Philips 50 pus7805 epey.comda karşılaştırmada samsungdan daha iyi duruyor puan olarakMerhaba bütcenizi mümkünse 1000 TL daha arttırabilirseniz 50 PUS 8505 alın.Oled'ler haricinde Philips'in en iyi tv si budur.Olmuyorsa Samsung 50 TU 7000'e bakın.
Philips 50 pus7805 epey.comda karşılaştırmada samsungdan daha iyi duruyor puan olarakMerhaba bütcenizi mümkünse 1000 TL daha arttırabilirseniz 50 PUS 8505 alın.Oled'ler haricinde Philips'in en iyi tv si budur.Olmuyorsa Samsung 50 TU 7000'e bakın.
Abi biraz araştırma yaptım, elektronik marketleride gezdim. Birkaç model radarıma takıldı, sizden yardım istiyorum. Philips 65PUS8505 (8900 TL), Sony KD-65XG7096 (7500 TL), Sony KD-65XG8096 (8900 TL), Samsung 8500TU (8000 TL). Birde Grundig Londra 65 GCU 9805 ancak Grundig pahalı biraz, yaklaşık 11000 Tl civarı. Şimdi bunlar arasından öneriniz nedir ya da bunların dışında da öneriniz olur mu?önce şuna cevap vereyim O Pany VT yi satan çakalın en önde gidenidir!
hatta ben onu şikayet ettim yönetime,bazı laflarından dolayı millete posta
koyar gibi ilanmı olur demiştim tınlamadılar,küfür ettirmesin adamı şimdi
ülen Pio KRP 500/600 bile olsa artık o para etmez,herif 13.5 kağıt yazmış
PDP işi artık bitti,düşünme bile o sendeki 42lik olanı ise dursun,nasılsa daha çok uzun yıllar
gidebilir
panel 65 lik oldumu ve LCD ekran olursa 100Hz lik iyi bir şey olması gerekiyor!
iyi bir şey için adres Sony/Samsung;
>Sony için modele takılma,araba almıyorsun!
ama bazı uyanıklar 2018/2019 modelleri de hala pahalı satıyorlar sıfır veya teşhir!
>Samsung da ise model bana göre önemlidir! çünkü her yıl herifler geri düşüyorlar
QLED lere bakacaksın,diğerlerine hiç bakma bile
biraz araştır bakalım fiyatlar v.s olarak
yaw Pio cu adama LCD tavsiyesi vermek biraz zor oluyor,hani OLED desen bas şunu al diyebilirim
ama LCD lerin hemen hepsi Pio dan sonra bir şekilde insanı zor kesiyor
Philips 7805 iyi bir televizyon sizi üzmez ama işletim sistemi saphi denilen fazla bir özelliği olmayan bir sistem büyük ihtimalle Disney Plus gelmeyebilir,o yüzden android işletim sistemli 8505'i önerdim ayrıca daha yüksek parlaklık ve kontrasta sahipPhilips 50 pus7805 epey.comda karşılaştırmada samsungdan daha iyi duruyor puan olarak
Ben araya girip fikrimi beyan edeyim Sony 8096'yı görüp çok beğendiğim için bunların içinde 1.olarak 8096 yı öneririm 2.Samsung.3.PhilipsAbi biraz araştırma yaptım, elektronik marketleride gezdim. Birkaç model radarıma takıldı, sizden yardım istiyorum. Philips 65PUS8505 (8900 TL), Sony KD-65XG7096 (7500 TL), Sony KD-65XG8096 (8900 TL), Samsung 8500TU (8000 TL). Birde Grundig Londra 65 GCU 9805 ancak Grundig pahalı biraz, yaklaşık 11000 Tl civarı. Şimdi bunlar arasından öneriniz nedir ya da bunların dışında da öneriniz olur mu?
65 inç en uygun vestel 65u9500 gözüküyor o halde bu dediklerinize göre çünkü fiyatı 4-5 arası;)"EPEY" filan....
yaw bunları sallayın geçin beyler,hiç bakmayın bile bu siteye!
1-Tekrar yazıyorum adam gibi değilse de eli ayağı düzgence bir IPS aranıyorsa NANOCell/100Hz-10bit
TV bakılacaktır ve elde tek bir adres vardır o da LGE;zaten başka NANO da yapan yok,ancak bu panelin
bazı dezavantajları sebebiyle her adam da gitmez!
2-VA/100Hz-10bit çok çok az panel kaldı bunlar dan!
bana göre en iyileri Samsung QLED ler dir 6/7/8/9 serisi ve Sony den de XH900/950 serisidir
ben diğer ıvır-zıvır özellikleri+Smart hikayesi+DVision/DAtmos v.s bunlara bakmıyorum hatta HDMI2.1 porta da
bakmıyorum,ama sizler bakabilirsiniz!
o yukarıda bahsettiğim Samsung/Sony için OK derken bu aşağısında yazdığım özelliklerin yine bazıları bu
absürt rakamlara satılan TV lerin bazılarında yoktur,bunu bilesiniz diye yazdım,sonra kalkıp yaw bu panel de
2.1 port yokmuş bana söylenmeyin ya da DVison yokmuş diye...
