F Çevrimdışı

FİLMCİ

Yeni Üye
10 Kas 2019
32
47
valla ben uzun yıllardır BOX çıyım yaw:ok
eskiden paneller de SMART işi pek yoktu veya bazılarında vardı v.s
ben o zamanlar dan başladım BOX kullanmaya,sanırım 15 veya 20
tane Box alıp sattım bugüne kadar:kiskis
halen de elimde 2 tane orta seviye Box var!

panellerin Smart işleriyle işim olmaz benim,geçenlerde Grundig sattım
Smartı dandik idi,Arçelik grubu bu konuda bana göre hikaye!
en fazla YouTube izlerim zaten ondan da hiç birinde sanırım sorun yok

ancak 50/8900 için 2900 gibi bir fiyat da çok çok iyi yaw(buna döviz
kurları artışını da ilave ediyorum! netice de hepsi Çin de dolarla ithal
malzeme bunlar) olaya "YERLİ" diye bakmayın yaw,nesi yerli bunun
sadece montajlayan adamlar TÜRK işi gerisi Çin işi yaw:haha

yani kurlar arttıkça yerli dediğiniz mallar da artacaktır,ayrıca yerli nerede
kardeşim arayın bulun o zaman,bir tek bizler kaldık harbi yerli ve hayatımız
ithal ikemesi mallarla geçiyor

bugün markete gittim "yeşil mercimek" aldım,harbi KANADA malı
yeşil mercimek senelerdir Kanadan dan ithal edilmektedir:haha1
hadin buyrun kaşıklayın afiyetle
2900 teşhirdi bir yıl garanti veriyordu vazgeçtim horizon77 kardeşim sağolsun vatanda bize nazire gibi indirim geldi 3199 a sıfır aldık bakalım gelince ********* inşallah dediğin gibi va panel çıkar filmciyiz sonuçta?

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
2900 teşhirdi bir yıl garanti veriyordu vazgeçtim horizon77 kardeşim sağolsun vatanda bize nazire gibi indirim geldi 3199 a sıfır aldık bakalım gelince ********* inşallah dediğin gibi va panel çıkar filmciyiz sonuçta?
Panel VA sizin için fotoğraflarını çekmiştim ama atamadan kararınızı vermişsiniz. Hayırlı olsun umarım beğenirsiniz. Bu arada USB den dosya oynatması gayet iyi benim kütüphanem düşük-orta bitrate h265 dosyalardan oluşuyor h265 mkv dosyayı açtı ve oynattı görüntü kaliteside 1080p olmasına rağmen muazzam netti. Işık sızması ve siyah seviyeleri çok iyi o yönde bir şüpheniz de olmasın. Bunun dışında FLAC müzik dosyası denedim onu da açtı.

Y Çevrimdışı

yekecekto

Yeni Üye
28 Eki 2020
8
45
Albanez üstad 2011 yılında senden zehirlenerek:) zar zor çok az kullanılmış bir pioneer kuro 42xa tv almıştım. TV hala taş gibi çalışıyor ancak yeni evde küçük kaldı biraz. Yaklaşık 5-6 mt den izliyoruz. Şimdi pio yu ayrı bir odaya alıp salona 65 inç bir tv alacağım. Yıllar sonra seni burda buldum :)). Marka takıntım sadece pio ve sharp için vardı. Bana önereceğin tv ne olabilir? 65 inç yazdım ama 60, 70 inçte olabilir. OLED ler çok pahalı geliyor bana, ama uygun fiyatlı benim bilmediğim OLED varsa önerebilirsin tabii. Teşekkürler.

C Çevrimdışı

candormen

Yeni Üye
15 Ağu 2020
4
40

İndirimli ürünler- İndirim süresi bilinmiyor

grun.png

Grundig GCU8900 3199

F Çevrimdışı

FİLMCİ

Yeni Üye
10 Kas 2019
32
47
Panel VA sizin için fotoğraflarını çekmiştim ama atamadan kararınızı vermişsiniz. Hayırlı olsun umarım beğenirsiniz. Bu arada USB den dosya oynatması gayet iyi benim kütüphanem düşük-orta bitrate h265 dosyalardan oluşuyor h265 mkv dosyayı açtı ve oynattı görüntü kaliteside 1080p olmasına rağmen muazzam netti. Işık sızması ve siyah seviyeleri çok iyi o yönde bir şüpheniz de olmasın. Bunun dışında FLAC müzik dosyası denedim onu da açtı.
Ben daha önce mm da görmüştüm gcu9800 incelerken yav bu ne ki bu da güzelmiş dedim inceleyememiştim dün son vatanda inceledim öyle aldım panel ciddi güzel anakart vs bence kalite yoksa bu resim zor ama tabi iddia edemem teknik detaya ulaşamıyorum. Bu arada bayağı yol gösterdin çok teşekkür ederim.

