C Çevrimdışı

_che_

Yeni Üye
19 Ağu 2020
3
32
Merhaba arkadaşlar
Toshiba 32LL3A63DT 32" modelini almayı düşünüyorum. Ama satış sonrası servis desteği kafamda soru işaretleri bırakıyor. Seçeneklerim arasında a101 de satılan hi level 40 ve 43 " smart tv özellikli modelleri de var. ama yine kalitesi ve satış sonrası servis desteği bakımından şüphelerim var. Bunlar dışında 1700 tl ye kadar 32,40,43" ebatlarında kaliteli smart özellikli tv tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.

cihadx Çevrimdışı

cihadx

Yeni Üye
21 Ağu 2020
5
36
Merhabalar.
6 Ağustos'ta Teknosa'dan philips 55pus7304 satın aldım. Genel anlamda memnundum fakat, ışık sızması ve neon renkli hızlı görüntülerde piksel patlaması benzeri bozulmalar yüzünden değişim talep edeceğim. Aynı seri ürün ile değişime izin verilmiyor. Sizce ne alabilirim?
TV'yi 4999TL satın almıştım. 6bine kadar çıkabilirim. Belki biraz daha zorlarım.

Netflix-iptv-youtube için kullanıyorum. Uydu performansı benim için önemsiz.
Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar ben yeni üye oldum. Soru sormak için yeni konu açanları bu konuya yönlendirdiğinizi gördüm ve konu açmak yerine sorumu buraya yazdım. Ama kimse ciddiye alıp cevap vermedi. Demek ki konu acmak gerekiyor. Saygılar.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar ben yeni üye oldum. Soru sormak için yeni konu açanları bu konuya yönlendirdiğinizi gördüm ve konu açmak yerine sorumu buraya yazdım. Ama kimse ciddiye alıp cevap vermedi. Demek ki konu acmak gerekiyor. Saygılar.
Konu aç sen, bende sana baye ? yapayım ?

P Çevrimdışı

Pars_54

Yeni Üye
22 Ağu 2020
15
29
Merhabalar foruma yeni katıldım,

Ben de televizyon arayışındayım. 49-50 inchlik bir model bakyıroum. 2500 liradan 6500 liraya kadar modeller var. Ürün arada sırada kanalları izlemek arada sırada da Netflix'ten film izlemek için kullanılacak. Aşağıdaki listeden ne önerirsiniz?

1. LG 49SM8600 PLA -100 hz olması kafamı çeliyor
2. Samsung 50Q60TA
3. Samsung 49Q60R
4. LG 49NANO866NA
5. Philips 50PUS8505
6. Samsung 50TU8500
7. LG 49NANO816NA
8. Regal 50R7565UA
9. Sony KD-49XG7096
10. Toshiba 49V6863DAT
11. Vestel 49UD9390
12. Grundig 50 GCU 8900B
13. LG 49UM7100PLB
14. Regal 50RH0LU

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar foruma yeni katıldım,

Ben de televizyon arayışındayım. 49-50 inchlik bir model bakyıroum. 2500 liradan 6500 liraya kadar modeller var. Ürün arada sırada kanalları izlemek arada sırada da Netflix'ten film izlemek için kullanılacak. Aşağıdaki listeden ne önerirsiniz?

1. LG 49SM8600 PLA -100 hz olması kafamı çeliyor
2. Samsung 50Q60TA
3. Samsung 49Q60R
4. LG 49NANO866NA
5. Philips 50PUS8505
6. Samsung 50TU8500
7. LG 49NANO816NA
8. Regal 50R7565UA
9. Sony KD-49XG7096
10. Toshiba 49V6863DAT
11. Vestel 49UD9390
12. Grundig 50 GCU 8900B
13. LG 49UM7100PLB
14. Regal 50RH0LU
albanez albanez

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar.
6 Ağustos'ta Teknosa'dan philips 55pus7304 satın aldım. Genel anlamda memnundum fakat, ışık sızması ve neon renkli hızlı görüntülerde piksel patlaması benzeri bozulmalar yüzünden değişim talep edeceğim. Aynı seri ürün ile değişime izin verilmiyor. Sizce ne alabilirim?
TV'yi 4999TL satın almıştım. 6bine kadar çıkabilirim. Belki biraz daha zorlarım.

