Z Çevrimdışı

Zygomatic 

Yeni Üye
27 Ağu 2020
29
29
@ adem helvacı üstad vermiş cevabı çok net, ama bahsettiği tv 4500 tl civarı heryerde. Acaba bu durumda ne olur de cevabı, almı yoksa 3,500 ver şunu al mı, bütçeyi 500-600 arttırabilirim değecek fark olursa
adem abinin trendyolda gosterdigi fiyat stoklarda olmayan fiyat eski fiyat ayriyetten ben bu tvyi 1 aydir stoklara girmesini bekliyorum fakat girmiyor 55ud9360 3692 tlye alamazsin. Dedigin gibi 4200 bandinda gelirse gelir stoklara diye tahmin ediyorum bence 3099 a gayet de fiyat performans ürünü alinir. Ben 4-5 gün once 55r7560ua modeilini aldim 2899 a bunu kacirmak mantıksız olurdu tv bugun gelicek kurulumunu yapacaklar yorumlarimi sana iletirim istersen kardeşim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
@ adem helvacı üstad vermiş cevabı çok net, ama bahsettiği tv 4500 tl civarı heryerde. Acaba bu durumda ne olur de cevabı, almı yoksa 3,500 ver şunu al mı, bütçeyi 500-600 arttırabilirim değecek fark olursa
Ben videoyu çektiğim günün fiyatları ile yorum yaptım, bu gün baktım tv tükenmiş :))

Burada olaylara lokal değil genel yaklaşmak lazım zira karşımızda da bu forumu ciddi takip eden bir satıcı kitlesi var bunu unutmayın lütfen.

Bir model beğeniyoruz, vatandaşa ''Bu güzel bak bu alınabilir '' diyoruz, 3 gün sonra fiyatı yükseliyor bunu defalarca teyit ettik.

Bizler tüketiciyiz, bireysel çıkış yolları arıyoruz, onlar ise bu işin ticaretini yapıyor yani bu işe PARA KAZANMA yönünde bizden daha çok kafa yordukları kesin.

REGAL konusuna bir açıklık getirmek isterim yazılı olarak zira bazı dönüşler alıyorum ve anlıyorum ki anlatmak istediğimi anlatamamışım, bu benim hatam.

Regal markası Büyükosmanoğullarındayken ben Vestel e neredeyse savaş açmıştım, İnsanlara ''Vestel alacağına aynı kaliteyi daha ucuza buradan al'' dedim yıllarca.

Sonra bu adamlar politika değiştirince bu fiyat avantajı ortadan kalktı

Tamam kabul eskiden ucuzdu ama takoz gibiydi regaller, Şimdi ise daha estetik, evet estetik ama donanımda bir farklılık veya üstünlük yok ki.

Yani Aynı kadına makyajsız hali ile 70 veriyorsak puan olarak
Makyaj yaptı diye 100 puan veriyoruz. kadın aynı kadın abi.. Böbrek aynı, kalp aynı, bacak kol burun aynı.

Yani ben regalin yeni fiyat politikasından rahatsızım.

VESTEL XYZ123 model 4000tl iken bir aynı malı REGAL XYZ357 modeli adı altında 3300 e alırdık eskiden yani Büyükosmanoğullarında olduğu dönemde.

Ve bu sürekli bir durumdu yani anlık indirim vs değil.
Bu günün koşullarında ise anlık indirimler kuponlar vs ile ancak görüyoruz o rakamları. Ne değişti abi malın kalitesinde? Hiç bir şey, o zaman fiyatı neden yükseltiyorsunuz?

Benim derdim bu.

Yoksa Bahsettiğim modellerde fiyat farkı sizin belirttiğiniz ölçülere gelmiş ise Asla değmez Vestel için.

Bu durumda ikisini de almam gider Samsung'a yatırım yapar adam gibi bir mühendislik eseri izlerim en azından ;)

Z Çevrimdışı

Zygomatic 

Yeni Üye
27 Ağu 2020
29
29
Ben videoyu çektiğim günün fiyatları ile yorum yaptım, bu gün baktım tv tükenmiş :))

Burada olaylara lokal değil genel yaklaşmak lazım zira karşımızda da bu forumu ciddi takip eden bir satıcı kitlesi var bunu unutmayın lütfen.

Bir model beğeniyoruz, vatandaşa ''Bu güzel bak bu alınabilir '' diyoruz, 3 gün sonra fiyatı yükseliyor bunu defalarca teyit ettik.

Bizler tüketiciyiz, bireysel çıkış yolları arıyoruz, onlar ise bu işin ticaretini yapıyor yani bu işe PARA KAZANMA yönünde bizden daha çok kafa yordukları kesin.

REGAL konusuna bir açıklık getirmek isterim yazılı olarak zira bazı dönüşler alıyorum ve anlıyorum ki anlatmak istediğimi anlatamamışım, bu benim hatam.

Regal markası Büyükosmanoğullarındayken ben Vestel e neredeyse savaş açmıştım, İnsanlara ''Vetsel alacağına aynı kaliteyi daha ucuza buradan al'' dedim yıllarca.