Bu bahsettiğim TV ler bana göre de iyiler ama ben rakamlarını sevmediğim için bana göre aslın da çok kötüler!
kararı size kalıyor bunların
Ayrıca 10 kağıt para veren 13 de verebilir diye düşünmekteyim yani hamama giren terler yaw
bu devir de 10 kağıda LCD almak bana göre bir iş değildir!
+++
65 için ne IPS ne de VA olursa 100Hz den aşığısı olmaz,almayın veya ebatı küçültün(max.55)öyle bakın
+++
Sony lerin IPS olanları felaket pahalı bana göre,bunun yerine gidin yine pahalı olan NANO-LGE alın!!
hiç olmazsa haybeye MARKA ya para bayılmamış olursunuz(Sony için yazıyorum bunu)
VA olacaksa ki burada herkes VA cı görünüyor gibi,o zaman illa OLED olmaz LCD alırım diyen adamlar varsa gitsin
Samsung 6-9 arası serileri veya Sony den XH9x/95 lere baksın,başka da zaten alternatif de yoktur
++
10 kağıt veren adam bir zahmet gitsin bir tane de Android BOX alsın yaw,karıştırmayın şimdi böyle seviyeli
panelleri SMART la yok Android le filan diye! veya ucuzundan bir tane Mi S Box alsın NFlix v.s stream aboneliği de
varsa bundan izlesin!
Panellerin Android olanlarının GPU ları vasat dır ya da kötüdür! bir tek bana göre Sony nin bazı serileri bu konuda
iyidir ve her ne kadar eski bir GPS modeli olsa da MALI860 kullanılan Sony ler bu konuda çok iyidir!
Paneli alacak kişinin "MediaPlayer" işi fazlaysa veya önemliyse v.s o zaman BOX kullanması yine çok daha iyidir!
++
IPS için LGE dışında ben tek bir tavsiye yapmam(NANOCELL olursa tabiki)
Sony yi de IPS olanlarını yine almam,o rakamlar da gezenler LGE ye gitsinler!
Philips 65/8505 yaramaz kısaca!(IPS ve düşük spec.lidir)
ama benim de kullandığım 55/58 ler VA dır yine "düşük spec." dir bunlar da! veya çok isteyen olursa
benim 55lik 8505 satılıktır 5 kağıda dileyene aynen postalarım
Samsung 2020 model(QLED ler hariç veya 50lik QLED ler de dahil) kısaca T serisi komple hikaye!
aynen M/N/R lerde olduğu üzere!(yine QL ler hariç tabiki)
7/10 kağıt arasın da gezenlerin işi bu bakımdan biraz zordur,iyice olanlar biraz daha pahalıdır!
ya da yerliye takılacaksınız ama ben 65 tavsiye yine etmem bunlardan da
10 kağıdı geçeceksiniz LCD için bile ya da OLED lere kadar çıkacaksınız
ama bunların hiç birisi bu kadar etmez diyenler varsa örneğin benim gibi o zaman yerliye takılacaksınız!
ancak Arçelik Grubu en iyisi ama fiyatlarıda o derece kötü!
Grundig den bahsediyorum! ayrıca bunlar IPS ve her adama da gitmez,bana güzel gidiyor laf aramızda!
ancak manyak fiyatlar da geziyor bu panel yaw
yukarıda arkadaş yazmış şaka gibi yaw 11 kağıda IPS/65 Grundig mi var bu memleket de!
gerçi bu bana da uyar ama fiyat uymaz,bu paneli henüz duymadım ve de görmedim ama sanırım
bu da NANO dur,öyle olsa bile o para etmez koy o zaman 2/3 daha üzerine OLED al
3.5 metre mesafeden ve karşıdan film ve futbol izlemek için hangi marka model ya da hangi büyüklükte tv tavsiye edersinizevet ebat büyüdükçe bazı paneller de bütçe zorlanıyor
Vestel olabilir o ebat o fiyat için
Abi o halde geçici bir süre edecek yerli birşey alsam ne önerirsiniz? Vestel, Toshiba v.b. Marka ve model ne önerirsiniz? 10 bini geçipte LCD almam açıkcası. 65 lik Oledler de baya pahalı. Bana nokta atışı bi yardım edinde bu işkenceden kurtulayım abi)evet ebat büyüdükçe bazı paneller de bütçe zorlanıyor
Vestel olabilir o ebat o fiyat için
10 kağıt "LCD" için geçilmez!Abi o halde geçici bir süre edecek yerli birşey alsam ne önerirsiniz? Vestel, Toshiba v.b. Marka ve model ne önerirsiniz? 10 bini geçipte LCD almam açıkcası. 65 lik Oledler de baya pahalı. Bana nokta atışı bi yardım edinde bu işkenceden kurtulayım abi)