İ Çevrimdışı

İsmakl8953

Yeni Üye
31 May 2020
15
25
Merhaba
VS outlette Turbox marka tv gördüm
Android tv imiş
Bu tv hakkında bilgisi olan var mı, özellikleri iyi gibi
Alınır mı, yardımcı olabilir misiniz @Adem usta, F fikoloji usta

D218E7C8-1504-4DD7-816B-C39405DDB49D.jpg
Buranın adresini verebilir misin? Bende haftasonu bakayım

B Çevrimdışı

baltazar

Yeni Üye
15 Tem 2020
3
26
Bütün foruma ve özellikle adem ustaya merhabalar adem hocanın YouTube kanalını uzun zamandır takip ediyordum şimdi yeni bir TV alma zamanı geldi siz değerli forum üyelerinden tecrübelerini ve fikirlerini bekliyorum
3 yıl önce vatandan Philips amblight özellikli 43pus*** model TV aldık ölü piksel sebebiyle bugün 2333 TL lik harcama fişi aldım üstüne 700 TL daha da çıkabilirim 3bin TL'ye kadar vatan bilgisayar da alınılabilecek(web sitesindeki tvler) den öneri istiyorum hocam
.aile evinde kullanıyoruz 43 -50 inç arası
.iade alınan 4k idi bu da öyle olursa hoş olur
.Philips televizyonum arayüzü son zamanlarda berbatlaşmıştı kumandayı algılamıyor geç geçiyor kanal atlıyor
.arka aydınlatması 2 kere değişti
Philips ten bi soğudum ama şuan vatanda 50 inç PHILIPS 50PUS6503 modeli bütçeme uyuyor o nasıldır,
.eski TV'ye PC bagladiğimda renkler çok fazla farklı çıkmıştı renk konusunda ve görüntü kalitesinde düşük olmaması bizim için onemli.
.buradaki vatanda teşir 43ru7400 vardı 3300tl indirdi 8 9 ay teşirde durmuş o da aklımda.
.Vestel ve atmaca elektronik tarafında fiyatlar uygun da onda da kalite ve güncelleme gelirmi diye çekincem var
Bütün bunları göz önünde bulundurarak öneride bulunur musunuz teşekkürler Adem Helvacı Adem Helvacı

polatz Çevrimdışı

polatz 

Aktif Üye
5 Tem 2020
55
39
2018 üretimi LG 50 UK6950 panel olarak galiba VA... Fiyatı 3000 TL... Aramızda kullanan veya kullanmış deneyimli arkadaş var mı Yahut bu TV hakkında bilgi sahibi? Eksileri nelerdir?

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

Liberty

Yeni Üye
26 Haz 2020
8
BEKO B50L 8870 5S Crystal / 4K Smart 50" 126 Ekran TV 4K UHD TV tavsiye eder misiniz?

Arkadaşlar, Bizde Beko 70 Ekran tüplü televizyon vardı 2004 yılında almıştık 16 yıl gibi kullanımdan sonra geçen ay bir gün televizyonu açayım dedim televizyon açılmadı stand by ışık göstergesi yanmıyordu haliyle tv miadını doldurdu dedik yeni televizyon almaya karar verdik ve Bugün Beko'nun İnternet sitesinde tv modellerini incelerken kampanya olduğunu gördüm bizde de 3000 TL gibi bütçemiz var. Fiyatını 3699 TL'den 2999 TL'ye indirmişler. (11 Temmuz-17 Temmuz arası Kampanyalı Fiyatı)

B50L 8870 5S Crystal / 4K Smart 50" 126 Ekran TV'nin özelliklerine baktığımda Tv 2018 fabrika çıkışlı netflix uygulaması dışında pek birşey göremedim. Uygulama Mağazası yok. İnternet bağlantısı var ama web tarayıcısı yok youtube uygulaması yok bu tv'de.! panel, IPS panel mi yoksa VA panel mi açıkçası tv nin özelliklerinde göremedim. Bir de Vestel'in 50" Smart 4K Ultra HD TV 50U9500 modelinin (2999TL aynı fiyat) özelliklerini inceledim açıkçası ikisinin ekranı 50 inç 126 Ekran fiyatları aynı ama Beko'ya göre Vestel'in bu ürününde İnternet tarayıcısı var youtube uygulaması var uygulama mağazası var almış iken içim rahat etsin istiyorum hangisini tavsiye edersiniz? İyi Akşamlar

C Çevrimdışı

Cornellius

Yeni Üye
4 Haz 2020
32
46
Merhaba Adem usta & Fikoloji usta
Vestel üretimi ihraç ürünü olan android tv hakkında bilginiz var mı
Cmo panelmiş
Anakartı nedir bu ürünün bilginiz var mı?
Alınır mı sizce?
Acil yardımlarınızı rica ediyorum

377D1669-49FE-4963-B5AD-250DFA9EB058.jpg
B49C2CA7-D258-47B9-84AA-5EC9A9908EFA.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
F firatilgazli C Cornellius F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST Adem Helvacı Adem Helvacı teraspy teraspy keşke Vs Outlete gitme şansı olanlar oradaki tvleri ve fiyatlarını çekip atsalar. Böyle bi konu oluştursalar çok güzel olur.
bir daha gittiğimde izin verirlerse çekeyim :ok
İzmir gaziemirde
Fiyatlar uçuk bence
A101in 2100 e sattığı hi level tvlere 2600 TL diyorlar
İzmirin neresindesin acaba :) ,ben geçenlerde gitmiştim ,fiyatlar baya iyiy idi ,ama ben a101 ile kıyaslamadım o zaman ,internetten aldığım fiyatlarla kıyaslamıştım ,hatta ortada satışta bulunan genç bana hafiften kızmıştı ,çünkü bir modelin fiyatı neredeyse internet fiyatı ile aynı idi ,bende "internette kargo dahil şu kadar,sende pahalı" demiştim :)

Cemocancem Çevrimdışı

Cemocancem 

Yeni Üye
10 Haz 2020
32
44
Merhabalar. İzmir VS outlet Gaziemir ve Menemen mağzalarına farklı zamanlarda gittim. Gaziemirde hem televizyon çeşidi az hemde fiyatlar fazla geldi. Ancak Menemendeki magzaya mutlaka gidin. Televizyon çeşidi çok fazla ve fiyatlar daha düşük. Genelde revizyonlu televizyonlar var ona gore de fiyatlar uygun. Ustalarımız daha iyi bilirler ancak ben tekrar elden gecirilmiş bir televizyonda sorun olacagini dusunmuyorum. 8-9 yıl önce vestel fabrikasinda calisan arkadaslarım aracılığıyla aldığım iki revizyonlu televizyon (calisma suresi 1.300.000 dakikaydı en son baktigimda)taş gibi çıkmıştı.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhabalar. İzmir VS outlet Gaziemir ve Menemen mağzalarına farklı zamanlarda gittim. Gaziemirde hem televizyon çeşidi az hemde fiyatlar fazla geldi. Ancak Menemendeki magzaya mutlaka gidin. Televizyon çeşidi çok fazla ve fiyatlar daha düşük. Genelde revizyonlu televizyonlar var ona gore de fiyatlar uygun. Ustalarımız daha iyi bilirler ancak ben tekrar elden gecirilmiş bir televizyonda sorun olacagini dusunmuyorum. 8-9 yıl önce vestel fabrikasinda calisan arkadaslarım aracılığıyla aldığım iki revizyonlu televizyon (calisma suresi 1.300.000 dakikaydı en son baktigimda)taş gibi çıkmıştı.
Gaziemir'de hangi mağazaya gitmiştin acaba sevgili Cemocancem ,gerçi birisi kendi satış mağazasıdır :)

Cemocancem Çevrimdışı

Cemocancem 

Yeni Üye
10 Haz 2020
32
44
teraspy teraspy hocam akçay caddesi uzerinde metro market ile shell arasindaki magzasina gitmistim. Gaziemirde calisiyorum bi kac farkli ihtiyac icinde gitmistim ucuz birsey denk getiremedim bir turlu orada :)

C Çevrimdışı

Cornellius

Yeni Üye
4 Haz 2020
32
46
Merhaba Teraspy hocam
Bende akçay caddesi üzerindekine gittim
Çok fazla çeşit yok, üzerinde bir şey yazmayan kutular içinde revizyonlu Ürünler var
Android tv alınır mı teraspy teraspy hocam

O Çevrimdışı

Orkan

Yeni Üye
16 Tem 2020
11
46
Merhaba arkadaşlar, çok güzel bir forum olmuş, konularda çok iyi. Emeği geçen herkese tesekkur ediyorum önce.
Samsung ue55hu8500 televizyonumuz var. Bu aralar kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Bunu ikinci televizyon olarak kullanıp 65 inch bir televizyon almak istiyorum. Genelde aydınlık ortamda film ve dizi izliyoruz. Özellikle orjinal dilinde ve alt yazılı izliyoruz. Böyle olunca özellikle karanlık sahnelerde alt yazının etrafı rahatsız edici düzeyde aydınlık oluyor. Oled tvler iyi ama kesinlikle yakarız onu. 10000 tlye kadar önerebileceğiniz bir televizyon var mı? Uzun bir mesaj oldu ama şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt