S Çevrimdışı

santra

Yeni Üye
22 Ocak 2020
45
47
  • Kısmet olursa ilk televizyonumu alacağım kafam baya karışık yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem 3-5 arasında araştırdığım tvlerin boyutu 49-50 inç. Film ve maç izlemeyi seviyorum.
  • Vestelde mağazasında gidip görüntülerine baktım çoğu model de görüntüler hafif takilarak gidiyor gibiydi özellikle bir futbol maçına denk geldim ve bariz farklar ortaya çıktı en akıcı görüntüyü ud9160 modelinde buldum.(9281 yoktu 9280'e baktım). (Garip gelebilir ama sanki smr düşük olunca daha akıcı oluyor gibiydi)
  • Samsung'u incelemek için de mağazaya gittim Q serisi gerçekten çok güzel ama fiyatlar çok uçuk kaçık. Orada tu7000 ve tu8000 serilerini inceledim bunlarda güzel görüntü veriyordu. Ru7100 yoktu inceleyemedim.
  • Velhasıl kelam Sizce
Vestel ud9160 (3,5-4 bin)
Samsung tu7000 veya 8000 (5bin)
Samsung ru 7100 (4,5-5 bin)
Philips 50pus7505 (4bin civarı)

Bunlarıniçinden hangisine bakmamı önerirsiniz veya bunların haricinde şununda görüntüsüne bir bak dediğiniz TV varmıdır ? Şimdiden teşekkür ederim
65 İNÇ digitsu regal derken, BU İKİSİNDEN HANGİSİ SAMSUNG A YAKIN GÖRÜNTÜ VERİR diye sağa sola konu açarken, kendimi 2020 MODEL SAMSUNG UE55TU7000 tv YE KİTLEDİM, BİRAZDAN ALACAM.. BÜTÇEM DOĞRULTUSUNDA EN UYGUN EN GÜZEL GÖRÜNTÜYÜ VEREN BU.. HELE Kİ, 2019 MODEL SAMSUNG UE55RU7100 MODEL İLE RENK FARKINI GÖRÜNCE TAMAM DEDİM... BU FİYATA ALINACAK EN İYİ TELEVİZYON SAMSUNG UE55TU7000.. HERŞEYİ İLE, NETLİĞİ İLE, BERRAKLIĞI İLE, CRYSTAL GÖRÜNTÜ İLE HERKESDEN, KENDİ DİĞER MARKALARINDAN BİLE ÇOK ÇOK İYİ.. PİŞMAN OLMAZSINIZ EMİN OLUN.... OH BE DERSİNİZ İZLEYİNCE... ALIN SİZE 3 TANE LİNK VERİYORUM... BEN SAATLERCE ARAŞTIRDIM... BURADAN BELLİ OLUYOR GÖRÜNTÜ KALİTESİ.... HİÇ BİR TELEVİZYON DA SAMSUNG GÖRÜNTÜ NETLİĞİNİ, AMA BU CRYSTAL MODELİNİN NETLİĞİNİ BERRAKLIĞIIN FARKINI DOYĞUNLUĞUNU VERMEZ..

M Çevrimdışı

metedeniz

Yeni Üye
11 Kas 2020
3
39
öncelikle merhaba böyle bir foruma ilk defa girdim o yüzden mesaj nasıl atacağımı bilemedim bu şekilde atıyorum sorum bora beyle aynı lg mi samsung mu ?
ASLINDA İKİ MODEL VAR AKLIMDA
LG 50nano796 fiyat5.250 yada samsung 50q60t fiyat5.800 fiyatları şuanda indirimden dolayı birbirine yakın kaçırmakta istemiyorum
ilk tabi aklımızda bir model yokken 4.500 dü bütçemiz ama alınca iyisi olsun dedik iyice açıldık evde çocuklarında olduğunu söyleyeyim
bana öneriniz nedir yardımcı olun lütfen beynim aktı gitti teknolojiden çok anlamayan bir bayan olarak bu kadar araştırabildim

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50

albanez albanez üstadın kullanıcı yorumları

F Çevrimdışı

furkan199m

Yeni Üye
11 Kas 2020
7
28

Samsung 40T5300 40'' 101 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV mi yoksa​

Vestel 43U9402 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV mi almalıyım hangisinin panel ve görüntü kalitesi daha iyidir?? evde kullanımda yan açılardan hangisi parlama yapmaz?​

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50

Vestel 43U9402 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV mi almalıyım hangisinin panel ve görüntü kalitesi daha iyidir?? evde kullanımda yan açılardan hangisi parlama yapmaz?​

Samsung'u karşıdan seyredersen çoğu tv den daha güzeldir ama va olması sebebiyle yan açılarda görüntü gidiyor malesef,vestel 43'ler galiba ips eğer öyle ise yan açılarda daha iyi olacağı aşikar.
Adem Helvacı Adem Helvacı üstad bu konuyu daha iyi bilir.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış

vestel IPS Panel galiba bence Samsung al derim açı sorunu yoksa 4K ya takılma daha 4K yayın yok ama dersen Ips panel 4K olsun vestel olsun dersen vestel al derim fiyatları hemen hemen aynı benim favorim Samsung 40T5300
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geri
Üst Alt