albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,383
49 için bulabileceğin en iyi panel budur,ancak ciddi pahalı ve fiyatı da bir kaç aydırÜstada bu cihaz nasıldır ?LG 49NANO866NA Ultra HD
düşemiyor çünkü döviz sürekli yükseliyor!
49 için bulabileceğin en iyi panel budur,ancak ciddi pahalı ve fiyatı da bir kaç aydırÜstada bu cihaz nasıldır ?LG 49NANO866NA Ultra HD
Bir dostumdan öğrendiğim bilgiye göre şu an sınırdan içeriye ürünleri sokmuyorlar bekletiyorlar.Herkese yardimci olmasi acisindan 65 inch TU Serisi paneller ile ilgili Samsung Turkiye’den aldigim resmi cevap” su anda VA panel satisimiz bulunmuyor ve ne zaman gelecegi konusunda da resmi bir bilgimiz bulunmamaktadir”
Geri dönüş için teşekkür ederim. Armudun sapı üzümün çöpü derken tv alamayacağım. Kullanmakta olduğum 40h6270 den kötü olacak hali yok. Bu cihaz için fiyat kovalayacağım ne kadardır ederi?49 için bulabileceğin en iyi panel budur,ancak ciddi pahalı ve fiyatı da bir kaç aydır
düşemiyor çünkü döviz sürekli yükseliyor!
Güle güle kullanın.hayırlı olsun.Bugün itibariyle Toshiba 55UL3B63DT modelini HB den 4.200 TL ye almış bulunmaktayım.
İnsan aldıktan sonra stresi hemen bitiyor. Bundan sonrası şans.
Forumda;
Tavsiyeleri için mightythor hocama.
Forumun her yerinde ki çok çeşitli bilgilendirmeleri için albanez Hocama,
Youtube üzerinden verdiği tavsiye ile Adem Helvacı Hocama,
teşekkürleri borç bilirim.
Stresli bir süreci sayenizde çabucak atlattım.
Merhaba,bütceniz 3.000 TL ama çok az bir farkla bu iki tv den birini fiyatı yükselmeden alın.Bir daha bu boyut ve fiyatı bulamayabilirsiniz.
Tam emin olmasamda 50'lik olan va panel 55 olan ips panel olması lazım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Gecenin 02sinde yazmanın hiç bir mahsuru yok tabii ki ,bende gece giriyorum ,ama aynı soruyu ikilemen ,o an cevap bekliyorsun anlamı çıkarttı bende ,yoksa bir sıkıntı yok sevgili kuzeykentteraspy peki anladım da
gecenin saat 02.00 de yazmanın ne gibi mahsuru var
Adem HelvacıO mu yoksa bu mu daha iyi?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Herkesten farklı tavsiyelerde bekliyorum.
Xiaomi Mi Box S 4K ile kullanabileceğim 2500₺ civarı, smart olmayan F/P cihazlarda önerebilirsiniz.
Ben vatan bilgisayar da gördüm izledim yanında bulunan yerli ve koreli iki rakibini ağlatıyordu.Oled veya Sony XG/H 9500 serisine çıkamıyorsan ok.sony 65xg8096 düşünüyorum nasıldır?
bakalım vesteli iade edebilirsem sony alcamAdem Helvacı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben vatan bilgisayar da gördüm izledim yanında bulunan yerli ve koreli iki rakibini ağlatıyordu.Oled veya Sony XG/H 9500 serisine çıkamıyorsan ok.
Ayrıca 55 düşünürsen Samsung Q70 al çünkü gerçek 100hz bir televizyon almış oluyorsun üstelik Oled lerin en büyük rakibi.
Xg8096 gerçekte 50hz dir (piyasadaki bir çok marka model gibi) ama resim işlemede hepsinden iyidir.IPS geniş görüş açılı bir paneldir.