albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Geçici tedbirler özellikle Vergiler de pek bir işe yaramıyor,esas olan kalıcı vergi sistemi dir!
zaten memleketin başından bir şekilde her sene bir musibet eksik olmuyor birisi bitiyor
yenisi başlıyor! bir de global olan sıkıntılar çıkıyor ki bu da tam katmerli oluyor yaw

Yarın aklı evvel birisi çıkar ki böyle tipler biz de istemediğin kadar çoktur,örneğin TV ler nedir yaw
lüks muhabbeti yapar! zaten millet paso DİZİ izliyor der bunlar da hastalık haline geldi der,yaw
öylemi der der Reis de ülen den buna %25 ÖTV koyuyorum der o zaman,alın size indirim:haha

hani uyandırmayın kerizi deriz ya,şimdi birilerini birileri uyandırmasın ltf,zira el attıkları her bir şey den
bu millet illaki ZARAR ediyor!

K Çevrimdışı

Kahmar61

Yeni Üye
22 Eyl 2020
3
34
Televizyon arayışımı A101'den bir adet 50UHL650 siparişi vererek sonlandırdım 50GCU8900 düşünüyordum ancak ardaki 1100tl' lik farka değmez diye düşünerek buna yöneldim. Bu konudaki yardımları için sayın albanez albanez başta olmak üzere sorularımı cevaplayıp yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bunun dışında bu güzel forumu kurup çalıştıran Sota Sota , F fikoloji , Adem Helvacı Adem Helvacı , teraspy teraspy ve Umut Barış Umut Barış 'a da teşekkür etmek istiyorum. Foruma TV tavsiyesi almak için katılmıştım ama güzel ortam sebebiyle ilk kez bir foruma sürekli katılım göstermeye başladım. TV gelince küçük bir incelemesini burada paylaşmayı düşünüyorum, iyi forumlar.
merhaba hocam tv geldi mi nasıl yorum yapar mısınız bende almayı düşünüyorum

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
merhaba hocam tv geldi mi nasıl yorum yapar mısınız bende almayı düşünüyorum
Daha bugün sipariş verdim daha gelmedi, hakkında pek bilgi yok ama ben panelinin de idare eder kalitede olması tahminiyle aldım zira kalanı zaten alışılagelmiş Hi-Level mb130s vs. gelince buraya incelemesini yazıcam ama okuduğum yorumlara göre genel kanı olumlu 55UHL960 gibi pek şikayetlenen göremedim.

A Çevrimdışı

aziris

Aktif Üye
16 Haz 2020
95
50
Daha bugün sipariş verdim daha gelmedi, hakkında pek bilgi yok ama ben panelinin de idare eder kalitede olması tahminiyle aldım zira kalanı zaten alışılagelmiş Hi-Level mb130s vs. gelince buraya incelemesini yazıcam ama okuduğum yorumlara göre genel kanı olumlu 55UHL960 gibi pek şikayetlenen göremedim.
Kardeşim 55uhl 960 i ben kullaniyorum hiç bir sıkıntısı yok kötüleyen arkadaşları anlamıyorum sanki hayatları Japonya'da üretilmiş sharp ile geçmiş

S Çevrimdışı

sasuta

Aktif Üye
20 May 2018
138
43
10k altına OLED bulunursa(Markası önemli değil!) tabiki bunu tercih etmek bence çok daha mantıklı olur
ve ben şahsen artık 7/8 gibi bir parayı eskimiş teknoloji ürünü haline gelen LCD lere yatırmam,o rakamlar
seviyelerine çıkabilenler OLED alabilir

B9 da olur C de olur v.s hepsi uyar,modeline takılmayın fazla en fazla 1 yıl geriden gelirse fiyatı da
o seviyede düşer!

Niye şüphe uyandırsın? şayet panel de bir sorun yoksa! teşhirler de bazen bu sorun çıkıyor!"
"panel hatalı ekran yanıkları"(TV kanal Logoların dan bahsetmiyorum!)

OLED üretenler,aynı zaman da LCD de ürettikleri için,her iki panel grubunu da idare etmek zorundalar!
Normal de OLED panel fiyatları yüksek değildir hele de bugünler de,ama adamlar çok uyanık netice de
ÇİN li bunlar yaw,iki grup arasında kafalarına göre bir fiyat skalası yaratmışlar ve OLED leri de ederlerinden
2 katı hatta büyük ebatlarda 3 katı pahalı satıyorlar!

Neticede adam bunu "YENİ" diye satıyor ama LCD lere yeni dese millet mıçıyla güler yaw:hihi
ama bazı insanları bir şekilde kasıtlı olarak özellikle yabancı siteler veya inceleme osuruk siteleri veya forumlar
v.s insanları OLED den ozak tutmak gayreti içindeler!

Halbuki OLED lerin sorun çıkarma riskleri,LCD lerden çok daha düşüktür! LCD yi aldınma daha eve girmeden zaten bir şekilde
sorunlu çıkıyor yaw

Arçelik/Beko zaman zaman kampanyalar ile 7500 civarına satıyor oledleri.

