albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
systemcar systemcar selamlar iyi günler

ilk tavsiyem otur oturduğun yerde en azından daha bir süre daha:kiskis

senin elin şuna da bence yeni bir panel almaz!
ama para sorun değil basar alırım dersen,o zaman bakarız yeniden,ancak her panel
biraz da macera gibi oluyor biliyorsun bunu

>Samsung dan ben sadece QLED olanları tavsiye ederim sana 6/7/8 9 lar ise hiç değmeyecek kadar pahalı
65 üstü ebatlarda

>Panel büyüdükçe falsolar artıyor ama bu herkesin şak diye anlayacağı işler değildir bence buna kafayı takma şimdilik

OLED ler OK ama herkese gitmez! dikkatli kullanım gerekiyor

systemcar Çevrimdışı

systemcar

Aktif Üye
28 Ağu 2019
84
44
systemcar systemcar selamlar iyi günler

ilk tavsiyem otur oturduğun yerde en azından daha bir süre daha:kiskis

senin elin şuna da bence yeni bir panel almaz!
ama para sorun değil basar alırım dersen,o zaman bakarız yeniden,ancak her panel
biraz da macera gibi oluyor biliyorsun bunu

>Samsung dan ben sadece QLED olanları tavsiye ederim sana 6/7/8 9 lar ise hiç değmeyecek kadar pahalı
65 üstü ebatlarda

>Panel büyüdükçe falsolar artıyor ama bu herkesin şak diye anlayacağı işler değildir bence buna kafayı takma şimdilik

OLED ler OK ama herkese gitmez! dikkatli kullanım gerekiyor
Dinlerim sizin sözünüzü, zaten öyle acil bir durumum yok.

Öyle şak diye parayı basacak seviyede değilim malesef, fakat film izlemek benim için tutku gibi, böyle zevklerim için hep kıyıda köşede bütçe ayırırım. Aile bütçesinden hariç. Elde birikmiş nakit olunca daha kolay oluyor böyle işler, o yüzden hep senelerdir biriktiriyorum böyle kişisel zevklerim için.

Şimdilik forumu ve sizin yazılarınızı takibe devam o zaman. İyi günler dilerim hocam.

O zaman

A Çevrimdışı

Akapro

Yeni Üye
30 Eyl 2020
2
39
Herkese Merhabalar Öncelikle,

albanez albanez önceki yazılarınızı da okudum ama gene de direk sizin ağzınızdan duymak daha tatmin edici olur diyerekten üye olup yazmak istedim.
Bende dh de tavsiye vs okurken kafa allak bullak oldu sana danışmak istedim.
65" tv arayışındayım.
Baya okudum ettim en son mantıklı ve fiyat olarak bir tık daha iyi olan sony 65XF9005 ye yöneldim ama ürün kalmamış,tek tük var ama iadedir hepsi büyük ihtimal.
Sonrasında sony 65XH9096 modeline baktım ama fiyatı 13.500 civarı.
Samsung Qled lere baktım elleyince leke vs. oluyor yazmışlar,evde çocuk olduğu için sıkıntı yaşarım diye düşündüm.
Lg ler dediğin oled gibi tavsiye edilen tv lerin fiyatları yüksek.
Philips bir kaç kötü deneyimim oldu çok önceden o yüzden ilgilenmedim şu süreçte.
Açıkçası genelde tv yi salona izlemek için alacağım ama tabiki ps da oynuyorum fırsat buldukça.
Fiyat aralığım 10.000-11.000 gibi düşünmüştüm ama bir tık daha arttırabilirim eğer bu güzel bunu al diye önereceğin tv varsa.
Ya de LG55B9 gibi 55" oled e mi veya 55" başka bir oled'e mi yönelmeyim fiyat açısından.
İzleme mesafem 3,5-4m gibi ufak kalır mı sizce.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
systemcar Çevrimdışı