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Ben daha önce mm da görmüştüm gcu9800 incelerken yav bu ne ki bu da güzelmiş dedim inceleyememiştim dün son vatanda inceledim öyle aldım panel ciddi güzel anakart vs bence kalite yoksa bu resim zor ama tabi iddia edemem teknik detaya ulaşamıyorum. Bu arada bayağı yol gösterdin çok teşekkür ederim.
Rica ederim ben araştırdım TV'nin neci olduğunu. Tasarım çinli Skyworth 50G2A diye bir model, anakart ise Mstar MSD6586 lı bir anakart. Yazılım Arçelik in kendi Ultralogic 4k yazılımı panel VA ama hakkında tam net bir bigiye ulaşmak için arka kapağı sökmek lazım servis menüsünde yazmıyor bilgisi.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Albanez üstad 2011 yılında senden zehirlenerek:) zar zor çok az kullanılmış bir pioneer kuro 42xa tv almıştım. TV hala taş gibi çalışıyor ancak yeni evde küçük kaldı biraz. Yaklaşık 5-6 mt den izliyoruz. Şimdi pio yu ayrı bir odaya alıp salona 65 inç bir tv alacağım. Yıllar sonra seni burda buldum :)). Marka takıntım sadece pio ve sharp için vardı. Bana önereceğin tv ne olabilir? 65 inç yazdım ama 60, 70 inçte olabilir. OLED ler çok pahalı geliyor bana, ama uygun fiyatlı benim bilmediğim OLED varsa önerebilirsin tabii. Teşekkürler.
senin gibi binlerce insanı zehirledim ben yaw Pio lar için:haha

şimdi 5/6mt.den 42 ebat ciddi ufak kalır,büyütmek gerekir
ancak senin karşına bir daha Pio gibi birisi gelmeyecektir onuda bilmiş ol
ülen bu ne biçim kırmızı veya mavi deme veua göküyüzüne bakınca(panelden tabiki)
ülen böyle bir gköyüzü rengi varmı deme sakın....

gibi doğru olmayan renkler çıkacaktır,örneğin turkuaz tonlarında gökyüzü gibi:kas
"geceler" ise tam bir ayrı alem gibi diye devam ediyor

neyse bunları geçtim OLED leri de geçtim,ama Pio dan inip de LCD ye binmek bana göre
At-Eşşek olayı gibi yaw,hiç olmazsa OLED lere bin derim ama bütçeye takılıp kalıyor
insanlar da haklı olarak

OLED lere pahalı diyen adama Samsung/Sony nin de en üst segmentleri bana göre yine
pahalı gelebilir??? hele de ebat 65 ve üstü ise

laf aramızda bütçe nedir kardeşim??

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Rica ederim ben araştırdım TV'nin neci olduğunu. Tasarım çinli Skyworth 50G2A diye bir model, anakart ise Mstar MSD6586 lı bir anakart. Yazılım Arçelik in kendi Ultralogic 4k yazılımı panel VA ama hakkında tam net bir bigiye ulaşmak için arka kapağı sökmek lazım servis menüsünde yazmıyor bilgisi.
sana sanırım bu konuda başka bir başlıktan cevap vermiştim diye hatırlıyorum
Arçelik grubu diğerlerinden bana göre epeyi farklı(TV den bahsediyorum)
kısaca çok daha iyiler veya Nano ilede çok ciddi iyiler(gerçi artık üretmiyorlar)

hiç bir yerine bakmayın,yazılım işinin arkası Rus/Ukranya çıkar:hihi

Motion olarak çok iyiler,ben Grundig de aldığım motion lezzetini bu yeni aldığım Philips
8505 den alamıyorum!!

8900 paneli de alt komşuma geçen sanırım Eylül gibi aldık ve çok memnun
her panelde olan makul seviyelerdeki bulutlanma ve ışık kaçırma bunda da vardır
ama gerçekten ciddi az ve panel de VA olduğu için Baclit/Bright seviyesini biraz daha
düşürdüm böylece manzara daha da iyi oldu

A Çevrimdışı

AmehmetAltay

Yeni Üye
23 Eki 2020
26
47
LG 49Nano866 tv yi dün kurdular. Kumanda da Netflix tuşu var ama bastığımda uygulama yok diyor. Prime video, movies, youtube vs yüklü ve sorunsuz çalışıyor ama netflix yüklü değil. Müşteri hizmetlerini arayacağım ama bu işin basit bir çözümü var mıdır. Tarayıcı üzerinden girmek dışında..m