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Kardeşim 55uhl 960 i ben kullaniyorum hiç bir sıkıntısı yok kötüleyen arkadaşları anlamıyorum sanki hayatları Japonya'da üretilmiş sharp ile geçmiş
Bilmiyorum hocam ben bırakın Hi-Level daha ilk kez Vestel TV kullanıcam o yüzden sadece kullanıcı yorumlarında gördüklerim üzerinden yorum yapabiliyorum. Memc çipi eksikliğinden yakınmış insanlar donanımı kağıt üstünde çok iyi duruyor aslında.

A Çevrimdışı

aziris

Aktif Üye
16 Haz 2020
95
50
Bilmiyorum hocam ben bırakın Hi-Level daha ilk kez Vestel TV kullanıcam o yüzden sadece kullanıcı yorumlarında gördüklerim üzerinden yorum yapabiliyorum. Memc çipi eksikliğinden yakınmış insanlar donanımı kağıt üstünde çok iyi duruyor aslında.
Kardeşim evimde samsung 48h6470 tvim de var bu model sadece ona göre renk seviyesi düşük yani nasıl anlatayım onun yüzde 40 da verdiği rengi bu yüzde 60 ta veriyor ikiside va panel tvni renk dogrulugu mükemmel bulutlanma ışık sizmasi ölü piksel hiç bir sıkıntısı yok ben memnunum

M Çevrimdışı

MeTaL

Yeni Üye
21 Eyl 2020
24
41
Merhaba, evde genel olarak uzun zamandır TV kullanmıyoruz fakat şu EBA uzaktan eğitim olayı başladığından beridir ara ara bir TV ihtiyacı doğuyor. Özellikle internet olmadığı zamanlarda TV' den kızımın bu yayınları kaçırmaması adına bir TV arayışına girdim. Gel gelelim normal zamanlarda kullanmayacağımız ve TV bağımlılığımız olmadığından çok da para vermek istemiyorum.

Son günlerde Regal' in 3 modeli dikkatimi çekti fakat bu konuda çok da tecrübe ve bilgi sahibi değilim. Beni bu konuda aydınlatabileceğinizi düşündüm. Almayı düşündüğüm modeller;

Regal 58RH0LU
Regal 55R7560UA
Regal 55R8560UA

olmakla beraber USB' den yayın kaydetme olanağı da olsa iyi olur diye düşünüyorum. Çeşitli sitelerdeki teknik detaylar arasında Regal 55R7560UA modelinde USB' ye kayıt olduğunu okudum. Regal 55R8560UA hakkında ve Regal 58RH0LU modelinde bu özelliğin olup olmadığı konusunda bir bilgiye erişemedim. Teknik detaylara hakim olan veya bu iki modelden birini kullanmış olan arkadaşlardan beni aydınlatmasını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ...

A Çevrimdışı

aziris

Aktif Üye
16 Haz 2020
95
50
20200924_222751.jpg
20200924_222735.jpg
20200924_222719.jpg
Hilevel 55 uhl 960 anlık görüntüsü doğal ayarda

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı Hey gidi günler be Adem abi ?
Konuyu açan arkadaş bizim videomuzu da eklemiş konuya, gözlerim yaşardı :sirit:cay
Aslında çok ciddi girişimlerde bulunacaktık ancak senin server yoğunluğu, benim panellerin bastırması engel oldu. Dur bakalım hayat bize kim bilir daha neler gösterecek? Belki bir gün :kas

T Çevrimdışı

tavsiyeisteyen34

Yeni Üye
25 Eyl 2020
3
35
Merhabalar, Bende 50" tv almak istiyorum, genellikle dizi, spor yayını haber, belgesel vs izleyen birisiyim çok fazla televizyon karşısında vakit geçiremiyorum, istediğim şey oturduğum yerden yada uzanırken tv nin net olarak görüntüyü vermesi, yandan sağdan soldan da net bir şekilde görülmesini istiyorum sizce tercihim hangisi olmalı? Panel olarak da marka olarak da? Bütcem max 4000-4300, şimdiden teşekkür ederim. Benim gibi çok paylaşım olmuştur eminim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

T tavsiyeisteyen34, Adem Helvacı Adem Helvacı Umut Barış Umut Barış

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

Cenk_33

Yeni Üye
5 Eyl 2020
32
51
1 EKİM de A 101 e gelecek olan
Vestel 49 HL 750 UHD 1.899 TL

Vestel qutlet mağazasında satılan
TECHWOOD 43 U 902 4K UHD TV de 1.899 TL

Birisi 49 inç ama 4K yok
Diğeri 43 inç ve 4K var

Ve ikisinin de fiyatları aynı....
Teknik anlamda hangisi diğerine göre üstündür? Hangisini almalıyım/almalıyız/alınmalıdır?
Teşekkürler Saygılarımla
Adem Helvacı Adem Helvacı
F fikoloji

Geri
Üst Alt