Ben videoyu çektiğim günün fiyatları ile yorum yaptım, bu gün baktım tv tükenmiş
)
Burada olaylara lokal değil genel yaklaşmak lazım zira karşımızda da bu forumu ciddi takip eden bir satıcı kitlesi var bunu unutmayın lütfen.
Bir model beğeniyoruz, vatandaşa ''Bu güzel bak bu alınabilir '' diyoruz, 3 gün sonra fiyatı yükseliyor bunu defalarca teyit ettik.
Bizler tüketiciyiz, bireysel çıkış yolları arıyoruz, onlar ise bu işin ticaretini yapıyor yani bu işe PARA KAZANMA yönünde bizden daha çok kafa yordukları kesin.
REGAL konusuna bir açıklık getirmek isterim yazılı olarak zira bazı dönüşler alıyorum ve anlıyorum ki anlatmak istediğimi anlatamamışım, bu benim hatam.
Regal markası Büyükosmanoğullarındayken ben Vestel e neredeyse savaş açmıştım, İnsanlara ''Vestel alacağına aynı kaliteyi daha ucuza buradan al'' dedim yıllarca.
Sonra bu adamlar politika değiştirince bu fiyat avantajı ortadan kalktı
Tamam kabul eskiden ucuzdu ama takoz gibiydi regaller, Şimdi ise daha estetik, evet estetik ama donanımda bir farklılık veya üstünlük yok ki.
Yani Aynı kadına makyajsız hali ile 70 veriyorsak puan olarak
Makyaj yaptı diye 100 puan veriyoruz. kadın aynı kadın abi.. Böbrek aynı, kalp aynı, bacak kol burun aynı.
Yani ben regalin yeni fiyat politikasından rahatsızım.
VESTEL XYZ123 model 4000tl iken bir aynı malı REGAL XYZ357 modeli adı altında 3300 e alırdık eskiden yani Büyükosmanoğullarında olduğu dönemde.
Ve bu sürekli bir durumdu yani anlık indirim vs değil.
Bu günün koşullarında ise anlık indirimler kuponlar vs ile ancak görüyoruz o rakamları. Ne değişti abi malın kalitesinde? Hiç bir şey, o zaman fiyatı neden yükseltiyorsunuz?
Benim derdim bu.
Yoksa Bahsettiğim modellerde fiyat farkı sizin belirttiğiniz ölçülere gelmiş ise Asla değmez Vestel için.
Bu durumda ikisini de almam gider Samsung'a yatırım yapar adam gibi bir mühendislik eseri izlerim en azından ;)