systemcar

Aktif Üye
28 Ağu 2019
84
44
Herkese Merhabalar Öncelikle,

albanez albanez önceki yazılarınızı da okudum ama gene de direk sizin ağzınızdan duymak daha tatmin edici olur diyerekten üye olup yazmak istedim.
Bende dh de tavsiye vs okurken kafa allak bullak oldu sana danışmak istedim.
65" tv arayışındayım.
Baya okudum ettim en son mantıklı ve fiyat olarak bir tık daha iyi olan sony 65XF9005 ye yöneldim ama ürün kalmamış,tek tük var ama iadedir hepsi büyük ihtimal.
Sonrasında sony 65XH9096 modeline baktım ama fiyatı 13.500 civarı.
Samsung Qled lere baktım elleyince leke vs. oluyor yazmışlar,evde çocuk olduğu için sıkıntı yaşarım diye düşündüm.
Lg ler dediğin oled gibi tavsiye edilen tv lerin fiyatları yüksek.
Philips bir kaç kötü deneyimim oldu çok önceden o yüzden ilgilenmedim şu süreçte.
Açıkçası genelde tv yi salona izlemek için alacağım ama tabiki ps da oynuyorum fırsat buldukça.
Fiyat aralığım 10.000-11.000 gibi düşünmüştüm ama bir tık daha arttırabilirim eğer bu güzel bunu al diye önereceğin tv varsa.
Ya de LG55B9 gibi 55" oled e mi veya 55" başka bir oled'e mi yönelmeyim fiyat açısından.
İzleme mesafem 3,5-4m gibi ufak kalır mı sizce.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar dilerim.
Hocam marka, model tavsiyesini bilmem ama, kesinlikle 65 inç alın. Emin olun sonra pişman olursunuz 55 inç aldığınıza. Ben 5 metre den 65 inç izliyorum, şuan 75 veya üstü bir tv bakıyorum.

A Çevrimdışı

Akapro

Yeni Üye
30 Eyl 2020
2
39
Hocam marka, model tavsiyesini bilmem ama, kesinlikle 65 inç alın. Emin olun sonra pişman olursunuz 55 inç aldığınıza. Ben 5 metre den 65 inç izliyorum, şuan 75 veya üstü bir tv bakıyorum.
Merhabalar,

Zaten ilk tercihim o yönde benimde güzel bir şey bulabilirsem.
Teşekkürler tecrübenizi paylaştığınız için.

N Çevrimdışı

ncalis

Yeni Üye
29 Eyl 2020
12
35
50 inc TV arıyordum Regalin sitesinde 50R754U 50" 4K tvyi 2899 liraya indirmişler, Vestelin 50U9400 modeliyle özellikleri çok benziyor, daha önce forumda adı geçen Regal 50rh0lu modeline de benziyor bazı artıları da var. Ama bu bahsettiğim cihazla ilgili bir yorum bir inceleme hiçbir şey bulamadım. Yorum yapabilecek olan varsa memnun olurum F fikoloji albanez albanez

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
A Akapro

bulabilirsen 65NU8000 alabilirsin(2018 model) ama RU8000(2019 model)pek tavsiye etmem hatta hiç etmem!
genel olarak N8x daha iyidir,Gaming de zaten en iyisi Samy dir!
2020 model T8x ise hiç tavsiye etmem

XF9x daha iyi olur ama Gaming de Samy daha iyidir!
İade den ziyade çoğu teşhir ve bana güzel uyar teşhir,ama fiyatı tatlı rakama inmişse
sizleri bilemem,güzel fiyata özellikle Sony Bayilerin den kalmışsa alabilirsiniz,ama net den
2 senelik panel almak işi bana uymaz!

OLED paneli kullanmayı becerirsen yani dikkatli kullanım varsa zaten LCD lere bakma bile!
ama ev de çocuk var yok hanım bir şeyleri sürekli izler oyun var v.s dersen o zaman biraz
riskli olacaktır!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
50 inc TV arıyordum Regalin sitesinde 50R754U 50" 4K tvyi 2899 liraya indirmişler, Vestelin 50U9400 modeliyle özellikleri çok benziyor, daha önce forumda adı geçen Regal 50rh0lu modeline de benziyor bazı artıları da var. Ama bu bahsettiğim cihazla ilgili bir yorum bir inceleme hiçbir şey bulamadım. Yorum yapabilecek olan varsa memnun olurum F fikoloji albanez albanez

forumda bir alay buna ait bilgiler v.s var,diğer markalara göre de yarı yarıya ucuz bunlar!
yani Samy/Sony/LGE/Philips v.s bunlar da var ama iki katı hatta 3/4 katı fiyat var
bütçe de uygun değilse bunları almaya beya vermeye gerek yoktur diyorsanız zaten mecburen yerli montaj
marka bir şey alacaksınız

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
263
55
A Akapro

Albanez abime katılıyorum teşhir almak eğer kasada filan çizik yoksa çok daha iyidir bakar görürsün ölü piksel stuck piksel v.s. görürsün vertical banding screen uniformity v.s. kontrol edersin kapı gibi alır gidersin bir de teşhir indirim yaparlar öteki türlü sıfır kutu evde açtın ölü piksel var bilmem kaç taneye kadar değişim saymazlar vertical bnding var lcderlde olur der geçerler tüketici hakem heyeti heyeti gezer paranla rezil olursun

Öte yandan asla 55" almayın abimin dediği gibi sony xften ya da samsung qledlerden aşağı modellere düşün ama panel boyutunu düşürmeyin

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
valla ben teşhirleri daha çok seviyorum yaw,geçen sene Grundig almıştım 1 sene sonra onu sattım sıfır KM Philips aldım
ama Cuma günü geldi,P.tesi Servise gitti pixel hatası var:haha1

Geri
Üst Alt