o "arkadaşlardan" birisi dediğin herif yoksa şu meşhur "Dallas" denen sallamacımı acaba
ona bu forumdan selam sarkıtın bir zahmet! nasılsa çoğunuz TF/DH de üyesiniz
>Bahsettiğin Samy den olan N8xx serisimi??
şayet Gamer isen rahatlıkla alabilirsin bunu veya başka bir Samy de olabilir
bunlar Gaming de çok hızlı paneller dir
>8505 ben çok yeni olarak aldım( 50 lik olanını Vatan dan-Cuma günü) bunu da tavsiye edebilirim ama Gamer isen Samy al
değilsen bu da olabilir fiyatı da güzel sayılır
Pixel hatası çıktı şimdi servis aldı götürdü,yenisi gelecek veya panel değişecek v.s önemli değil benim için bunlar
>IPS panel ile ilgili o tipleri ben biliyorum,insanların aklına yalan dolan şeyleri sokanları
hatta daha da ileri giidp ben onlara küfür de ediyorum!
Contrast evet düşüktür IPS de!
Baclit değeri de biraz düşüktür
gibi bazı handikapları vardır ama bu senin ne iş yapacağına bağlı olarak değişir
ama ben vividçiyim aşırı parlak severim şöyle canlı kanlo olsun filan diyorsan IPS lere hiç bulaşma!
"FILM" ciyim diyorsan paran da varsa git direk Sony al,hiç bu sıcaklarda orada burada dolaşma
NetFlix bir izleme kriteri yaratacak içerik sunmaz,her panelle izlenir,Amazon veya Hulu v.s de böyledir!
>NanoCell benim de ilgi ve de izleme sahamda ama fiyatları bana uymadığı için şimdilik mesafeliyim
seneye fiyatı düşer modeli eskir o zaman belki teşhir bulup alabilirim!
NanoCell-LGD/IPS 100Hz-10bit paneller gerçekten çok sıkıdır,ama fiyatları hiç hak etmediği kadar da pahalıdır
ben Nano866/49luk olanını alacaktım yaw rakam 7 kağıt hala da öyle 49 luk panel SONY bile olsa VA bile olsa
ben 7 kağıt vermem!
Sony den IPS alınmaz haybeye fazla para vermiş olursunuz ama Sony 49 luk VA olabilir,ancak bunlar da ciddi pahalı
işin bütçe kısmı sizi ilgilendiriyor artık
Hocam benim asıl aklımdaki Sony XF9005 55 olan ama geçen sene ben o cihazı 6k altına gördüm yoksa o tarz bir cihaz istiyorum. Dediğiniz arkadaş yüzünden IPS'ten uzaklaşıyordum. LG 50UN8100 ve Philips 50Pus8505 arasında kaldım. Philips çok daha iyi geldi gözüme mağazada. sesli komutta Türkçe desteği biraz korkutuyor açıkçası. verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.