Onları da ben buldum Panel innolux 5000 kontrast var direct led 10 bit (frc). İnnolux panelin mercedesi bana göre Her açıdan piyangoyu yakalamışız boşuna gözüme güvenmemişim. Direct led bir va olsa demiştim hep albani hoca da motion iyi diyor 3000 bine 6-7 binlik panelde olmayan özellikler var e vallahi helal olsun grundige Albani hocam bu grundige sen dikkat çekmeseydin incelemezdim sana da çok teşekkür ederim emeklerin çok.Rica ederim ben araştırdım TV'nin neci olduğunu. Tasarım çinli Skyworth 50G2A diye bir model, anakart ise Mstar MSD6586 lı bir anakart. Yazılım Arçelik in kendi Ultralogic 4k yazılımı panel VA ama hakkında tam net bir bigiye ulaşmak için arka kapağı sökmek lazım servis menüsünde yazmıyor bilgisi.
Onları da ben buldum Panel innolux 5000 kontrast var direct led 10 bit (frc). İnnolux panelin mercedesi bana göre Her açıdan piyangoyu yakalamışız boşuna gözüme güvenmemişim. Direct led bir va olsa demiştim hep albani hoca da motion iyi diyor 3000 bine 6-7 binlik panelde olmayan özellikler var e vallahi helal olsun grundige Albani hocam bu grundige sen dikkat çekmeseydin incelemezdim sana da çok teşekkür ederim emeklerin çok.
Ben o bilgilere güvenemedim ürün burada montajlandığı için panel farklı olabilir. Anakart tamamen farklı çünkü. Kasanın buradan geldiği kesin ama geri kalanı hakkında emin olamayız.Onları da ben buldum Panel innolux 5000 kontrast var direct led 10 bit (frc). İnnolux panelin mercedesi bana göre Her açıdan piyangoyu yakalamışız boşuna gözüme güvenmemişim. Direct led bir va olsa demiştim hep albani hoca da motion iyi diyor 3000 bine 6-7 binlik panelde olmayan özellikler var e vallahi helal olsun grundige Albani hocam bu grundige sen dikkat çekmeseydin incelemezdim sana da çok teşekkür ederim emeklerin çok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yerli etiketi alabilmesi için burada montaj şart zaten bu sebeple parçalar burada birleşir zaten üretimi parçası tasarlanmış modelde değişiklik ekonomik olmaz zaten bizimkiler va cı değil ips ci bunlara kalsa ips takarlardı çünkü çok ucuz ben tv kalitesine resmine bakarak bu bilgilerin doğru olduğuna emin oldum diyebilirim tabi açıp sökmeden kesin bilemeyiz.Ben o bilgilere güvenemedim ürün burada montajlandığı için panel farklı olabilir. Anakart tamamen farklı çünkü. Kasanın buradan geldiği kesin ama geri kalanı hakkında emin olamayız.
Anakart orjinal TV de Androidli bizim Grundig de farklı o yüzden değişiklikler olmuş olabilir.Yerli etiketi alabilmesi için burada montaj şart zaten bu sebeple parçalar burada birleşir zaten üretimi parçası tasarlanmış modelde değişiklik ekonomik olmaz zaten bizimkiler va cı değil ips ci bunlara kalsa ips takarlardı çünkü çok ucuz ben tv kalitesine resmine bakarak bu bilgilerin doğru olduğuna emin oldum diyebilirim tabi açıp sökmeden kesin bilemeyiz.
50 olana bak 58 değil!58GCU 8900B nasıldır, açıkçası 50 GCU 8900 B hakkında olumlu yorumlar okuyunca, bu modele yöneldim. Genellikle 58 lerde Samsung panel kullanıldığı yazılmış, şuan TV vatan bilgisayar da stokta gözüküyor, 12 den sonra dün geceki gibi bir indirim gelirse almayı düşünüyorum
Merhabalar hocam, 82ru8000 hakkındaki düşünceniz nedir? Orta karar bir tv arıyorum, 75 veya en fazla 82 inç tv bakıyorum. 17000 tl ye var sıfır. 5 metre izleme mesafem var. Şuan 65 inç kullanıyorum ama ufak geliyor. Kullandığım tv de samsung ru7400 ve memnunum görüntü kalitesinden. 82ru8000 kafama yatıyor ama başka bir şey bakmaya gerek var mı acaba.evet aynen öyledir
Teşekkürler, açıkçası 50 olanı boyut bakımından yetersiz, 58 yada 65 ekran panel arayışındayım50 olana bak 58 değil!
Samsung panel işi de şehir efsanesi oldu artık yaw
Samsung bu işleri Çin lilere devretti artık
Fiyat performans cihazı diyebilirim.Alın pişman olmazsınız..Merhabalar hocam, 82ru8000 hakkındaki düşünceniz nedir? Orta karar bir tv arıyorum, 75 veya en fazla 82 inç tv bakıyorum. 17000 tl ye var sıfır. 5 metre izleme mesafem var. Şuan 65 inç kullanıyorum ama ufak geliyor. Kullandığım tv de samsung ru7400 ve memnunum görüntü kalitesinden. 82ru8000 kafama yatıyor ama başka bir şey bakmaya gerek var mı acaba.
Sabah Gidip bakacağım. İşin kötü tarafı 65 inç tv elimde kalacak. 2. El piyasası berbat, bana göre değil. Sanırım 65 inç tv yi annemlere vereceğim artık.Fiyat performans cihazı diyebilirim.Alın pişman olmazsınız..