Netflix-iptv-youtube için kullanıyorum. Uydu performansı benim için önemsiz.
Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
albanez albanez

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba arkadaşlar
Toshiba 32LL3A63DT 32" modelini almayı düşünüyorum. Ama satış sonrası servis desteği kafamda soru işaretleri bırakıyor. Seçeneklerim arasında a101 de satılan hi level 40 ve 43 " smart tv özellikli modelleri de var. ama yine kalitesi ve satış sonrası servis desteği bakımından şüphelerim var. Bunlar dışında 1700 tl ye kadar 32,40,43" ebatlarında kaliteli smart özellikli tv tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.
O fiyata alabileceğiniz ürünler bu dur zaten ?
Hı level de Vestel, Toshiba da Vestel.
Vestel arkanda devam et ?
Bı de Adem hekvaci şu modeli söylemişti ;

Bu cihaz çıktı mı bilmiyorum.
Not; hı level de sunny üretimi de mevcut bunu alırsanız ekseriyetinde dert de alırsınız ?

S Çevrimdışı

snl99 

Aktif Üye
19 Şub 2020
150
40
Bu Çinli hakkında yorumu olan var mı?

Xiaomi Mi LED TV 4S 43″ Televizyon
Xiaomi Mi TV 4S L43M5-5ASP 43" 4K Ultra HD Uydu Alıcılı-Android Smart LED TV

1598095589759.jpg

C Çevrimdışı

_che_

Yeni Üye
19 Ağu 2020
3
32
O fiyata alabileceğiniz ürünler bu dur zaten ?
Hı level de Vestel, Toshiba da Vestel.
Vestel arkanda devam et ?
Bı de Adem hekvaci şu modeli söylemişti ;

Bu cihaz çıktı mı bilmiyorum.
Not; hı level de sunny üretimi de mevcut bunu alırsanız ekseriyetinde dert de alırsınız ?

Farkındayım ama belki benim bilmediğim seçeneklerde olabilir diye düşündüm.
Toshiba 32LL3A63DT 32" modelinde karar kıldım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. ?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
tabi ki SAMSUNG alacaksınız veta SONY
gerisi hikaye yaw

yaw bu forum,kalitesiz,giriş seviye v.s TV lerin mekanı olmuş,Sony/Samsung demek günah sayılıyor!

valla bana kalsa ben aynen böyle derim! ne Samsung ne de Sony,sakın almayın bunları diyorum

bu foruma para sıçan tipler gelmiyor beyler!
zaten müşteri profiline baktığınız zaman kimlerin geldiği aşkar
ama bazı insanlar bu kişileri eleştiriyor veya beğenmiyor veya herkesin sankim
kanunmuş gibi illaki Samsung/Sony alması gerekiyormuş!

Cebi dolu olan adamlar,hiç bir zaman forumlara gelmezler,eskiden gelirlerdi ama senelerdir
bu adamlar bir daha gelmiyorlar çünkü ağızlarına mıçtınız ve adeta servet düşmanlığı
yapılarak bu kişileri kaçırdık!

Bir de lafım 6 kağıdım var yok 10 kağıdım var diyenlere veya 15 kaüıt bayılırım diyenlere
bubnlar basıp alsınlar neyi istiyorlarsa!

Biz burada "Market işi" düşük kalite mallara bakıyoruz,ayrıca bana göre zaten "yüksek kalite" TV de yoktur
laf aramızda! zaten işlerin vardığı noktaya bakarsak yakında semt pazarlarında stand açılıp TV satılacaktır!

++

Bilinçli Tüketici yaratmak istiyoruz kısaca!
yeter gari milleti ....niz!
MARKA takıntısı çok ciddi bir hastalık oldu bu millette!

TV işinin yerli montaj/ithal v.s çok ciddi olarak moku çıkmıştır!
ülen parayı basayım da en Kralını alayım deseniz bile yok böyle mal
çok paranız varsa tavsiyem gidin Araba alın yaw:kiskis

Bir de bazı kişiler 3 kağıt vereceğim diyor sankim servet veriyor gibi yapıyor,yapma bunu kardeşim! o kadar da değil
gerçi sana 3 kağıt çok geliyor olabilir ama olan mallarda maalesef böyle hala ederinin bayığı üzerinde!

Çin li bile uyandı ve 5 sene komik rakamlara satılan(kendi pazarlarında)TV ler şimdi ciddi pahalı ve normal
bir çin li işçi bunları artık alamıyor!
Örneğin HiSense veya SkyWorth TV ler komik paradan gidiyordu şimdi dudak uçurtuyor Çin liye!

gerçi maliyeti $200 ancak ediyor ama pazarda $800/1000 kağıda gidiyor(içeride)

TR ye gelirsem durum daha da kötü bu anlamda tabiki

kısaca gdip en ucuzundan bir şeyler alıp bir kaç sene kullanıp gelsin yenisi diyeceksiniz!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Farkındayım ama belki benim bilmediğim seçeneklerde olabilir diye düşündüm.
Toshiba 32LL3A63DT 32" modelinde karar kıldım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. ?

