarında.
50u9400 mü 50u9500 mü yoksa bütçeyi zorlayıp 50pus7505 mi alalım?

Ancak 50pus7505'de ambilight dahi yok gibi gözüküyor ilave 1000 TL'yi neye vereceğimizi anlayamadım.

B Çevrimdışı

bora_yazgan

Yeni Üye
10 Kas 2020
7
42
Merhaba arkadaşlar. En uzak mesafenin 5,5 metre (karşı açıdan) olduğu yandan da Tv nin izleneceği bir odam için Tv almak istiyorum. Ip tv kullanmak, internetten film dizi izlemek, Netflix kullanmak, belgesel, maç seyretmek istiyorum oyun konsolu kullanmıyorum. Android box ım yok. Bu şartlar altında alabileceğim tavsiyelere şimdiden teşekkür ediyorum. Fiyat limitim en yüksek 8 bin liradır. 55 inc düşünüyorum.

Geri
Üst Alt