Tamam kabul eskiden ucuzdu ama takoz gibiydi regaller, Şimdi ise daha estetik, evet estetik ama donnaımda bir farklılık veya üstünlük yok ki.

Makyaj yaptı diye 100 puan veriyoruz. kadın aynı kadın abi.. Böbrek aynı, kalp aynı, bacak kol burun aynı.

VESTEL XYZ123 model 4000tl iken bir aynı malı REGAL XYZ357 modeli adı altında 3300 e alırdık eskiden yani Büyükosmanoğullarında olduğu dönemde.

Bu günün koşullarında ise anlık indirimler kuponlar vs ile ancak görüyoruz o rakamları. Ne değişti abi malın kalitesinde? Hiç bir şey, o zaman fiyatı neden yükseltiyorsunuz?

Benim derdim bu.

Yoksa Bahsettiğim modellerde fiyat farkı sizin belirttiğiniz ölçülere gelmiş ise Asla değme Vestel için.

Bu durumda ikisini de almam gider Samsung'a yatırım yapar adam gibi bir mühendislik eseri izlerim en azından ;)
Adem abi 1 aydir bu tvnin stoklara girmesini bekliyorum trendyolda 1 aydir yaklaşık stok yok. Yanlışın var bu fiyatta sen videoyu cekerkende stok yoktu dikkat etmemişsin gözden kaçmış seviliyorsun saygilar

Z Çevrimdışı

Zygomatic 

Yeni Üye
27 Ağu 2020
29
29
teşekkür ederim. 2899 tl yazmışsın nereden aldın hepsiburada 3,999 tl şu an 55r7560ua modeli, valla bedava gibimi olmuş ne. Benim bahsettiğim tvden daha üstün. kurulsuın yorumunuzu beklerim
Forumda bir arkadas yazmisti 2899 a indirime girdi yorum yapin diye forumda kimse yorum yapmadı ama o arkadas indirimi haber verdi bizde forumdan 3 arkadas falan aldik bunu indirim cok beklemedi 5 saat kadar falan kaldi ben aldiktan 50dk sonra fiyat 3800e falan çıkmıştı. Yani bana kalirsa 55ud9360 i 4 bin tl altinda bulmak zor olur, hal böyle olunca da 3099 a regal almak bence yerinde bir hareket olacağını düşünüyorum

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem abi 1 aydir bu tvnin stoklara girmesini bekliyorum trendyolda 1 aydir yaklaşık stok yok. Yanlışın var bu fiyatta sen videoyu cekerkende stok yoktu dikkat etmemişsin gözden kaçmış seviliyorsun saygilar
Ciddimisin? Yapmışmıyım gerçekten böyle bir hata?

Öyle ise videoyu yayından kaldırmak lazım kimseye yanıltıcı bilgi vermeyelim. İlginç olan şu ki videoları Yelda ile birlikte hazırlıyoruz, beraber baktık, stok olmayan başka yerler de gördük ancak Trendyolda bu ürün vardı :alala

A Çevrimdışı

ademsuveren

Yeni Üye
1 Eyl 2020
13
49

Regal markası Büyükosmanoğullarındayken ben Vestel e neredeyse savaş açmıştım, İnsanlara ''Vestel alacağına aynı kaliteyi daha ucuza buradan al'' dedim yıllarca.

Tamam kabul eskiden ucuzdu ama takoz gibiydi regaller, Şimdi ise daha estetik, evet estetik ama donanımda bir farklılık veya üstünlük yok ki.

Benim derdim bu.

Yoksa Bahsettiğim modellerde fiyat farkı sizin belirttiğiniz ölçülere gelmiş ise Asla değmez Vestel için.

Adem Ustam bana bir tv tavsiyesi verin valla kafa gitti :) . Max 4000 tl bütçe ve Bluetooth ana kriterim. Cevabınızı bekliyorum,

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Eşim sürekli Trendyoldan alışveriş sağlar zira iade koşulları en uygun ve sorunsuz alışveriş sitesi gerçekten.

Sorun şu ki birçok üründe fiyatları diğer sitelerden hep yüksek görüyorum ben orada.

Bizim kanaldan bir yazayım bakayım bu stok konusundaki karışıklığa bir cevapları olacak mı :alala

Z Çevrimdışı

Zygomatic 

Yeni Üye
27 Ağu 2020
29
29
Eşim sürekli Trendyoldan alışveriş sağlar zira iade koşulları en uygun ve sorunsuz alışveriş sitesi gerçekten.

Sorun şu ki birçok üründe fiyatları diğer sitelerden hep yüksek görüyorum ben orada.

Bizim kanaldan bir yazayım bakayım bu stok konusundaki karışıklığa bir cevapları olacak mı :alala
Stok konusunu sormakta fayda var evet ama hic değilse 2 haftadır olmadığına eminim ben takip ediyordum çünkü aradığım özellikleri barindiran hoşuma giden tviydi firsatini bulsam hemen alacaktim ama stoklarda bulamadim malesef. Ozellikle trendyolu da biliyorum tükendi yazmasa almis olurdum çünkü ben :) benim tahminimce 4bin tl civari bir fiyatla satilacak, diye tahmin ediyorum

Geri
Üst Alt