27/32/43 TV ler en dandikler dir! 48/49 belki bir tık daha iyidir!

artık eskiden olduğu gibi her ebat da efsane TV ler yoktur!
örneğin ben bir ara 2006/08 de Panasonic tavsiyesi yapardım,millet beni taşa tutuyordu yaw
abi dalgamı geçiyorsun diye,zira o yıllarda bu paneller(32/37 ler)acaip pahalıydı ve 46 lık bir Sony
bile bunlarda biraz daha ucuzdu anlayın gari!

O zaman 32 dedinmi dandik de vardı süper de vardı!

2015 den sonra 27/32/47/48... bunlar en vasat hatta kötü TV lerdir!
32 yerine 43 de alsan yaklaşık aynıdır hata 49 da böyledir!

ALwuhusH Çevrimdışı

ALwuhusH

Aktif Üye
12 Ağu 2020
268
tabi ki SAMSUNG alacaksınız veta SONY
gerisi hikaye yaw

yaw bu forum,kalitesiz,giriş seviye v.s TV lerin mekanı olmuş,Sony/Samsung demek günah sayılıyor!

valla bana kalsa ben aynen böyle derim! ne Samsung ne de Sony,sakın almayın bunları diyorum

bu foruma para sıçan tipler gelmiyor beyler!
zaten müşteri profiline baktığınız zaman kimlerin geldiği aşkar
ama bazı insanlar bu kişileri eleştiriyor veya beğenmiyor veya herkesin sankim
kanunmuş gibi illaki Samsung/Sony alması gerekiyormuş!

Cebi dolu olan adamlar,hiç bir zaman forumlara gelmezler,eskiden gelirlerdi ama senelerdir
bu adamlar bir daha gelmiyorlar çünkü ağızlarına mıçtınız ve adeta servet düşmanlığı
yapılarak bu kişileri kaçırdık!

Bir de lafım 6 kağıdım var yok 10 kağıdım var diyenlere veya 15 kaüıt bayılırım diyenlere
bubnlar basıp alsınlar neyi istiyorlarsa!

Biz burada "Market işi" düşük kalite mallara bakıyoruz,ayrıca bana göre zaten "yüksek kalite" TV de yoktur
laf aramızda! zaten işlerin vardığı noktaya bakarsak yakında semt pazarlarında stand açılıp TV satılacaktır!

++

Bilinçli Tüketici yaratmak istiyoruz kısaca!
yeter gari milleti ....niz!
MARKA takıntısı çok ciddi bir hastalık oldu bu millette!

TV işinin yerli montaj/ithal v.s çok ciddi olarak moku çıkmıştır!
ülen parayı basayım da en Kralını alayım deseniz bile yok böyle mal
çok paranız varsa tavsiyem gidin Araba alın yaw:kiskis

Bir de bazı kişiler 3 kağıt vereceğim diyor sankim servet veriyor gibi yapıyor,yapma bunu kardeşim! o kadar da değil
gerçi sana 3 kağıt çok geliyor olabilir ama olan mallarda maalesef böyle hala ederinin bayığı üzerinde!

Çin li bile uyandı ve 5 sene komik rakamlara satılan(kendi pazarlarında)TV ler şimdi ciddi pahalı ve normal
bir çin li işçi bunları artık alamıyor!
Örneğin HiSense veya SkyWorth TV ler komik paradan gidiyordu şimdi dudak uçurtuyor Çin liye!

gerçi maliyeti $200 ancak ediyor ama pazarda $800/1000 kağıda gidiyor(içeride)

TR ye gelirsem durum daha da kötü bu anlamda tabiki

kısaca gdip en ucuzundan bir şeyler alıp bir kaç sene kullanıp gelsin yenisi diyeceksiniz!
43U9402 2400 TL Dustu hepsiburadada sizce alinirmi

Y Çevrimdışı

Yakupcetin 

Aktif Üye
21 Tem 2018
54
41
27/32/43 TV ler en dandikler dir! 48/49 belki bir tık daha iyidir!

artık eskiden olduğu gibi her ebat da efsane TV ler yoktur!
örneğin ben bir ara 2006/08 de Panasonic tavsiyesi yapardım,millet beni taşa tutuyordu yaw
abi dalgamı geçiyorsun diye,zira o yıllarda bu paneller(32/37 ler)acaip pahalıydı ve 46 lık bir Sony
bile bunlarda biraz daha ucuzdu anlayın gari!

O zaman 32 dedinmi dandik de vardı süper de vardı!

2015 den sonra 27/32/47/48... bunlar en vasat hatta kötü TV lerdir!
32 yerine 43 de alsan yaklaşık aynıdır hata 49 da böyledir!
Gerçekten Panasonic kaliteymiş. Bende 9 senedir 46 inç neoplazma 3D olan var. Renk ve görüntü kalitesi harika. Babamlara televizyon bakarken ben kendime yeni alayım dedim. Bu kalitede birşey bulamadım.

Geri
Üst Alt