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
LG 49Nano866 tv yi dün kurdular. Kumanda da Netflix tuşu var ama bastığımda uygulama yok diyor. Prime video, movies, youtube vs yüklü ve sorunsuz çalışıyor ama netflix yüklü değil. Müşteri hizmetlerini arayacağım ama bu işin basit bir çözümü var mıdır. Tarayıcı üzerinden girmek dışında..m
şimdi tam adamına sordun bunu:haha

abi ben panelin böyle ıvız-zıvır işlerine hiç bakmam ve çakmam bile

bence fazla kurcalama,önce LGE/TR MH lerini ara,belki çözüm sunabilirler
veya kumanda da örneğin "eşleştirme" olayı varsa bunu denersin(bazı TV lerde böyle
bir durum vardır!) baktın çözüm bulamadılar o zaman Servis kaydı açtır,gelip baksınlar

Not;teknik bir sıkıntı varsa onu görürler..

Ancak sen "uygulama yok" diyorsan o zaman yükle!

Bir diğer durum da NF her ülke için özel anlaşmalar yoluyla kullanım sağlıyor!
senin modelin de mutlaka lisansı vardır ama belki ülke bazlı olarak sonradan yükleniyor
olabiliyor!

Örneğin USA/Canada için böyle değildir;ve hepsi yüklü+çalışıyor durumda dır!
sadece ücretli uygulamalar içinde promosu varsa ne ala yoksa sen ücretini ödeyerek açarsın

Y Çevrimdışı

yekecekto

Yeni Üye
28 Eki 2020
8
45
senin gibi binlerce insanı zehirledim ben yaw Pio lar için:haha

şimdi 5/6mt.den 42 ebat ciddi ufak kalır,büyütmek gerekir
ancak senin karşına bir daha Pio gibi birisi gelmeyecektir onuda bilmiş ol
ülen bu ne biçim kırmızı veya mavi deme veua göküyüzüne bakınca(panelden tabiki)
ülen böyle bir gköyüzü rengi varmı deme sakın....

gibi doğru olmayan renkler çıkacaktır,örneğin turkuaz tonlarında gökyüzü gibi:kas
"geceler" ise tam bir ayrı alem gibi diye devam ediyor

neyse bunları geçtim OLED leri de geçtim,ama Pio dan inip de LCD ye binmek bana göre
At-Eşşek olayı gibi yaw,hiç olmazsa OLED lere bin derim ama bütçeye takılıp kalıyor
insanlar da haklı olarak

OLED lere pahalı diyen adama Samsung/Sony nin de en üst segmentleri bana göre yine
pahalı gelebilir??? hele de ebat 65 ve üstü ise

laf aramızda bütçe nedir kardeşim??
Abi bütçeyi çok dar tutmamaya çalışıyorum, 10 bine kadar çıkarım. Senden beklentim tam bir F/P ürünü önermen. Smart özellikleri falan hiç umrumda değil açıkcası, gerçekten bütçem çerçevesinde iyi bir panel almak istiyorum. Aslına webde ikinci el Panasonic vt satan var ama 13500 istiyor. Sen ne dersen onu alacağım. Bu konuda tam biat ettik sana :)).

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
önce şuna cevap vereyim O Pany VT yi satan çakalın en önde gidenidir!
hatta ben onu şikayet ettim yönetime,bazı laflarından dolayı millete posta
koyar gibi ilanmı olur demiştim tınlamadılar,küfür ettirmesin adamı şimdi

ülen Pio KRP 500/600 bile olsa artık o para etmez,herif 13.5 kağıt yazmış:haha1

PDP işi artık bitti,düşünme bile o sendeki 42lik olanı ise dursun,nasılsa daha çok uzun yıllar
gidebilir

panel 65 lik oldumu ve LCD ekran olursa 100Hz lik iyi bir şey olması gerekiyor!
iyi bir şey için adres Sony/Samsung;

>Sony için modele takılma,araba almıyorsun!
ama bazı uyanıklar 2018/2019 modelleri de hala pahalı satıyorlar sıfır veya teşhir!

>Samsung da ise model bana göre önemlidir! çünkü her yıl herifler geri düşüyorlar
QLED lere bakacaksın,diğerlerine hiç bakma bile

biraz araştır bakalım fiyatlar v.s olarak

yaw Pio cu adama LCD tavsiyesi vermek biraz zor oluyor,hani OLED desen bas şunu al diyebilirim
ama LCD lerin hemen hepsi Pio dan sonra bir şekilde insanı zor kesiyor

Geri
Üst Alt