mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Herkese yardimci olmasi acisindan 65 inch TU Serisi paneller ile ilgili Samsung Turkiye’den aldigim resmi cevap” su anda VA panel satisimiz bulunmuyor ve ne zaman gelecegi konusunda da resmi bir bilgimiz bulunmamaktadir”
Bir dostumdan öğrendiğim bilgiye göre şu an sınırdan içeriye ürünleri sokmuyorlar bekletiyorlar.

R Çevrimdışı

repisidan

Yeni Üye
28 Eki 2020
12
50
Arkadaşlar merhabalar 49 50 inç, ips panel, çok pahalı olmayan, 3500 4000 TL bandında tercihen vestel, 4k tv arıyorum. 4 kişilik aile olduğumuz için yandan izlemek zorunda da kaldığımız için ips tercih ediyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

S Çevrimdışı

serkannitec

Yeni Üye
2 Kas 2020
6
34
49 için bulabileceğin en iyi panel budur,ancak ciddi pahalı ve fiyatı da bir kaç aydır
düşemiyor çünkü döviz sürekli yükseliyor!
Geri dönüş için teşekkür ederim. Armudun sapı üzümün çöpü derken tv alamayacağım. Kullanmakta olduğum 40h6270 den kötü olacak hali yok. Bu cihaz için fiyat kovalayacağım ne kadardır ederi?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
ben 5 kağıt veririm demiştim 2-3ay önce:kiskis
gram oynamadı fiyatı henüz ve korkarım yakında artar!
100Hz/10bit/NANOCell IPS için alternarif pek yok
bir tek LGE den Nano serileri var ve ciddi pahalı
öyle süper paneller filan da değil laf aramızda
örneğin FALD olanları(9x serisi)bu anlamda teknik
olarak kötü veya 866 da FALD değil hadi bunu geçtim
D-LED bile değil,nasıl 5 kağıt veriyorum onuda
anlamış değilim yaw:hmm

A Çevrimdışı

azash

Yeni Üye
31 Eki 2020
8
49
Bugün itibariyle Toshiba 55UL3B63DT modelini HB den 4.200 TL ye almış bulunmaktayım.
İnsan aldıktan sonra stresi hemen bitiyor. Bundan sonrası şans.

Forumda;

Tavsiyeleri için mightythor mightythor hocama.
Forumun her yerinde ki çok çeşitli bilgilendirmeleri için albanez albanez Hocama,
Youtube üzerinden verdiği tavsiye ile Adem Helvacı Adem Helvacı Hocama,
teşekkürleri borç bilirim.

Stresli bir süreci sayenizde çabucak atlattım.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Bugün itibariyle Toshiba 55UL3B63DT modelini HB den 4.200 TL ye almış bulunmaktayım.
İnsan aldıktan sonra stresi hemen bitiyor. Bundan sonrası şans.

Forumda;

Tavsiyeleri için mightythor mightythor hocama.
Forumun her yerinde ki çok çeşitli bilgilendirmeleri için albanez albanez Hocama,
Youtube üzerinden verdiği tavsiye ile Adem Helvacı Adem Helvacı Hocama,
teşekkürleri borç bilirim.

Stresli bir süreci sayenizde çabucak atlattım.
Güle güle kullanın.hayırlı olsun.

S Çevrimdışı

shiro

Yeni Üye
31 Eki 2020
14
28
Merhaba,bütceniz 3.000 TL ama çok az bir farkla bu iki tv den birini fiyatı yükselmeden alın.Bir daha bu boyut ve fiyatı bulamayabilirsiniz.
Tam emin olmasamda 50'lik olan va panel 55 olan ips panel olması lazım.

O mu yoksa bu mu daha iyi?

Herkesten farklı tavsiyelerde bekliyorum.
Xiaomi Mi Box S 4K ile kullanabileceğim 2500₺ civarı, smart olmayan F/P cihazlarda önerebilirsiniz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy teraspy peki anladım da
gecenin saat 02.00 de yazmanın ne gibi mahsuru var
Gecenin 02sinde yazmanın hiç bir mahsuru yok tabii ki ,bende gece giriyorum ,ama aynı soruyu ikilemen ,o an cevap bekliyorsun anlamı çıkarttı bende ,yoksa bir sıkıntı yok sevgili kuzeykent :ok
Ama ben olsam android tv almam,bir telefon kadar hafızaları yok,iş yapar mı kısa vadede evet ,ama uzun vadede hayır (şahsi görüşümdür)

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
O mu yoksa bu mu daha iyi?

Herkesten farklı tavsiyelerde bekliyorum.
Xiaomi Mi Box S 4K ile kullanabileceğim 2500₺ civarı, smart olmayan F/P cihazlarda önerebilirsiniz.
Adem Helvacı Adem Helvacı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sony 65xg8096 düşünüyorum nasıldır?
Ben vatan bilgisayar da gördüm izledim yanında bulunan yerli ve koreli iki rakibini ağlatıyordu.Oled veya Sony XG/H 9500 serisine çıkamıyorsan ok.

Ayrıca 55 düşünürsen Samsung Q70 al çünkü gerçek 100hz bir televizyon almış oluyorsun üstelik Oled lerin en büyük rakibi.

Xg8096 gerçekte 50hz dir (piyasadaki bir çok marka model gibi) ama resim işlemede hepsinden iyidir.IPS geniş görüş açılı bir paneldir.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
39
Adem Helvacı Adem Helvacı

Ben vatan bilgisayar da gördüm izledim yanında bulunan yerli ve koreli iki rakibini ağlatıyordu.Oled veya Sony XG/H 9500 serisine çıkamıyorsan ok.

Ayrıca 55 düşünürsen Samsung Q70 al çünkü gerçek 100hz bir televizyon almış oluyorsun üstelik Oled lerin en büyük rakibi.

Xg8096 gerçekte 50hz dir (piyasadaki bir çok marka model gibi) ama resim işlemede hepsinden iyidir.IPS geniş görüş açılı bir paneldir.
bakalım vesteli iade edebilirsem sony alcam

C Çevrimdışı

Collocoast

Yeni Üye
3 Kas 2020
10
34
İyi günler ufak bir tavsiye ize ihtiyacım var, vestel 58u9500 TV satın aldım kurulum yapılırken şerit halinde servis ölü piksel tespit etti ve raporu tutup iade istedik, bugün vestel beni arayıp bu modelin ve başka üst modelin olmadığını ama istersem regal 58r7540u modelini verebileceklerini yada fatura bedeli kadar alışveriş çeki (4050tl) verebileceklerini söylediler sizce ne yapmalıyım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, inanın günlerdir çok mutsuzum.

• TEKNOwest TEKNOWEST Hocam bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt