Bütün foruma ve özellikle adem ustaya merhabalar adem hocanın YouTube kanalını uzun zamandır takip ediyordum şimdi yeni bir TV alma zamanı geldi siz değerli forum üyelerinden tecrübelerini ve fikirlerini bekliyorum
3 yıl önce vatandan Philips amblight özellikli 43pus*** model TV aldık ölü piksel sebebiyle bugün 2333 TL lik harcama fişi aldım üstüne 700 TL daha da çıkabilirim 3bin TL'ye kadar vatan bilgisayar da alınılabilecek(web sitesindeki tvler) den öneri istiyorum hocam
.aile evinde kullanıyoruz 43 -50 inç arası
.iade alınan 4k idi bu da öyle olursa hoş olur
.Philips televizyonum arayüzü son zamanlarda berbatlaşmıştı kumandayı algılamıyor geç geçiyor kanal atlıyor
.arka aydınlatması 2 kere değişti
Philips ten bi soğudum ama şuan vatanda 50 inç PHILIPS 50PUS6503 modeli bütçeme uyuyor o nasıldır,
.eski TV'ye PC bagladiğimda renkler çok fazla farklı çıkmıştı renk konusunda ve görüntü kalitesinde düşük olmaması bizim için onemli.
.buradaki vatanda teşir 43ru7400 vardı 3300tl indirdi 8 9 ay teşirde durmuş o da aklımda.
.Vestel ve atmaca elektronik tarafında fiyatlar uygun da onda da kalite ve güncelleme gelirmi diye çekincem var
Bütün bunları göz önünde bulundurarak öneride bulunur musunuz teşekkürler
Adem Helvacı