I Çevrimdışı

ismailcan17

Yeni Üye
30 Eyl 2020
15
34
Arkadaşlar merhaba araniza yeni katıldım ve bir konuda yardımınız lazım.

Ben evimde 60pb690 LG plazma kullanıyordum ve çokta memnundum. Fakat evimi değiştirince yeni oturma odam çok güneş aldığından ( ne kadar perde çekili de olsa aydınlık oluyor )plazma tv izlemek imkansızlaşıyor. Bu yüzden led tv almaya karar verdim ve vestelin 55u9500 serisini araştırırken a101 de 2900tl ye hi leve v 55uhl1000 gördüm.
Tv sadece uydu kanalları izlenecek bazen netflix ve youtube uygulaması kullanılabilir. Onun haricinde usb fen film izlenebilir.oturma düzenimde doğrudan tv karşısı. Benim için mantıklı olan hangisi olur.? Anladığım kadar iki tv de samsung ve va panal kullanıyor

T Çevrimdışı

TNTBT

Yeni Üye
28 Eyl 2020
35
44
3000-3500 liraya kadar 50-55 inç 4K smart tv bakıyorum.Android olmasın.İçinde eba programı olsa fena olmaz.Görüntü kalitesi,ses yüksekliği makul düzeyde olabilir.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,390
Arkadaşlar merhaba araniza yeni katıldım ve bir konuda yardımınız lazım.

Ben evimde 60pb690 LG plazma kullanıyordum ve çokta memnundum. Fakat evimi değiştirince yeni oturma odam çok güneş aldığından ( ne kadar perde çekili de olsa aydınlık oluyor )plazma tv izlemek imkansızlaşıyor. Bu yüzden led tv almaya karar verdim ve vestelin 55u9500 serisini araştırırken a101 de 2900tl ye hi leve v 55uhl1000 gördüm.
Tv sadece uydu kanalları izlenecek bazen netflix ve youtube uygulaması kullanılabilir. Onun haricinde usb fen film izlenebilir.oturma düzenimde doğrudan tv karşısı. Benim için mantıklı olan hangisi olur.? Anladığım kadar iki tv de samsung ve va panal kullanıyor

iyi de bunlar da yansıma/parlama yapacak!

PDP ler belki daha fazla yapar ama pratik çözüm olarak da örneğin "Black-out" dediğimiz perdelerden
yaptırırsan o olayı tamamen veya oldukça kısmen aşarsın

A Çevrimdışı

Akrep2048

Yeni Üye
27 Ağu 2020
5
34
önümüzdeki haftalarda A101 de satışa çıkacak hi level 50uhl670cihaz hakkında bilgi sahibi olanlar varmı acaba

I Çevrimdışı

ismailcan17

Yeni Üye
30 Eyl 2020
15
34
iyi de bunlar da yansıma/parlama yapacak!

PDP ler belki daha fazla yapar ama pratik çözüm olarak da örneğin "Black-out" dediğimiz perdelerden
yaptırırsan o olayı tamamen veya oldukça kısmen aşarsın
Haklisiniz zaten ben bunu düşündüm ve çok güneş alan cama blackout perde taktım fakat yinede aydınlık olduğundan plazma renkleri çok soluk kalıyor. Tahminen led tv de bu şekilde olmayacak. Üstelik televizyonum 6 senelik eski. Makul fiyattan satıp üzerine ekleyip tv yi yenilemek gibi bir düşüncem var o yüzden böyle bisey yapmak istiyorum. Sizce mantıksız mi olur ?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,390
LG nin PDP leri yaramaz!
Ne Pany ne de Pio dur hatta Samy den kötüdür

o zamanlar o günkü şartlarda bazı serileri fena değildi ama bunlar ın contrast değerleri de düşüktür
ışık zaten yetersizdir v.s hala bir şekilde satılabiliyorsa bence sat gitsin o zaman

LCD lerin canlı renkleriyle boy ölçüşemez ama çok canlı ve parlak renkler de Natural olamıyor sanki
anime filmler gibi oluyor yaw doğada böyle renkler yokki

I Çevrimdışı

ismailcan17

Yeni Üye
30 Eyl 2020
15
34
LG nin PDP leri yaramaz!
Ne Pany ne de Pio dur hatta Samy den kötüdür

o zamanlar o günkü şartlarda bazı serileri fena değildi ama bunlar ın contrast değerleri de düşüktür
ışık zaten yetersizdir v.s hala bir şekilde satılabiliyorsa bence sat gitsin o zaman

LCD lerin canlı renkleriyle boy ölçüşemez ama çok canlı ve parlak renkler de Natural olamıyor sanki
anime filmler gibi oluyor yaw doğada böyle renkler yokki
Teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için.Benim için uygun olan bu şartlarda vestel 55u4900 u sipariş mi vereyim yoksa yarın sabah a101 den 55uhl1000 mü alayım?ikisi de aynı gibi (benim için?)

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,390
bak ona bir şey diyemem ama 9400 için alanlar iyi diyorlar bence biraz forumu incele,ne azından fiyatı da güzel
haybeye yüksek rakamlar vermeyin

A Çevrimdışı

ademsuveren

Yeni Üye
1 Eyl 2020
13
49
Üstadım TV nasıl memnun kaldınız mı? Özellikleri ve fiyatıyla ben de bu cihazı alıp almamak arasındayım. Netflixten film izleyeceğiz görüntü kalitesini nasıl buldunuz?
Merhaba, Ben tv den memnunum. Netflix izliyorum başarılı. Diğer fonksiyonları web tarayıcı vs beklediğimden hızlı çalışıyor. klavye için vestelin telefona yazılımını indirdim . Ben memnunum

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,390
satamadılar OLED leri zamanında şimdi indirim filan satmak istiyorlar!

bugün Vestel 9400 izledim biraz,oldukça beğendim! 9500 den bir tık daha iyi geldi resim bana sizde inceleyin bunu
üstelik fiyatı da ciddi tatlı,orada asılı bir rüsü panel vardı demo oynuyordu ama 9400 hemen biraz öne çıkıyordu
onun gibi iyi olan bir tek LG nin Nano paneli vardı!!

tekrar yazıyorum,bütçesi nanay olanlar yani güçsüz olan ama illa bir panel almak isteyen haybeye Sony/Samsung
diye dolanmasınlar ortalıkta! yerliye takılsınlar,maceraya gerek yok,ama parası sıkıntısız olan adam zaten ne alacağını bilir
ona tavsiye de gerekmez:kiskis

Z Çevrimdışı

Zaraki

Yeni Üye
3 Haz 2020
7
34
Beyler Merhaba ,

65" Önceliği Film izlemek ve Playstation oynamak olan salonda yer alacak bir tv arıyorum bütçe 6-7 geçemez.

Önerilerinize açığım

M Çevrimdışı

Müsteşar Bey 

Yeni Üye
9 Şub 2018
44
54
satamadılar OLED leri zamanında şimdi indirim filan satmak istiyorlar!

bugün Vestel 9400 izledim biraz,oldukça beğendim! 9500 den bir tık daha iyi geldi resim bana sizde inceleyin bunu
üstelik fiyatı da ciddi tatlı,orada asılı bir rüsü panel vardı demo oynuyordu ama 9400 hemen biraz öne çıkıyordu
onun gibi iyi olan bir tek LG nin Nano paneli vardı!!

tekrar yazıyorum,bütçesi nanay olanlar yani güçsüz olan ama illa bir panel almak isteyen haybeye Sony/Samsung
diye dolanmasınlar ortalıkta! yerliye takılsınlar,maceraya gerek yok,ama parası sıkıntısız olan adam zaten ne alacağını bilir
ona tavsiye de gerekmez:kiskis
üstad merhaba bu 9400 serisinin ekran çapı önemli mi 50 yada 55 olması her ikisini de tavsiye ediyormusunuz. İzlediğiniz kaç ekran idi.Teşekkürler.

Geri
Üst Alt