valla kimse gazlamadı da hani 7 binlik bantta o uygun olduğu için onu düşündüm,,hani vestelden iyi olur mu belki diyekardeş kim sana gazladı o LG yi
Her konuya aynı mesajı yazmana gerek yok sevgili kuzeykent,zaten saat gecenin 02si neredeyse ,yarın bir ara mutlaka cevap verilir sorunaToshiba 43UA3A63DT 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart
ya da
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.panel ve diğer özellikler bakımından hangisini tavsiye edersiniz
cevaplayabilirmisiniz kıymetli Albenez bey Fikoloji ve diğer kıymetli arkdaşlar
Televizyonunuzu seyrediyormusunuz?Seyrediyor ve görüntüden memnunsanız bence dokunmayın.
Tv nizin paneli hakkında VESTEL Panel Bilgi hattı bu başlıktan seri numarasının fotoğrafını göstererek bilgi edinebilirsiniz.
LG UM7100 gibi ips panel ise hemen hemen aynı görüntüyü verir.Va panel ise Lg'den daha fazla kontrast oranına sahiptir fakat izleme açıları daha düşüktür.
Aslında tavsiye forumu olmamıza rağmen televizyon konusunda tavsiye başlığımızın olmaması değişik bir durumdu.
Bu eksiğimizi de gidermiş oldunuz elinize sağlık Egemen kardeşim ?
Ben de elimden geldiğince destek o
bence unut onuvalla kimse gazlamadı da hani 7 binlik bantta o uygun olduğu için onu düşündüm,,hani vestelden iyi olur mu belki diye
peki bekliyoruz iyi günler dilerizHer konuya aynı mesajı yazmana gerek yok sevgili kuzeykent,zaten saat gecenin 02si neredeyse ,yarın bir ara mutlaka cevap verilir soruna
Gaming için Samsung lar en iyisi sayılır ancak 2.1 port desteği bildiğim kadarıyla yok!albanez Sayın hocam merhabalar,
Bana hdmı 2.1 olan ( ps5 için), kaliteli bir şekilde film ve maç izleyebileceğim 55 inç bir televizyon ne önerirsiniz? ( Oled hariç)
çoğunlukla daha ucuz maliteli oldukları için ve de daha fazla bu ebatlara ilgi olduğundan dolayıBugun usenmedim magaza magaza dolastim. 65 inch TU serisi panellerin hepsi IPS cikti. Bir tane bile VA panel yoktu. 7000-8000-8500 hic farketmeksizin. Vatan, Mediamarkt, Teknosa. 65 ve 43 ler IPS diger boyutlar VA. Hepsi IPS ise Samsung 65TU8000 mi LG65UN8100 mu? Tesekkur ederim