İlteriş Yılmaz
Süper Üye
- 18 Eyl 2020
- 698
normal şartlarda zaten olmazda, uzaktan eğitim muhabbetine belirli süre indirim olabilir.
Keşke olsa da insanlar rahat rahat erişebilse.
normal şartlarda zaten olmazda, uzaktan eğitim muhabbetine belirli süre indirim olabilir.
merhaba hocam tv geldi mi nasıl yorum yapar mısınız bende almayı düşünüyorumTelevizyon arayışımı A101'den bir adet 50UHL650 siparişi vererek sonlandırdım 50GCU8900 düşünüyordum ancak ardaki 1100tl' lik farka değmez diye düşünerek buna yöneldim. Bu konudaki yardımları için sayın albanez başta olmak üzere sorularımı cevaplayıp yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bunun dışında bu güzel forumu kurup çalıştıran Sota , F fikoloji , Adem Helvacı , teraspy ve Umut Barış 'a da teşekkür etmek istiyorum. Foruma TV tavsiyesi almak için katılmıştım ama güzel ortam sebebiyle ilk kez bir foruma sürekli katılım göstermeye başladım. TV gelince küçük bir incelemesini burada paylaşmayı düşünüyorum, iyi forumlar.
Daha bugün sipariş verdim daha gelmedi, hakkında pek bilgi yok ama ben panelinin de idare eder kalitede olması tahminiyle aldım zira kalanı zaten alışılagelmiş Hi-Level mb130s vs. gelince buraya incelemesini yazıcam ama okuduğum yorumlara göre genel kanı olumlu 55UHL960 gibi pek şikayetlenen göremedim.merhaba hocam tv geldi mi nasıl yorum yapar mısınız bende almayı düşünüyorum
Kardeşim 55uhl 960 i ben kullaniyorum hiç bir sıkıntısı yok kötüleyen arkadaşları anlamıyorum sanki hayatları Japonya'da üretilmiş sharp ile geçmişDaha bugün sipariş verdim daha gelmedi, hakkında pek bilgi yok ama ben panelinin de idare eder kalitede olması tahminiyle aldım zira kalanı zaten alışılagelmiş Hi-Level mb130s vs. gelince buraya incelemesini yazıcam ama okuduğum yorumlara göre genel kanı olumlu 55UHL960 gibi pek şikayetlenen göremedim.
10k altına OLED bulunursa(Markası önemli değil!) tabiki bunu tercih etmek bence çok daha mantıklı olur
ve ben şahsen artık 7/8 gibi bir parayı eskimiş teknoloji ürünü haline gelen LCD lere yatırmam,o rakamlar
seviyelerine çıkabilenler OLED alabilir
B9 da olur C de olur v.s hepsi uyar,modeline takılmayın fazla en fazla 1 yıl geriden gelirse fiyatı da
o seviyede düşer!
Niye şüphe uyandırsın? şayet panel de bir sorun yoksa! teşhirler de bazen bu sorun çıkıyor!"
"panel hatalı ekran yanıkları"(TV kanal Logoların dan bahsetmiyorum!)
OLED üretenler,aynı zaman da LCD de ürettikleri için,her iki panel grubunu da idare etmek zorundalar!
Normal de OLED panel fiyatları yüksek değildir hele de bugünler de,ama adamlar çok uyanık netice de
ÇİN li bunlar yaw,iki grup arasında kafalarına göre bir fiyat skalası yaratmışlar ve OLED leri de ederlerinden
2 katı hatta büyük ebatlarda 3 katı pahalı satıyorlar!
Neticede adam bunu "YENİ" diye satıyor ama LCD lere yeni dese millet mıçıyla güler yaw
ama bazı insanları bir şekilde kasıtlı olarak özellikle yabancı siteler veya inceleme osuruk siteleri veya forumlar
v.s insanları OLED den ozak tutmak gayreti içindeler!
Halbuki OLED lerin sorun çıkarma riskleri,LCD lerden çok daha düşüktür! LCD yi aldınma daha eve girmeden zaten bir şekilde
sorunlu çıkıyor yaw
Bilmiyorum hocam ben bırakın Hi-Level daha ilk kez Vestel TV kullanıcam o yüzden sadece kullanıcı yorumlarında gördüklerim üzerinden yorum yapabiliyorum. Memc çipi eksikliğinden yakınmış insanlar donanımı kağıt üstünde çok iyi duruyor aslında.Kardeşim 55uhl 960 i ben kullaniyorum hiç bir sıkıntısı yok kötüleyen arkadaşları anlamıyorum sanki hayatları Japonya'da üretilmiş sharp ile geçmiş
Kardeşim evimde samsung 48h6470 tvim de var bu model sadece ona göre renk seviyesi düşük yani nasıl anlatayım onun yüzde 40 da verdiği rengi bu yüzde 60 ta veriyor ikiside va panel tvni renk dogrulugu mükemmel bulutlanma ışık sizmasi ölü piksel hiç bir sıkıntısı yok ben memnunumBilmiyorum hocam ben bırakın Hi-Level daha ilk kez Vestel TV kullanıcam o yüzden sadece kullanıcı yorumlarında gördüklerim üzerinden yorum yapabiliyorum. Memc çipi eksikliğinden yakınmış insanlar donanımı kağıt üstünde çok iyi duruyor aslında.
Aslında çok ciddi girişimlerde bulunacaktık ancak senin server yoğunluğu, benim panellerin bastırması engel oldu. Dur bakalım hayat bize kim bilir daha neler gösterecek? Belki bir günAdem Helvacı Hey gidi günler be Adem abi ?
Konuyu açan arkadaş bizim videomuzu da eklemiş konuya, gözlerim yaşardı
Aslında çok ciddi girişimlerde bulunacaktık ancak senin server yoğunluğu, benim panellerin bastırması engel oldu. Dur bakalım hayat bize kim bilir daha neler gösterecek? Belki bir gün